Takımımıza Mektup

Sevgili basketbolcularımız ve teknik heyetimiz,

Çok değil sadece 3 senedir salonlara, basketbol maçlarına gidiyorum. Üç senedir İstanbul dışında olmadığım sürece maçlarınızı kaçırmamaya gayret gösterdim. Kimi zaman Ahmet Cömert'te, kimi zaman Ayhan Şahenk'te, kimi zaman Haldun Alagaş'ta, kimi zaman da Abdi İpekçi'deydim. Bazen de Çorum'daydım, Bandırma'daydım, Bursa'daydım, Ankara'daydım.

Yenseniz de yanınızda oldum, yenilseniz de. Fark yedik alkışladım, moral verdim, bazen de ağladım, üzüldüm, kahroldum. Zaman zaman da yanınıza geldim, sizleri teselli ettim.

34 sayılık Fenerbahçe yenilgisinde de alkışladım sizleri, ligde kaybettiğimiz kolay maçlarda da. ULEB Cup'ta Beşiktaş maçında onlarca insanla heyecanınızı paylaştım, yetmedi yendik İstiklal'e çıktım, bağırdım, bağırdık hep beraber. Çok mutluyduk, hele Cüneyt'in son saniye üçlüğünde!

Maçlarınıza gelmedim sadece, gelmesi için insanlara da yalvardım kimi zaman. Bazen bütün vaktimi buna ayırdım, derslerime girmedim size geldim, Çorum'a. Sırf hazırlık maçları için Ankara'ya geldim, maç boyu istatistik bile tuttum, heyecanlıydım, umutluydum ama. Kim nasıl oynayacak, kaç atacak, nasıl ezeceğiz herkesi diye?

Forum ortamında arkanızda durayım diye çok kavga ettim. Bazen dostlarımı kırdım, bazen onlar beni kırdı. Tehditler savurduk bazen, ölüme kadar varan. Sinirlerimiz bozuldu, hayatımız mahvoldu. Hayatımız sizdiniz çünkü. Hep savunduk sizleri, arkanızda durduk. Güvendik sözlerinize, ruhunuza ve Galatasaraylılığınıza.

Bu akşam çok güzel başlamıştı. Havalimanında büyük bir coşku vardı. Onu yaşadık ve sizleri özledik, meyhanede basketbol maçı izledik. Basketbolu bilenle ve bilmeyenle. Her yediğimiz sayıda kahrolduk ama güvendik de. Çünkü rakipte birşey yoktu. Alırız bu maçı dedik ama ne güvendiğimiz ruh vardı sahada ve Galatasaraylılık.

Soruyorum sizlere;

Oraya kilometrelerce uzaktan gelen insanlara ayıp etmediniz mi? Fransa'dan, Almanya'dan ve Belçika'nın dört bir yanından gelen insanlara bir tek şey vermeliydiniz. Mücadelenizi ve ruhunuzu. Galip gelmek önemli değil mücadele etmek önemli. Böyle bir rezaleti keşke orada değil de burada yaşatsaydınız. En azından daha gururlu bir davranış olurdu.

Aldığınız paraların karşılığını niye vermiyorsunuz? Bence aldığınız paraların karşılığını vermek için bugün Atatürk Havalimanı'nda olmalıydınız. Engelsiz Aslanlar'ı karşılamalıydınız. Altyapı gitseydi yada gitmeseydiniz. Gerçek Galatasaray ruhunu görseydiniz, alkışlasaydınız.

Bundan sonra şunu bilmelisiniz ki bugüne kadar yensen de yenilsen de yanında olan taraftar artık kolay kolay yanında olmayacaktır. Sizler bu akşam kaybettiniz. Kendinize yazık ettiniz.

Bu akşamki fiyaskonun sorumluları mutlaka belirlenmelidir. Bu kolay kolay telafi edilemeyecek bir başarısızlıktır. Lütfen bu fiyaskonun sorumluları yapmaları gerekeni yapsınlar ve Büyük Galatasaray Taraftarı'na saygılarını göstersinler.

Sevgili oyuncularımız,

Böyle ruhsuz oynayacaksanız lütfen bizleri salona kadar yormayın.

Sevgili yöneticimiz,

Erkek takımının bu akşamki fiyaskosunun altında sizlerin de imzası vardır. Lütfen Galatasaray'ımızı yukarılara çekemeyecekseniz görevinizi bırakınız.

