Taj Mc-Williams Franklin

Re: Taj Mc-Williams Franklin Galatasaray'da

maçı izledim tajın dış şutu var baya da iyi ve güvenerek atıyor.Köşelerden falanda atıyor.Bi de yaşına rağmen genelde hücuma ilk giden o oluyor bunlar iyi özellikler ama savunmada belki ben gecenin köründe kavrayamadım belki de karıştırdım uzunların hepsi benziyor çünkü,çok panik oluyor çaylak gibi hareketler yapıyor.38 yaşında ama :) belki de ben karıştırıyorumdur.

Savunması gerçekten çok iyi değil ancak acemi gibi hareketler yapan oyuncu eski BJK lı Braxton.

detroit bu sabah yenildi boşu boşuna bi maç daha beklicez.Taj nası oynadı blmiyorum overtime dı açtığımda.

Detriot 89 82 kaybettiği maçta Taj ımız 14 sayı 5 ribaunt 4 asist ile oynamıştır.İyi bir maç çıkardığı gibi gözüküyor.Ayrıca bu istatistikleri 26 küsür dakaika da yapmış durumda.

Go Fever! Hahaha... Bencilim şahsen, yenilsin Detroit Taj ablamızda biran önce bürünsün sarı-kırmızıya. Ne herek var daha fazla beklemeye! :) Burda nasılsa şampiyonluklar yaşıyacak!

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın WNBA şampiyonu Detroit Shocks'tan transfer ettiği yıldızı oyuncu Taj Mcwilliams Franklin İstanbul'a geldi.

Taj Mcwilliams Franklin'i Atatürk havalimanında sarı kırmızılı takmımın menajeri Müge Erdem karşılarken, oldukça mutlu olduğu gözlenen yıldız basketbolcu, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Franklin şunları söyledi: "Vickie Johnson'la WNBA finali'nde rakiptik, şimdi aynı takımda oynayacağız. Galatasaray güçlü bir takım oluşturdu. WNBA şampiyonluğunun ardından burada da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Galatasaray'a gelmemdeki en büyük etkenler İstanbul gibi büyük bir şehirde olması ve Vickie Johnson'la Sophia Young'un burada oynaması. Vickie Johnson ve Sophia Young'tan Galatasaray'la ilgili bilgiler aldım, onlarla konuştum ve bana burayı çok sevdiklerini söylediler. Cumartesi günkü Fenerbahçe maçında oynamak için geldim. Kendimi hazır hissediyorum ve kupayı kaldıracağım."

Galatasaraylı iş adamları derneği yönetim kurulu üyesi Serkan Hüseyin Şefik ve Murat Kökbudak da yıldız oyuncuyu havalimanında karşılayarak kendisine çeşitli hediyeler verdiler.

[yasemin idmanlara 3 gün önce başlamış ama büyük olasılık yarın sahada.Vicky hariç yarın tam kadroyuz sanırım.

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
Fenerin yeni aldığı hatun yarın oynayacakmış en son transfer edilen çaylak.
Olsa ne olur yahu.Tuğba Palazoğlu nu veririz üstüne sıkı savunmasını yapar daha sonra bu çaylak basketboldan bıkar vallahi.Tuğba nın savunması bu sene çok işimize yarayacaktır.

Taj çok isabetli bir transer olmuş ayrıca çok sempatik soyunma odasındaki halleri görülmeye değerdi
çok sevdim onu ve Seimone'nu.

Fena degildi ama acıkcası beklentimin altında kaldı, F.Bahçe maçında. S.Brown'a karsı zorlandı.

Resmi sitede Cem hoca Taj'ın özel işleri nedeniyle Amerikaya dönceğini ve bir süre onsuz devam edeceğimizi söylemiş.. Durum hakkında bilgisi olan var mı?

Timur Saglam' Alıntı:
Fena degildi ama acıkcası beklentimin altında kaldı, F.Bahçe maçında. S.Brown'a karsı zorlandı.
Amerikadan Perşembe öğlen inmiş, Perşembe akşamı, Cuma öğlen idman yapıp maça çıkmış ve Wnba de son maça kadar yaklaşık 35 dakika süre almış birinden neler bekliyoruz bu kısa zamanda "inanılmaz".

Yorgun savaşcı.Sonradan daha kötü olmaması bence biraz izin verilmeli.Uzun soluklu ligi önemli olan iyi bitirebilmek.Yaşınıda göz önüne almak gerekir.Bizim ona sonrası için ihtiyacımız var.Şimdiden ruhen ve bedenen yormanın anlamı yok.

Ben de çok beğenmedim. Ribaundlara çıkmaması filan normal tabi.
Skor bulmakta sıkıntı çekmez ama diğer konularda pek birşey beklememek gerekiyor gibi geldi.

Dedigin gibi Gökçe daha yeni gelmiş, tek idmanla maça çıkmış ve 38 yaşında oldugunu gözonune alırsak, beklemekte fayda var. Acıkcası WNBA'yi takip etmedigim için oyuncuyu tanımıyorum. Tarzını bilmiyorum ama beklenti yuksek oldugu için biraz altında kaldı gibi geldi bana. Acelemiz yok, bekleyip gorecegiz.

Yalnız Nevlin'de gözüm kaldı. Alsaymısız keske.