Takas ve Transfer dedikoduları...

bu takas olayı yalan da , gerçekleşmesini isterdim..yakışırdı New York'a çiçek gibi olurdu vallahi.. dimi Gökçe ? haha.. :) bide Arenas..vay anam vay , yalan olurdu Doğu' da Boston efsanesi 2 dakika da..

Yahu buraya koyulan haberlerin 1'i gerçeklesse dişimi kıracam. Kolpadan, kolpadan haber yapıyorlar. Geçiniz. Okumaya değmez.

Shawn Marion haberini duyunca heyecanlandım ama bunun gerçekleşmesi zor.Marion şu kulübünden şikayetçimi bilmem ama Odom'un mutlu olduğunu biliyorum.Heat'e gideceğini sanmam.LeBron haberine gelincede,o haberi yapan kişinin elini öpmek lazım :).Böyle ustaca nasıl sallanır ben bile şaşırdım.Adam Cavs'ı tek başına sırtlıyor o takımın herşeyi ve Knicks'e transfer olcak.Knicks elinde ne var ne yok vermesi lazım bu transferi yapabilmesi için.Uğur bu haberi okuyunca yüreği ağzına gelmiştir :p ama bu transferin olması imkansız !!!

lebron planı wallsch'ten çıkan bir plan değil genel bir klüp planı hatta wallsch bile bunun için getirildi amaç o yıla kadar rahatlayıp sağlam bir boşluk yaratmak ve o boşluğa lebron'u alarak yepyeni bir takım kurmak

ben şahsen burayı böyle copy-paste haberlerle doldurmaya karşıyım.. bazı kardeşlerimiz ne bulursa kesip yapıştırıyor.. sadece bu başlığa değil, her tarafa.. bunlar herkesin her yerde okuduğu haberler zaten.. bir de buraya koymanın anlamı yok.. bunları burada yorumlasak ve olabilirliğini tartışsak eyvallah ama " lebron knicks e mi ? " diye bir haberi buraya yapıştırmak bence gereksiz.. konuşacaksak olabilirliğini konuşalım..ya da buna benzer.. arkadaşlar illa yazmak istiyorlarsa okuyup kendi cümleleri ile özetleyebilirler.. bu kes-yapıştırlar yüzünden bazı başlıklara hiç uğramak bile istemiyorum..

Emre Yuksel' Alıntı:
ben şahsen burayı böyle copy-paste haberlerle doldurmaya karşıyım.. bazı kardeşlerimiz ne bulursa kesip yapıştırıyor.. sadece bu başlığa değil, her tarafa.. bunlar herkesin her yerde okuduğu haberler zaten.. bir de buraya koymanın anlamı yok.. bunları burada yorumlasak ve olabilirliğini tartışsak eyvallah ama " lebron knicks e mi ? " diye bir haberi buraya yapıştırmak bence gereksiz.. konuşacaksak olabilirliğini konuşalım..ya da buna benzer.. arkadaşlar illa yazmak istiyorlarsa okuyup kendi cümleleri ile özetleyebilirler.. bu kes-yapıştırlar yüzünden bazı başlıklara hiç uğramak bile istemiyorum..
o zaman okuma geç arkadaşım okumak zorunda değilsin

Alper Gülgen' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":1culq60s]ben şahsen burayı böyle copy-paste haberlerle doldurmaya karşıyım.. bazı kardeşlerimiz ne bulursa kesip yapıştırıyor.. sadece bu başlığa değil, her tarafa.. bunlar herkesin her yerde okuduğu haberler zaten.. bir de buraya koymanın anlamı yok.. bunları burada yorumlasak ve olabilirliğini tartışsak eyvallah ama " lebron knicks e mi ? " diye bir haberi buraya yapıştırmak bence gereksiz.. konuşacaksak olabilirliğini konuşalım..ya da buna benzer.. arkadaşlar illa yazmak istiyorlarsa okuyup kendi cümleleri ile özetleyebilirler.. bu kes-yapıştırlar yüzünden bazı başlıklara hiç uğramak bile istemiyorum..
o zaman okuma geç arkadaşım okumak zorunda değilsin[/quote:1culq60s]

alper kardeşim, okumak zorundayım veya zorundayız yazmadım zaten..fikrimi söyledim.. ben kardeşlerimiz diyorum, sen kendinden 10 yaş büyük adama dayılanır gibi yazıyorsun.. yaşını da boyunu da aşma yazarken.. kibar kibar.. kırmadan.. bak ben yazarken 100 kere "bence" yazmışım.. bu " bana göre " anlamına geliyor.. germeyin insanları..