Sevgili Murat Hoca,

Size gösterdiğimiz sonsuz desteğe istinaden, eğer hedeflerimizi gerçekleştiremeyeceksiniz lütfen görevinizi bırakınız.

Kerem SEÇER
 
Meyhanede rica minnet baketbol maçı açtıran başka bi taraftar topluluğu yoktur sanırım. Keşke İstanbulda yenilseydik de o gurbetçilerimizin senede 5 maç Galatasarayımızı görmek için Avrupanın her yerinden gelen gurbetçilerimizi üzmeseydik.
Belçikadan Mahir Şanlı abimiz misafirimizdi ben ona mahçup oldum şahsen.
Bu güne kadar Murat hocamızın arkasında hep durdum benim kendisine olan sevgim hiç bir zaman değişkenlik göstermeyecek fakat sadece dış şut atan basketbolun hiç bir doğrusunu sahaya yansıtmayan bir takıma karşı böyle yenilmek çok üzdü, Kerem şahit 3. periota kadarda umutluydum ama neyse olmyacak artık belli.
Artık takımda bi kan değişikliği şart olmuştur sorumlu Murat Özyer'se eğer bırakmalıdır, yada sorumlular kimler ise.
 
Yönetim artık bu yazılanları yapmak zorunda. ( Bundan sonra şunu bilmelisiniz ki bugüne kadar yensen de yenilsen de yanında olan taraftar artık kolay kolay yanında olmayacaktır. Sizler bu akşam kaybettiniz. Kendinize yazık ettiniz.

Bu akşamki fiyaskonun sorumluları mutlaka belirlenmelidir. Bu kolay kolay telafi edilemeyecek bir başarısızlıktır. Lütfen bu fiyaskonun sorumluları yapmaları gerekeni yapsınlar ve Büyük Galatasaray Taraftarı'na saygılarını göstersinler. ) Bir Belçika takımından 91 sayı yiyorsun , başka söylenecek bir şey yok. Hiç kimsenin bu armayı böyle kötü temsil etmeye hakkı yok. Hele Avrupa kupasında :(
 
arkadaslar,araniza yeni katildim.oncelikle herkese merhabalar..

kerem arkadasimiz super yazmis,her seyi soylemis.hepsi cok dogru
biz her maca gitmeye calisiyoruz elimizden qeldikce ama malesef takimimiz ayni cabayi bize gosteremiyor.zizic leyla gibi sahada dolanmaya basladi.marshall konusunu hic acmiyorum bile,sezon basinda hedefler koyan takimimizin guardi 2. ligde bile oynayamacak kadar yetersiz duzeyde.o kadar yirtiniyoruz guard diye ama kime?arkadaslar su anki ligdeki konumumuzda ne yazikki bence aldatici! insallah bir an once 1-2 transferlerle ve istekle dahada iyi konuma qelebilirz..
 
İsterseniz Roman yazıp gönderin bu zihniyet değişmedikçe Nafile!

Şube olmuş Sirk yeri!

Kafasına eseni anında yapıyor, kimseye sormadan, güzelde eğleniyorlar zaten amaçları bu!

Yazıklar Olsun ya Para ile rezillik bu olsa gerek!
 
Geçtiğimiz yıllarda erkek takımı bize her zaman her şeye hazırlıklı olmamız gerektiğini öğretmişti ama...

Yönetim dün havaalanında Galatasaray´ın sadece futboldan ibaret olmadığını, basketbol ve diğer branşlarda da takımlarımızın mücadele ettiğini bir kez daha anlamıştır diye umut ediyorum.

Yönetim bir an önce çalışmalara başlayıp karar vermeli. Gerekiyorsa oyuncusundan malzemecisine kadar tek tek konuşup hatanın nerede olduğunu tespit etmeliler ve neşteri nereye vurmak gerekiyorsa vurmalılar. Bu artık hoca mı olur, takım içinde huzursuzluk yaratan oyuncular mı olur, şube yöneticileri mi olur, artık kim olursa...

Eskiden yenilsek de umursamıyorduk çünkü mücadele ediyordu takımımız. Ne yazık ki bir süredir bunu görmek mümkün olmuyor. O da olmadıktan sonra değil 900, 9 km yol eskitmeyi göze almak bile lüks bu takım için.

