Takas ve Transfer dedikoduları...

hem beasley hem rose gelirse süper olur ayrıca marion ve davis ile birlikte çok can yakarlar...tyrus ,hughes,alonso,haslem filan derken gayet iyi bir takım olurlar ve aradıkları kanı bulabilirler

Yahu herkesın adı gecıyo sixers haric neden bizi dıslıyosunuz emre abi bizi neden bukadar dıslıyolar tamam biraz farklıyız kabul ama bizde allah kuluyuz napalım bizim sehrimiz fakırse suc oranı coksa taraftarımız küfür edıyosa :p

bekle volkancım bekle.. hele bi 1 temmuz gelsin.. bizim draftte falan işimiz yok..1 temmuzda cap sıralamasında 30 takımda 30.olacağız..yani cap i en boş olan, transfer yapmaya en müsait takım.. fa piyasası bir açılsın.. şu anda transfer değil görüşme yapmak bile yasak.. ama dedikodu yapmak tabii ki yasak değil.. antwan jamison dan sonra elton brand de bizle anılıyor ama ben inanmıyorum geleceğine.. volkan sen sadece sen şuna inan.. bu yaz için bu cap boşaltıldı.. play off yaptık.. draftte gerilerdeyiz.. mutlaka hedef yapılan, söz kesilmiş bir oyuncu vardır..

bi de ersan ilyasova için gelecek sene milwaukee de düşünülmediği ve sözleşmesinin başka bir tarafa geçebileceği söyleniyor.. barcelona da sezonu çok iyi bitirmişti ama yetmedi herhalde.. m.redd in konuşulan takası olursa, ersan ın sözleşmesi de pakate dahil olabilir, hakları başka bir takıma gidebilir..

Prince+Billups=Melo Takası yattı...
Detroit Pistons ve Denver Nuggets arasında takas görüşmeleri olduğu ve Pistons'ın Carmelo Anthony'e karşışık olarak Nuggets'a;
Tayshaun Prince ve Chauncey Billups'ı teklif ettiği ancak Nuggets'ın teklifi geri çevirdiği iddia edildi. Pistons'ın uzun zamandır Melo ile ilgilendiği iddiaları ortada dolaşırken;

Takas girişiminin sonuçsuz kaldığı ifade edildi.

12.02.2007_carmelo_anthony_denver.JPG

Sixers Pazarda Aktif Olacak...
Chris Webber'ın kontrat yükünden kurtulan Philadelphia Sixers için bir çok oyuncunun adı geçiyor. Off-season'da iyi bir hamle yapmak isteyen Sixers'ın;
Philly için adı geçen oyuncular arasında Los Angeles Clippers'ın power forveti Elton Brand, Washington Wizards'tan Antawn Jamison ve son olarak da Atlanta Hawks'tan;

Josh Smith'in adı geçiyor. Hawks'ın elinde tutmak istediğini açıkladığı Smith'e, Sixers'ın olası bir teklifi ise merak konusu.

JSTrophyGWE_295_050219.jpg

Melo takas olmayacak...
Denver Nuggets'ın süper starı Carmelo Anthony'nin Menajeri Calvin Andrews, basına yaptığı açıklamalarda Nuggets'ın;
Melo'yu takas etmeyeceğine dair garabti verdiğini belirtti. Son dönemlerde adı sürekli takaslarla anılan ve Nuggets'la görüşmeler yapmaya hazırlanan Melo'nunda kesinlikle takas istemediği ifade edildi.

Melo'nun Menajeri Calvin Andrews açıklamasında ''O takas olmayacak. Biz takım sahipleri ile konuşup o güveni aldık.'' dedi.

7471.jpg

Artest'in planları farklı...
Kontratındaki opisyonu kullanıp kullanmakta kararsız olan Ron Artest'in ne yapacağı hala belirsizliğini korurken yıldız oyuncunun kafasındaki planlar ise daha farklı.
Bu sezon opsiyonunu kullanması halinde free-agent pazarında istediği kontratı ve parayı alamayacağını düşünen Artest'in;

Kings'le 1 yıl daha devam edip iyi bir sezon geçirmeleri halinde gelecek yaz sınırsız free-agent olup istediği kontratı almayı planladığı ifade edildi.

artest.jpg

Cavs'te hedef Redd...
Gelecek sezona daha güçlü girmek isteyen ve James'in yanına iyi bir eküri bulmak için harekete geçen Cleveland Cavaliers'ta ilk hedef Michael Redd.
Redd için Bucks'a teklif yapmaya hazırlanan Cavaliers'ın, olumsuz cevap halinde aynı teklifi Brand için Clippers'a ve Davis için Warriors'a yapabileceği belirtildi.

