Önder Külçebaş
:ehueEser Atalay' Alıntı:umut tınay gözaltı sicil kaydı fotosu çektiriyormuş gibi..altındaki adını bilmediğim vatandaş da hunharca öldürdüğü talihsiz vatandaş gibi çıkmışlar!
emre yüz yüze olsak bişey derdim ama burası forum yani sanki tanımadığım adam harun erdenay veya ufuk sarıca nerde oynuyor bu adam şimdi bizde kaç sene oynadı ki?Emre Yuksel' Alıntı:esercim o adını bilmediğin vatandaş önder külçebaş.. bir de galatasaraylıyım diyorsun.. kendisi takımımızda yetişmiştir.. ayrıca zazadan biletçi, güvenlik, hot dog satıcısı, her şey olur, bir basketbolcu olmaz
nba den kısa kısa haberler;
- deron williams utah tan istediği kontratı aldı.. yılda ortalama 16-17 milyon dolar kazanacak. bence çok ama ne bileyim bana ne.. mormonlar düşünsün..
- ron artest her taraftan karşıma çıkıyor.. şimdi de josh howard a karşılık dallasa trade etmek istemişler, yememiş tabi..
- Carlos Delfino Rusyaya gitmiş.. ( Larry Brown un kariyerini piç ettiği bir oyuncu daha ) Yalnız 3 yıllığına 30 milyon USD alacak deniyor.. İnanmıyorum, inanmak da istemiyorum..
- Clippers şimdi de Zach Randolph e sulanıyor.. Draft hakları falan vererek trade etmeye çalışıyorlar.. Clippers çok sert adımlar attı.. Bu takım patlarsa 5-6 yıl doğru düzgün draft bile yapamayacaklarından çok fena patlarlar.. önlerindeki belki 7-8 yılı bu seneki fa piyasasına göre planladılar..
- Iguodala ile Sixers ın yolları da ayrılmak üzere.. Iggy 5 yıla 70 milyon USD istiyor.. Bizimkiler 57 vermişler.. Bu parayı alacak bir oyuncu değil.. İyi, atletik ve gelecek vaadediyor ama bu para çok..
- Philly nin tembel uzunu Dalembert, Kanada vatandaşı olmuştu ve milli takım ile Olimpiyata gidecekti ama yalan oıldu.. Anlaşılan Samuel biraz kapris yapmış, baktım otel konforu, odalar küçük falan demiş..Gerisini okumadım bile.. Adamlar da haklı olarak kapnın önüne koymuşlar.. İnşallah kısa zamanda Philadephia da kapının önüne koyar..Yılda 11 milyon doların karşılığı larak ne vermiş..
-
Murat İnal' Alıntı:Önder Külçebaş