Taj Mc-Williams Franklin

Re: Taj Mc-Williams Franklin Galatasaray'da

sezon geç bitecek ve baay geç. katılacaklar bize finale kalırlarsa buda cumhurbaşkanlığı kupasında bizi baya etkileyecek

Washington Mystics 69-84 Detroit Shock

Taj McWilliams-Franklin; 21 sayı (8/12), 9 rebound (4'ü hücum), 1 asist, 1 top çalma, 2 blok, 1 top kaybı.

Eski takımını yıkmış :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
sezon geç bitecek ve baay geç. katılacaklar bize finale kalırlarsa buda cumhurbaşkanlığı kupasında bizi baya etkileyecek

Onurcum kafandaki endişeyi silmek için birşey söyleyeyim. Seimone'nin takımının Play-Off'a kalması bile çok çok zor. Taj'ın da bölgesinde oyuncular var zaten.

Emrah Acar' Alıntı:
Washington Mystics 69-84 Detroit Shock

Taj McWilliams-Franklin; 21 sayı (8/12), 9 rebound (4'ü hücum), 1 asist, 1 top çalma, 2 blok, 1 top kaybı.

Eski takımını yıkmış :)

Taj napmış ya istatistikleri mahvetmiş :) 2 de blok güzel :)

Öncelikle herkese selamlar yeni üye oldum aranıza kabul edersiniz inşallah :)

Taj'a gelince, herhangi bir maçta kötü gününde olsa bile bir bayan için gayet sert olan çehresi sayesinde pota altımıza girmeye cesaret edecek oyuncu sayısını iyice azaltacaktır .. ayrıca bu istatistiklerini Tr de devam ettirirse kimse duramaz ya karşımızda ...

Berk Kalaman: Do you think playing finals with your new team will effect your adjustment to Galatasaray? Are you looking forward to winning 4 cups with GS, no pressure haha?

Taj McWilliams-Franklin: (1:20 PM ET ) Playing for the Shock in the playoffs willl help me playing for the Turkish team because I'll already be playing at a high level. The game on Oct. 11 that will be a huge game for us in Turkey, hopefully I'll be prepared for that and help them come away with the cups

İnsan haber verir abi :)

http://www.wnba.com/features/mcwillians ... 80909.html

İnsan değilmiş bu Taj. :) Not defterine bile kayıt etmiştir günü eminim. 8)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Berk Kalaman: Do you think playing finals with your new team will effect your adjustment to Galatasaray? Are you looking forward to winning 4 cups with GS, no pressure haha?

Taj McWilliams-Franklin: (1:20 PM ET ) Playing for the Shock in the playoffs willl help me playing for the Turkish team because I'll already be playing at a high level. The game on Oct. 11 that will be a huge game for us in Turkey, hopefully I'll be prepared for that and help them come away with the cups

İnsan haber verir abi :)

http://www.wnba.com/features/mcwillians ... 80909.html
Tüekçesi nedir.Anlamayan var(ben).

Playooflarda Shock için oynamak bana Türk takımında oynamam için yardım edecektir,çünkü yüksek seviyede basketbol oynuyor olacağım.11 Ekim'deki maç bizim için çok öenmli olacak,umarım maç için hazır olurum ve onlara kuapayı almalarında yardımıc olurum.

Uyduruk bir çeviri yaptım;ama idare et işte.

Açıkçası kayda alırlar ve sorarlar ve de o cevaplar kısmına ihtimal çok vermemiştim o nedenle takipte etmedim, pardon arkadaşlar! Maksat wnba'de Galatasaray ismi geçsin, duyan duymayan birbirine anlatsındı... Artık darısı Taj'ın kupayla fotograf çekilip WNBA bloguna göndermesi, pazarlama reklam tam gaz. :)

Soru: Sence yeni takımınla final oynamak senin Galatasaray'a geçiş sürecini etkiler mi? Bizimle birlikte 4 kupa kazanmak içins abırsızlanıyor musun (baskı yok)?

Cevap: Shock ile play off oynamak bbana yardımcı olacak çünkü geldiğimde zaten yüksek seviyede oynuyor olucam. Ekim 11 deki maç bizim için büyük bir maç ve umuyorum ki hazır olucam ve kupa kazanmamıza yardımcı olucam!

Helal valla... Ne diyeyim..

Daha gelmeden biz diye konuşmaya başlamış ve kendini şimdiden bizden biri gibi görüyor.

11 Ekim için heyecanlı olan sadece biz değiliz anlaşılan ;)

wnbada şampiyonluk yolunda giden bir oyuncunun burayı wnba devam ederken fazla takmayacağını düşünmüştüm ama maçın tarihini bile söylemsi işi ciddiye aldığını gösteriyor vickie sophia seimone 4lüsü bu ligi altüst eder potaaltında da korelin de katılmasıyla çok güçlü olduk bu yıl çok farklı maçlar izleyeceğiz gibi geliyor bana

Taj ile Vj şu ciddiyetlerini ve oyun hırslarını Seimone'e aşılarsalar of of hadi be gel 11 Ekim gel. !