Cavs'in paketinde ise;
Kontratı bitecek olan Wally Szczerbiak ve Anderson Varejao.

xinsrc_292110404172328109275.jpg

Heat'in büyük draft planı
Gelecek sezon genç ve dinamik bir kadroyla yeniden zirveye oynamak isteyen Miami Heat, süper yıldızı Dwyane Wade'i elinden çıkarmak pahasına ciddi bir takas planına girmeye hazırlandığı iddia edildi.
Aynı zamanda 2008 draftında 2. sıradan seçim hakkını da elinde bulunduran Heat, Dwyane Wade'i, 1. sıradan seçim hakkına sahip olan Chicago Bulls'a verip karşılığında 1. tur seçim hakkı, guard Larry Hughes ve forvet Tyrus Thomas'ı almak istediği iddia edildi.

Eğer bu takas gerçekleşirse ilk iki sıradan seçim hakkını ele geçirecek olan Florida ekibi hem guard Derrick Rose hem de forvet Michael Beasley'i kadrosuna dahil edebilecek.

Odom ve Miami yeniden?
Los Angeles Lakers'ın takas edilmesi beklenen forveti Lamar Odom'ın adı bu kez de Miami Heat ile anılıyor. Lamar Odom ile bir sezon çalışan Pat Riley, sevdiği bir oyuncu olan Odom'ı kadroya katmak istiyor. 2004'de Shaquille O'Neal takasında elden çıkarmak zorunda kaldığı Lamar Odom Pat Riley'in listesinde yer alıyor.

Los Angeles Lakers süperstarı Kobe Bryant, daha iyi bir savunma takımı olmak zorunda olduklarını açıkladı. Şampiyon olmak için daha iyi savunma yapmaları gerektiğini belirten Kobe Bryant, Shawn Marion dedikodularını da ayyuka çıkardı.

Geçtiğimiz sezon NBA'de en büyük süprizi gerçekleştiren Philadelphia 76ers, kadrosuna üst düzey bir pover forvet eklemek istiyor. Atlanta Hawks'ın Josh Smith'e yıllık 11 milyon dolar ödemek istemediği dedikodu basınında konuşulurken, Sixers bu parayı ödeyip blok canavarı forveti kadrosuna katabilir.

Philadelphia 76ers'in büyük gözdesi Elton Brand hala en önemli hedeflerden birisi. Brand, Sixers'da oynamak istiyorsa gelecek sezon kazanacağı 16 milyon dolardan biraz feragat etmek zorunda.

Elton Brand'ı kadrosuna katması zor gözüken Sixers, Washington Wizards'ın all star forveti Antawn Jamison'ı kadrosuna katmayı deneyecek. 11 milyon dolarlık öneri yüzde 8 arttırılarak Jamison'ın aklı çelinmeye çalışılacak.

Lakers'ta degişim rüzgarları
NBA finalinde Boston Celtics'e kaybeden Los Angeles Lakers hakkında haberler bitmiyor. Şimdi de Los Angeles Lakers'ın gelecek yaz farklı bir formatta oynayacağı haberleri ABD basınında yer buldu. Andrew Bynum'ın sağlıklı dönüşü ile pivot pozisyonunda oynayacağı, Pau Gasol'un Barcelona yıllarındaki gibi pover forvet pozisyonunda yer alacağı açıklandı. Bu hamle ile Lamar Odom kısa forvete çekilecek. Hatta Odom skorer guard, Kobe Bryant kısa forvet oynatılarak rakiplere eşleşme sorunu yaratılacak.

Los Angeles Lakers genel menajeri Mitck Kupchak, son yılların en uzun ve en büyük ön alanını oluşturmayı düşündüklerini açıkladı.

Richard Jefferson, Lakers'a mı?

Adı iki sezondur takas dedikodularından kurtulmayan Richard Jefferson, şimdi de Los Angeles Lakers ile birlikte anılıyor.

İddialara göre Richard Jefferson 3 yıl 43 milyon dolarlık kontratı ile Los Angeles Lakers yolcusu olurken, Lamar Odom ve biten kontratı yeniden yapılanan New Jersey yolcusu olacak. NBA kuralları gereği iki takım takasa birkaç ek daha yaparak takas edilen oyuncuların bütçelerini denklemek zorunda. Ancak bu konuda Lakers cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yeni sezona farklı bir kadro ve sistemle çıkmaya hazırlanan Phoenix Suns, uluslararası oyuncuları Boris Diaw ve Leandro Barbosa'yı takasta kullanabilmek için diğer takımlarla görüşmelerini sürdürüyorlar.
En sıcak görüşme ise Portland Trail Blazers ile yapıldı. İddiaya göre Suns, Brezilyalı guard Leandro Barbosa'yı Oregon ekibine gönderip karşılığında Martell Webster ve 2008 draftındaki 13. sıradan seçim hakkını almak istiyor.

