bu takas olayı yalan da , gerçekleşmesini isterdim..yakışırdı New York'a çiçek gibi olurdu vallahi.. dimi Gökçe ? haha.. bide Arenas..vay anam vay , yalan olurdu Doğu' da Boston efsanesi 2 dakika da..
o zaman okuma geç arkadaşım okumak zorunda değilsinEmre Yuksel' Alıntı:ben şahsen burayı böyle copy-paste haberlerle doldurmaya karşıyım.. bazı kardeşlerimiz ne bulursa kesip yapıştırıyor.. sadece bu başlığa değil, her tarafa.. bunlar herkesin her yerde okuduğu haberler zaten.. bir de buraya koymanın anlamı yok.. bunları burada yorumlasak ve olabilirliğini tartışsak eyvallah ama " lebron knicks e mi ? " diye bir haberi buraya yapıştırmak bence gereksiz.. konuşacaksak olabilirliğini konuşalım..ya da buna benzer.. arkadaşlar illa yazmak istiyorlarsa okuyup kendi cümleleri ile özetleyebilirler.. bu kes-yapıştırlar yüzünden bazı başlıklara hiç uğramak bile istemiyorum..
o zaman okuma geç arkadaşım okumak zorunda değilsin[/quote:1culq60s]Alper Gülgen' Alıntı:[quote="Emre Yuksel":1culq60s]ben şahsen burayı böyle copy-paste haberlerle doldurmaya karşıyım.. bazı kardeşlerimiz ne bulursa kesip yapıştırıyor.. sadece bu başlığa değil, her tarafa.. bunlar herkesin her yerde okuduğu haberler zaten.. bir de buraya koymanın anlamı yok.. bunları burada yorumlasak ve olabilirliğini tartışsak eyvallah ama " lebron knicks e mi ? " diye bir haberi buraya yapıştırmak bence gereksiz.. konuşacaksak olabilirliğini konuşalım..ya da buna benzer.. arkadaşlar illa yazmak istiyorlarsa okuyup kendi cümleleri ile özetleyebilirler.. bu kes-yapıştırlar yüzünden bazı başlıklara hiç uğramak bile istemiyorum..
o zaman okuma geç arkadaşım okumak zorunda değilsin[/quote:tqv99i2d]Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":tqv99i2d][quote="Emre Yuksel":tqv99i2d]ben şahsen burayı böyle copy-paste haberlerle doldurmaya karşıyım.. bazı kardeşlerimiz ne bulursa kesip yapıştırıyor.. sadece bu başlığa değil, her tarafa.. bunlar herkesin her yerde okuduğu haberler zaten.. bir de buraya koymanın anlamı yok.. bunları burada yorumlasak ve olabilirliğini tartışsak eyvallah ama " lebron knicks e mi ? " diye bir haberi buraya yapıştırmak bence gereksiz.. konuşacaksak olabilirliğini konuşalım..ya da buna benzer.. arkadaşlar illa yazmak istiyorlarsa okuyup kendi cümleleri ile özetleyebilirler.. bu kes-yapıştırlar yüzünden bazı başlıklara hiç uğramak bile istemiyorum..
gökçe açıkçası point guard olsunda ne olursa olsun diyor donnie walsh la d'antoni burada ilk tercih west virgina guardı joe alexander diyorlar ama gallinari avrupalı olması ve d'antini nin avrupalı olsun 3 kuruş fazla olsun mantığı birleşince niye olmasın ama sonuçta jarry bayless knicks için en iyi tercih olur... bu arada bu yazdıklarım sağdan soldan okuduğum duyduğum bilgidir benim kendi görüşüm knicks den 5 sene bi şey olmazGökce Başaran' Alıntı:Eser bu tahminlerine göre Knicks'e Jerryd Bayless kalıyor ki büyük hamle olur. Hoş Westbrook daha takım oyuncusu, savunmacı filan ama Bayless belkide Rose ile birlikte patlamayı üst seviyeye taşıyacak guardlardan ikisi. 2-3 yerde belki Knicks'in 5. sırayı yada 3. sırayı da alabileceği Lee'i verip konuşuyor ama zor görüyoum o şansı. Öyle birşey olursa O.J Mayo kalmazsa 5. sıraya Eric Gordon alınabilir ve Crawford postalanabilir pota altı devleri ile. Of of ne sorunlusun be Knicks.
Aman inşalah D'antonio, Danilo Gallinari filan seçmez, öyle bir aptallık yapmaz.