Sizi sevenlere ihanet etmeyin...
 
Olayı bütünüyle en iyi şekilde dile getirmişsiniz.Daha üstüne birşey koymak çok anlamsız olur.Çok iyi yazmışsınız.Tebrik ediyorum sizi.
 
Hep üzülen taraftar hep yıkılan taraftar.
Kendimi bildim bileli şu takımı bir rahatlıkla izlediğimi hatırlamıyorum.
Neşter artık gerekiyor.Bu sadece teknik olarak değil kadro olarakta gerekiyor.Bizim takımımıza Yugoslav ekolü falan filan boş iş.Getir 3-4 tane zıplayan Amerikalı bari onları izleyelim.
Murat Özyer'den Mert Uyguç'tan en önemlisi Yiğit Şardan açıklama bekliyorum.
 
Öncelikle Kerem kardeşime last castle down diyorum.Sonra üzülerek zamanı geçmiş tepki tepki değildir.Boşuna üzülmeyin siz bütün bunları hak ettiniz.
 
Başıbozuk düzen!..

Balık baştan kokuyor... Maalesef şube yanlışlarla idare ediliyor. Futbol şubesi gibi...

Saha dışı organizasyon yok...
Taraftarla entegrasyon yok...
Uzun vadeli planlama yok...

Bu takımın mentoru var mı merak ediyorum? Zira zihinsel olarak bu kadar kolay pes eden, biraz sertlik görünce sinen bu kadar pahalı takım görmedim!

Geldiğinden beri Murat hocanın arkasında durmaya çalştık, zira bizi başarıya götürecek kişinin bizatihi Galatasaraylı olmasını ve insani yönüyle camiayı iyi temsil etmesini istiyorduk ama, maalesef o eline geçen bu fırsatı iyi kullanamıyor. Kendisine verilen bütçe az değil. Oktay Mahmuti 2.5 milyon euro'ya İtalya'da taş gibi bir takım kurarken, biz hâlâ "Telekom'un, F.bahçe Ülker'in, Efes'in bütçesi bizden fazla, işimiz zor" diyerek yanlışa düşüyoruz.

Şimdi soruyorum: Benetton şu haliyle bu ligde şampiyonluğa oynayamaz mı? Oynar... 2.5 milyon euro'luk kadroyla bu ligde şampiyonluğa oynar.

Bütçe önemlidir fakat, herşey değildir.

Doğru oyuncuları bir araya toplayamayıp, üstüne bir de takım oyunu oynayamazsanız, isterseniz 10 milyon euro bütçe olsun; sonuç değişmez. Rusya'da büyük paralara kurulan kadroların ne kadar başarısız olduklarını görünce ne demek istediğim daha net ortaya çıkacaktır.

Basketbol şubesi kalkınacaksa evvela doğru bir yapı kurulmalı. Şube yöneticileri verdikleri kararlarda herşeyi düşünmeli, misal, bilet fiyatı belirledikten sonra "değişmeyecek" deyip, çark etmemeli. Şube yönecileri tutarsız olmamalı, "nasıl olsa anlamazlar" deyip taraftarla dalga geçmemeli. Kendi salonumuz olmalı. -Avrupa'da küçük diyebileceğimiz birçok takımın kendi salonu var- Transferler yapılırken hangi ülke vatandaşı olduğuna değil, ne kadar verim alınabileceğine bakılmalı. Başarıya aç bir kulüp olduğumuz için, başarıya aç oyuncular öncelikli hedef olmalı.

Kısa vadeli düşünürsek, bu seneye kurtarmak için savaşçı-savunmacı birkaç oyuncu bulmak lazım.
 
Hepimizin içinde kalanları haykırmak istediğimiz şeyleri çok güzel anlatmışsın Kerem Abi.
Dün havaalanında olan Galatasaray takımları işini layıkıyla yapan takımlardır.
Erkek Basketbol Takımı ve Futbol Takımı Avrupada oldukları için orda değillerdi.
Zaten Türkiyede olsalar bile özellikle ruhsuz olan Erkek Basketbol Takımının Engelsiz Aslanları karşılamaya hakkı ve yüzü yok!..
 