Bir diğer iddia ise çok yönlü Fransız forvet Boris Diaw ile Toronto Raptors guardı T.J. Ford ve 2008 draftında 17. sıradan seçim hakkının takas edilmesi şeklinde. Bu konuda da taraflar henüz ciddi adımlar atabilmiş değil.

Ersan NBA'e mi dönüyor?
İspanya'nın AXA FC Barcelona takımında forma giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın, NBA'ye döneceği iddia edildi.
Barcelona'da ilk sezonunu geride bırakan Ersan'ın, özellikle sezon sonuna doğru yüksek bir performans gösterse de Avrupa basketbolunu çok da sevemediği belirtiliyor. Katalan kulübü ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunmasına karşı Ersan'ın ayrılacağını iddia eden İspanyol basını, büyük olasılıkla NBA'deki eski kulübü Milwaukee Bucks'a döneceğini belirtti.

Yeniden yapılanmaya giren Barcelona, geçen yıl NBA'ye gönderdiği eski basketbolcusu Juan Carlos Navarro'yu geri alırken, NBA'nin Toronto Raptors takımından ayrılan Jorge Garbajosa'yı da transfer etmeye çalışıyor. Ancak Garbajosa'nın büyük olasılıkla CSKA Moskova ile anlaşmak üzere olduğu kaydediliyor

Ersan İlyasova'nın tercihi NBA
Milli basketbolcu Ersan İlyasova, AXA Barcelona'da iyi bir sezon geçirdiğini; fakat tercihinin NBA'de oynamak olduğunu söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 13:46 TSİ 23 Haziran 2008 Pazartesi

İspanya'nın AXA FC Barcelona takımında forma giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın, NBA'ye döneceği iddia edildi.

Barcelona'da ilk sezonunu geride bırakan Ersan'ın, özellikle sezon sonuna doğru yüksek bir performans gösterse de Avrupa basketbolunu çok da sevemediği belirtiliyor. Katalan kulübü ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunmasına karşın Ersan'ın ayrılacağını iddia eden İspanyol basını, büyük olasılıkla NBA'deki eski kulübü Milwaukee Bucks'a döneceğini belirtti.

Yeniden yapılanmaya giren Barcelona, geçen yıl NBA'ye gönderdiği eski basketbolcusu Juan Carlos Navarro'yu geri alırken, NBA'nin Toronto Raptors takımından ayrılan Jorge Garbajosa'yı da transfer etmeye çalışıyor. Ancak Garbajosa'nın büyük olasılıkla CSKA Moskova ile anlaşmak üzere olduğu kaydediliyor.

Öte yandan, Ersan İlyasova, eski takımı Milwaukee Bucks'ın internet sitesinden kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Barcelona'da nasıl bir sezon geçirdin?

İyi bir sezon geçirdim. İlk başta fazla süre alamıyordum; çünkü antrenörümüz yeni gelen oyunculara fazla şans vermiyordu. İspanya'ya alışmak biraz zaman aldı. Farklı bir dil olduğu için ilk birkaç ay zorlu geçti. Henüz İspanyolca öğrenemedim; fakat bu sorunu aşabilmek için ders aldım.

Yaz dönemi için planların nedir?

Mequon'da evim olduğu için şu anda Milwaukee'deyim. Burada antrenman yapıyorum ve farklı antrenörlerle bir araya geliyorum. Bundan çok hoşlanıyorum. Bana birçok şeyi öğretebileceklerini düşünüyorum. Yaz dönemini burada çalışırak geçirmek benim için harika. Önümüzdeki sezon neler olacağını göreceğiz. Menajerim transfer konularıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Neler olacağını göreceğiz.

İspanya'ya eksik yönlerini geliştirmek için mi yoksa tecrübe kazanmak için mi gittin?

Avrupa'ya daha fazla oynamak için gittim. Oyununuzu kenarda oturarak değil oynayarak geliştirebilirsiniz. Barcelona'da daha fazla dakika aldım ve daha çok antrenman yaptım. Günde iki antrenman yapıyorlardı. Oyun içinde ve dışında işlerin benim için iyi gittiğini düşünüyorum. Şu anda kendimi daha iyi hissediyorum.

Geçtiğimiz sezon Bucks'ı takip edebildin mi, sergiledikleri performans hakkında neler düşünüyorsun?