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":tqv99i2d][quote="Emre Yuksel":tqv99i2d]ben şahsen burayı böyle copy-paste haberlerle doldurmaya karşıyım.. bazı kardeşlerimiz ne bulursa kesip yapıştırıyor.. sadece bu başlığa değil, her tarafa.. bunlar herkesin her yerde okuduğu haberler zaten.. bir de buraya koymanın anlamı yok.. bunları burada yorumlasak ve olabilirliğini tartışsak eyvallah ama " lebron knicks e mi ? " diye bir haberi buraya yapıştırmak bence gereksiz.. konuşacaksak olabilirliğini konuşalım..ya da buna benzer.. arkadaşlar illa yazmak istiyorlarsa okuyup kendi cümleleri ile özetleyebilirler.. bu kes-yapıştırlar yüzünden bazı başlıklara hiç uğramak bile istemiyorum..
o zaman okuma geç arkadaşım okumak zorunda değilsin[/quote:tqv99i2d]

alper kardeşim, okumak zorundayım veya zorundayız yazmadım zaten..fikrimi söyledim.. ben kardeşlerimiz diyorum, sen kendinden 10 yaş büyük adama dayılanır gibi yazıyorsun.. yaşını da boyunu da aşma yazarken.. kibar kibar.. kırmadan.. bak ben yazarken 100 kere "bence" yazmışım.. bu " bana göre " anlamına geliyor.. germeyin insanları..[/quote:tqv99i2d]

Kanı kaynıyo abı bılmıyo hangi takım taraftarı oldugunu bilse dügmesını ilikler :kop :kop :kop

draftlardan son haberler emre ye özel al sana bakalım copy paste düşmani
chicago derrick rose u seçecekmiş nedeni ise beasley in chicago ya gelmek istemeyişi ve olgun tavırları(eşşeğin kulağına su kaçıran davranışları) john paxon daha fazla risk alamaz ditorlar garanti rose dururken.

miami cephesi de riley aynen paxon gibi beasley in goofy liğinden şikayetçi evet seçecekler ama bunun nedeni geniş trade imkanı..riley in hayali şuymuş bunlar rose u seçicek o j mayo da memphis e düşecek sonrada beasley and blount for mayo n miller bakıcağız riley in hayali olacak mı

minnesota DA mc hale kevin love a meyilli olsa da büyük ihtimalle oj mayo seçilecek diyorlar

sonics gm i sam presti son günlerde iyice kafası karışmış dıurumda 4 den birini seçip kalacakmı yoksa trade için mi adam seçelim?bunun cevabına göre karar verecekler.birçok kişi hangi guard düşerse sonics seçecek diyor.ilk tahmin rusell westbrook olmazsa eric gordon

memphis kevin love u seçmiş bile kafasında
gelelim evimiz canımız :) warriorsa mullin ve nelson aslında anlaşılan rider forward ı jason thompson konusunda anlaşmışlar yanlız özellikle bi adam var ki çok kafa karıştırıyor o da ohio state in çaylağı Kosta Koufus bu insan azmanı şu anda pro açıklamadı ama konuşuyorlar eğer ikna edebilkirlerse 2009 draftının muhtemel 1 numarasını aetık warriors içerisi beyaz bir dev daha kazanacak :)
bu arada kimse the bay de warriorsun draftından da bi bok beklemiyor kimleri seçtik tarihte sonra neler yaptık :)
96 draftını hatırlıyorum ya sokaktan biri seçse Todd FULLER ı seçmezdi 11 pickten
işte fuller yerine 96 draftında warriorsun seçmediği adamlar
13. Kobe Bryant
14. Peja Stojakovic
15. Steve Nash
16. Tony Delk
17. Jermaine O'Neal
20. Zyndrunas Ilgauskas
24. Derek Fisher
bende hala draft sayfasına yazı yazıyorum california nın en salak franchise ı kim acaba?

Eser bu tahminlerine göre Knicks'e Jerryd Bayless kalıyor ki büyük hamle olur. Hoş Westbrook daha takım oyuncusu, savunmacı filan ama Bayless belkide Rose ile birlikte patlamayı üst seviyeye taşıyacak guardlardan ikisi. 2-3 yerde belki Knicks'in 5. sırayı yada 3. sırayı da alabileceği Lee'i verip konuşuyor ama zor görüyoum o şansı. Öyle birşey olursa O.J Mayo kalmazsa 5. sıraya Eric Gordon alınabilir ve Crawford postalanabilir pota altı devleri ile. Of of ne sorunlusun be Knicks.

Aman inşalah D'antonio, Danilo Gallinari filan seçmez, öyle bir aptallık yapmaz.