Mithat Duran' Alıntı:
Öncelikle Kerem kardeşime last castle down diyorum.Sonra üzülerek zamanı geçmiş tepki tepki değildir.Boşuna üzülmeyin siz bütün bunları hak ettiniz.

Olayları farklı yorumlamanın manası yok ama abi. Ben üzülüyorum ama eminimki birçok kişi seviniyor. Ayrıca benim tepkim sizler gibi sadece Murat Hoca'ya değil tüm Galatasaray organizasyonunadır. Bunun iyi anlaşılmasını isterim. Hatalı kimse ondan gerekeni yapmasını bekliyorum.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":9s73mf93]Öncelikle Kerem kardeşime last castle down diyorum.Sonra üzülerek zamanı geçmiş tepki tepki değildir.Boşuna üzülmeyin siz bütün bunları hak ettiniz.

Olayları farklı yorumlamanın manası yok ama abi. Ben üzülüyorum ama eminimki birçok kişi seviniyor. Ayrıca benim tepkim sizler gibi sadece Murat Hoca'ya değil tüm Galatasaray organizasyonunadır. Bunun iyi anlaşılmasını isterim. Hatalı kimse ondan gerekeni yapmasını bekliyorum.[/quote:9s73mf93]

Asıl üzüntüm senin gibi sevgili kardeşlerimin zamanında abi sözü dinlemeyip!! biz hocanın sonuna kadar arkasındayız ,her türlü desteği veriyoruz.Deyipte daha sezonun ortası gelmeden U dönüşü yapıp sorumlular istifa etsin naraları atmanız.

Zamanında gerekli tepkiyi gösterseydiniz!!! ki bunu yapmadınız şimdi ne olduda fikriniz değişti.Yok kötü gidiş ise bu yeni değil son üç sene zaten böyle geçti.
 
Dün gece maçı izleyenler 3.periyodun sonundaki molada Murat Özyer'in çaresiz bakışlarını görmüşlerdir. Bu kadar para harcanarak alınan oyuncular ruhsuzluğu karşısında yapacak birşey o da bulamamaktadır. Tabi ki Özyer'in büyük hataları var ancak hiçbirimiz Ziziç'in sezon ortasında takımı yarı yolda bırakacağını ya da Guroviç'in ununu eleyip ipini asmaya buraya geleceğini düşünmemiştik. Bir de bu kadar transfere rağmen oyun kurucusu olmayan bir takım olacağımızı. Aslında iyi işler yapabilecek bu takım Eurocup'tan elenmesiyle birlikte ruhunu tamamen kaybetmiştir. Teknik heyetten oyuncusuna kadar. İki-üç organizasyonel hamleyle bu takım kendine gelebilir ancak taraftar desteğini kaybederse basketbol takımı, sponsor da kaybeder ekonomik krizle beraber yine play-out günlerine dönebilir. O kabus dolu günleri anmak bile kötü..
 
Benim için bazıları gibi büyük sözü önemli değildir Mithat abi. Başkaları gibi maçları izlemeden, istatistiklere bakarak ezbere yorumlar yapmam. Başkalarına güvenerek, yalakalık yaparak, hiçbir teknik yoruma ve basketbol bilgisine dayanmadan yorumlar yapmam. Ben doğru bildiğimi yazarım, doğru bildiğim oydu, şimdi bu. Benden herkesin yaptığı gibi adi yorumlar yapmamı, bilmediğim görmediğim şeyleri söylememi bekleme. Ben herkes değilim, büyüğüme değil gözlerime güvenirim.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Benim için bazıları gibi büyük sözü önemli değildir Mithat abi. Başkaları gibi maçları izlemeden, istatistiklere bakarak ezbere yorumlar yapmam. Başkalarına güvenerek, yalakalık yaparak, hiçbir teknik yoruma ve basketbol bilgisine dayanmadan yorumlar yapmam. Ben doğru bildiğimi yazarım, doğru bildiğim oydu, şimdi bu. Benden herkesin yaptığı gibi adi yorumlar yapmamı, bilmediğim görmediğim şeyleri söylememi bekleme. Ben herkes değilim, büyüğüme değil gözlerime güvenirim.


O bazılarından kastin bensem ki büyük sözü dinlerim!!!sanada tavsiye ederim.Son üç senedir gözlerinin görmediği rezillik kalmadı da niye hiç tepki vermediniz.Ya sen bakıpta görmeyenlerdensin ,yada görüpte susanlardan çünkü son üç senedir olanları sevgili dostum Metin ŞENTÜRK bile gördü.