Evet, takip ettim. Onları internetten bütün sezon boyunca takip ettim. Sezona çok iyi bir başlangıç yaptılar. Ancak daha sonra çok fazla maç kaybettiler. Kaybettileri maçlar da kazanmaya yakın oldukları maçlardı. Eski takım arkadaşlarımla konuştum, bu sezon onlar için bir hayal kırıklığı oldu. Birçok maç kaybetmek oldukça zor bir durum.

Olimpiyatlarda hangi takımların altın madalya için mücadele edeceğini düşünüyorsun?

Bu konuda bir şey söylemek zor. Benim favorim Litvanya, çok iyi durumdalar. Rusya'da çok iyi bir takım. İspanya'da NBA'de oynayabilecek birçok oyuncu var. Bu yüzden maçları izlemek oldukça keyifli olacak.

Milli maçlarla NBA maçları arasındaki fark nedir?

Farklı türde bir basketbol. Buraya geldiğimde NBA'ye uyum sağlamak zorunda kaldım. Şimdi Avrupa'ya gittiğimde farklı kurallarla ve hakemlerle karşılaşıyorum. Bu yüzden her şey çok farklı. İspanya'da oynadığınız maçlarda çok fazla taraftar oluyor, aynı NBA'deki gibi. Benim için güzel bir tecrübeydi; fakat ben NBA'de oynamayı tercih ediyorum, çünkü buradaki kulüpler çok daha iyi. Basketbolculara daha fazla önem veriyorlar

Boozer-Brand/Odom-Marion?
Utah Jazz'in elden çıkartabileceği ihtimali üzerine Los Angeles Clippers'ın, Carlos Boozer'ı takas etmeyi düşünebileceği iddia edildi.
Florida basınında çıkan takas senaryolarınada Clippers'ın Boozer'a karşılık olarak Elton Brand'i teklif edebileceği belirtildi.

Aynı haberde Shawn Marion'ında, Lamar Odom'la takas olabileceği ihtimalleri üzerinde duruldu. Miami basınında Marion için bir çok ihtimal üzerinde duruluyor.

10138694A~Carlos-Boozer-Posters.jpg

Pistons, Josh'ı istiyor...
Off-season'da hamle yapması beklenen Detroit Pistons'ın, Atlanta Hawks'ta sınırlı free-agent olan Josh Smith için girişimlere başlayabileceği ifade edildi.
İyi bir kontrat isteyen Josh Smith'e, Hawks'ın istediği kontratı verememesi halinde Pistons'ın oyuncuya teklif yapacağı belirtildi.

000000000000000000000000000000000000000000000000000000a58.jpg

O'Neal-Ford İddiası...
Son günlerde adı sıkça takas söylentileri içinde olan Tj Ford'un adı şimdide olası bir Jermaine O'Neal takası ile anılıyor. Toronto Raptors ve Indiana Pacers arasındaki takas paketi ise;

Jermaine O'Neal'a karşılık Tj Ford, Rasho Nesterovic ve Raptors'un 17. sıra draft hakkı şeklinde.

Toronto Raptors bu paketin yanında Boris Diaw paketini de düşünüyor.

JermaineONeal.jpg

Mavs Howard için kararsız...
Play-off ilk turunda elenen Dallas Mavericks'te, erken havlu atılmasıyla birlikte Hornets serisinde istenilen performansı gösteremeyen Josh Howard'ın takası gündeme gelmişti.
Dallas organizasyonuna yakın kaynakların basına verdiği bilgilerde Rick Carlisle'ın gelişi ile birlikte Mavs'in Howard'ın takasını askıya aldığı ifade ediliyor.

Dallas'ın, çok cazip bir teklif gelmemesi halinde Howard'ı takas etmeyi düşünmediği belirtildi.

aago090josh-howard-posters.jpg

LeBron-Knicks?
Çoğu basketbolsever 2010'da free-agent olacak Lebron James'in New York'a,MSG'a gideceği ve Knicks forması giyeceğini düşünürken,New York Knicks'in salary cap'inin bunun için yeterli boşluğa sahip olmadığı dile getirildi.
New York Knicks'in 2010 yılında yeterli salary'i açmak istediği ve bu doğrultuda çalışacağı söylenirken,yeterli boşluk oluşması halinde de Lebron'un Cleveland'dan ayrılıp New York'a geleceği dile getirildi.

Donnie Walsh salary'i rahatlatmak için formül ararken,Randolph'un yüklü kontratından kurtulmanın ilk formül olduğu konuşulanlar arasında.

lebron-james-23-birthday-big.jpg