Gökce Başaran' Alıntı:
Eser bu tahminlerine göre Knicks'e Jerryd Bayless kalıyor ki büyük hamle olur. Hoş Westbrook daha takım oyuncusu, savunmacı filan ama Bayless belkide Rose ile birlikte patlamayı üst seviyeye taşıyacak guardlardan ikisi. 2-3 yerde belki Knicks'in 5. sırayı yada 3. sırayı da alabileceği Lee'i verip konuşuyor ama zor görüyoum o şansı. Öyle birşey olursa O.J Mayo kalmazsa 5. sıraya Eric Gordon alınabilir ve Crawford postalanabilir pota altı devleri ile. Of of ne sorunlusun be Knicks.

Aman inşalah D'antonio, Danilo Gallinari filan seçmez, öyle bir aptallık yapmaz.
gökçe açıkçası point guard olsunda ne olursa olsun diyor donnie walsh la d'antoni burada ilk tercih west virgina guardı joe alexander diyorlar ama gallinari avrupalı olması ve d'antini nin avrupalı olsun 3 kuruş fazla olsun mantığı birleşince niye olmasın ama sonuçta jarry bayless knicks için en iyi tercih olur... bu arada bu yazdıklarım sağdan soldan okuduğum duyduğum bilgidir benim kendi görüşüm knicks den 5 sene bi şey olmaz :(
bu arada warriors da artık suyu ısınan baron a detroit yolu gözüktü gibi hadi hayırlısı..
bide draft mevzu açılınca vince carter ı antawn jamison için toronto ya gönderip..jamison ın lige alışmasını sağlayan(warriors için bişey yok ortada ama) bi seneden sonra dallas a trade edilmesi ve orda en iyi 6. adam olmasını sağlayan P. J. Carlesimo nın biyerlerini çınlatayım dedim.Geçenlerde bi video izledim warriors taraftarı bi çocuk yapmış latrell üstte pj i tabir yerindeyse öldürmeye çalışıyor arkada da metallica whiskey in the jar ın WHACK FOR MY DADDY O repliği çalıyor çok güldüm
whack for my daddy-o= bu da babam için :)

Valla öyle gözüküyor ama Walsh akıllı adam, postalayabildiği kadar adam postalayıp salaryi rahatlatmak istiyor. Curry'i filan yok pahasına çıkartacaktır elinden bence. 2-3 sene sonra Lebron Wade'i filan planlıyor heralde. Yoksa bu kadar şişmiş kontratlarla kimse kurtaramaz Knicks'i. Her yıl 2 adam parlasa da diğerleri yattığı için hiçbir şey olmuyor. Sene başı Zach Curry ikilisinden cok ümitliydim, kalıpları ile savunma yaparlar derdim ama Curry uyumayı tercih etti hep, Zach'i de kendine benzetti. :)

Ewing uğursuzluğu devam ediyor, bakalım ne zaman bu bitecek. Bari adamı yardımcı koç olarak alsalardı.

Biraz da dedikodu.

Basketbolun iki devi fena kapıştı... NBA?in en büyük yıldızlarından Shaquille O?Neal, Kobe?ye freestyle (serbest stil) rap ile saldırdı:

Kobe söyle bana kıçımın tadı nasıl... O benim evliliğimi mahvetti. New York?taki bir kulüpte blingler takıp, rap yapan Shaq, "Ben bir atım, Kobe beni ispiyonladı, bu yüzden boşanıyorum" şeklindeki şarkı sözleriyle Kobe yüzünden boşandığını iddia etti.

2003 yılında tecavüz davası sırasında Kobe, "Shaq gibi yapmalıydım... Onun gibi kadınlara susmaları için para ödemeliydim" demişti. O tarihten beri iki eski takım arkadaşı birbirine düşman oldular. :) :) :)

Bu haberi ben bugun Hürriyette gördüm yanılmıyorsam.Levent Abi diyor ki aralarında kavga mı var diye ?Buyrun size kavga.

JO Toronto'da...
NBA'de takas söylentileri yavaş yavaş gerçekleşmeye başlıyor. 2008-2009 sezonu öncesi ilk ciddi takas Toronto Raptors ile Indiana Pacers arasında gerçekleşti.
Söz konusu takasa göre Toronto Raptors, Indiana Pacers'ın all-star forvet/pivotu Jermaine O'Neal'ı kadrosuna katarken karşılığında oyun kurucu T.J. Ford, Sloven pivot Radoslav Nesterovic ve 2008 NBA Draftının 17. sıradaki seçim hakkını Pacers'a gönderdi.

Son dört sezon sakatlıklarla boğuşan O'Neal, geride bıraktığımız sezon 42 maçta Pacers forması giyerken 28.4 dakika, 13.6 sayı, 6.7 ribaunt, 2.2 asist, 2.1 blok ortalamalarıyla oynadı.

Geçtiğimiiz sezon sakatlıklarla boğuşan bir diğer isim de T.J. Ford idi. Yetenekli oyun kurucu 2007-2008 normal sezonunda 51 maçta Raptors forması giydi ve 23.3 dakika, 12.1 sayı, 2.0 ribaunt, 6.1 asist, 1.1 top çalma ortalamalarıyla oynadı.