Sorumlular diyorsunuz kim bunlar bir sayın ben söyleyeyim.

1- TARAFTARIN GÖNLÜNDE Kİ !!! BAŞKAN sn.Yiğit ŞARDAN

2- ÜLKER GURUBU TEMSİLCİSİ(ESKİ)İSTİFA ETTİ sn.Hakan AYDINOL

3-İSTENMEMESİNE RAĞMEN BU KULUPTE KALMAK İÇİN HER YOLU MUBAH SAYAN sn.Murat ÖZYER


Şimdi bu üç kişiden kim gitsin??SEVGİLİ Kerem!!!!
 
Sorumlular arasında Ahmet Dedehayır ve oyuncuları neden saymıyorsun abi? Bütün herşeyi hocaya yüklemek için mi? Yoksa büyüklerin öyle düşünmüyor mu? Bence büyüklerinin değil kendi düşüncelerinin peşinden koş abi.

Merak etme ben herşeyi görüyorum. Bu forumda belki de en fazla maçımızı izleyen kişi de benim. Benim görmediklerimi sen nasıl görüyorsun ben onu anlamıyorum abi?

Ayrıca ben seni kastetmemiştim ama sen kendin söyledin :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Sorumlular arasında Ahmet Dedehayır ve oyuncuları neden saymıyorsun abi? Bütün herşeyi hocaya yüklemek için mi? Yoksa büyüklerin öyle düşünmüyor mu? Bence büyüklerinin değil kendi düşüncelerinin peşinden koş abi.

Merak etme ben herşeyi görüyorum. Bu forumda belki de en fazla maçımızı izleyen kişi de benim. Benim görmediklerimi sen nasıl görüyorsun ben onu anlamıyorum abi?

Ayrıca ben seni kastetmemiştim ama sen kendin söyledin :)

Sn.Ahmet bey Erman meselesi olmaması üzerine bu konulara müdahil olmamıştır.

Oyuncuları kim transfer etti. Bu kulübün parasını kim sokağa attı??? bunları kim yaptı.Ben söyleyeyim!!! yere göre sığdıramadığınız hocanız Murat ÖZYER ve akıl hocası Hakan AYDINOL sen şimdi bunlarada inanmassın!!! kesin

Sen izliyorsun yalnızca Kerem ben işin kamera arkasını da biliyorum !!!! bazen bilmek için izlemekte yeterli olmaz.Tecrübe ister,bilgi ister sende bilgi var ama bence tecrübe eksik.
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":ucynw7yz]Benim için bazıları gibi büyük sözü önemli değildir Mithat abi. Başkaları gibi maçları izlemeden, istatistiklere bakarak ezbere yorumlar yapmam. Başkalarına güvenerek, yalakalık yaparak, hiçbir teknik yoruma ve basketbol bilgisine dayanmadan yorumlar yapmam. Ben doğru bildiğimi yazarım, doğru bildiğim oydu, şimdi bu. Benden herkesin yaptığı gibi adi yorumlar yapmamı, bilmediğim görmediğim şeyleri söylememi bekleme. Ben herkes değilim, büyüğüme değil gözlerime güvenirim.


O bazılarından kastin bensem ki büyük sözü dinlerim!!!sanada tavsiye ederim.Son üç senedir gözlerinin görmediği rezillik kalmadı da niye hiç tepki vermediniz.Ya sen bakıpta görmeyenlerdensin ,yada görüpte susanlardan çünkü son üç senedir olanları sevgili dostum Metin ŞENTÜRK bile gördü.


Sorumlular diyorsunuz kim bunlar bir sayın ben söyleyeyim.

1- TARAFTARIN GÖNLÜNDE Kİ !!! BAŞKAN sn.Yiğit ŞARDAN

2- ÜLKER GURUBU TEMSİLCİSİ(ESKİ)İSTİFA ETTİ sn.Hakan AYDINOL

3-İSTENMEMESİNE RAĞMEN BU KULUPTE KALMAK İÇİN HER YOLU MUBAH SAYAN sn.Murat ÖZYER


Şimdi bu üç kişiden kim gitsin??SEVGİLİ Kerem!!!![/quote:