İspanyol oyun kurucu Jose Calderon'un geçtiğimiz sezon gösterdiği üstün performans sonrası Ford'un takas edileceği söylentileri bu takasla gerçekleşmiş olurken sağlıklı bir Jermaine O'Neal ile Chris Bosh'un, Kanada ekibinin pota altında ligin en etkili uzun ikililerinden biri olması bekleniyor.

Bu arada draft gecesine saatler kala Denver Nuggets, 20. sıradaki seçim hakkını, gelecek draftlardan bir ilk tur seçimi karşılığında Charlotte Bobcats'e gönderdi. Lüks vergisi ödeme tehlikesiyle karşı karşıya olan Colorado ekibi, böylece ilk turda seçip benchten çıkamayacak bir oyuncu için garanti kontrat yapmasına gerek kalmayacak.

Çarşamba günü gerçekleşen bir diğer draft takası da New Orleans Hornets ile Portland Trail Blazers arasında gerçekleşti. Hornets, nakit para karşılığında 2008 draftındaki 27. sıradan seçim hakkını Blazers'a gönderdi. Böylece Portland'ın 2008 draftında, 3'ü ikinci tur olmak üzere 5 seçim hakkı oldu.

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000a7.jpg

Iguodala ve Williams'a teklif yapıldı...
Philadelphia Sixers Genel Menajeri Ed Stefanski, basına yaptığı açıklamada takımın sınırlı free-agent oyuncuları Andre Iguodala ve Lou Williams'a teklif yaptıklarını ve kontrat uzatmak için resmi adımı attıklarını belirtti.
Takım politikası gereği maddi ayrıntılar basına açıklanmazken, NBA kuralları gereği oyunculara Sixers'ın verdiğinden daha fazla bir miktar verilmesi halinde oyuncular anlaşmayı bozabilir ve başka bir takımla offer sheet kontrat yapabilir.

Ancak Sixers, oyunculara daha fazla para vermesi halinde oyuncuları takımda tutacak. Sixers şuan iki oyuncuyuda sınırlamış bulunuyor.

takımı adına bir kangrene dönüşen o'neal ın indianadan ayrılması pacersa yarar da toronto neden böyle bir şey yaptı anlayamadım.. calderon iyi hoş da t.j. ford u elden çıkartacak kadar da değil.. nesterovic zaten sürekli geziyor.. o normal.. jamal tinsley nin bir türlü iyileşememesi t.j.ford a yöneltmiş olabilir pacersı..toronto tam bir kazan oldu artık.. her taraftan her türlü oyuncu var.. ben jermainenin öyle bosh ile çok iyi bir ikili olacağını, beraber ezip geçeceklerini pek sanmıyorum ama dur bakalım.. jermaine yılda 20 küsür milyon dolar alıyor ve son 2 senesi.. yeni bir takasa malzeme olmak istemiyorsa bu sene iyi oynamak zorunda.. indiana yı kurtaracak tek adam danny granger..tinsley dönmese t.j.ford ile işe girişecekler.. nesterovic orada daha fazla oynar ama indiana da hala çok fazla eksik parça var.. play-off yine zor olabilir..

2 sene önce kidd-jefferson ve carter üçlüsü ile doğunun kağıt üzerinde en büyük favorilerinden olan ama bekleneni hiç bir zaman veremeyen nets, kidd den sonra jefferson ı da kaybetti yok pahasına.. şimdi carterla başbaşa kaldılar.. daha nba e gelmeden " o şehirde oynamam" gibi ukalaca açıklamalar yapan ve milwaukee nin work-outlarına bile gitmeyen yi jianlian ı sırf ticari nedenlerle yine de bucks seçmişti ama hiç bir şey olmayacağı görüldü.. allahın çinlisi işte.. sanki monaco da yaşıyordu daha önce.. şehir beğenmiyor..şimdi jersey de yi.. new york a da çok yakın.. çin mahallelerine de çok yakın.. oynasın da görelim..bobby simmons bir ara bi ışık yakmıştı ama çok uzun süreli bir sakatlığıa girdi.. iki takım birbirinden enkaz ama karlı yine de bucks gibi.. makinayı çalıştırmayı başarabilirlrse geçen seneden daha iyi bir yere gelirler..

Nets gerçektende yok pahasına Jefferson'ı verdi. Bakalım Carter neler yapabilecek? Ayrıca Toronto görünüşte isim olarak iyi görünen bir pota altı ikilisine sahip oldular. Ama uyumları nasıl olur belli değil. zaten Parker'ı da kadroda tuttular. Indiana'da ise çok şey eksik. Bu takas onları fazla yukarı çıkartır mı? Pek zannetmem...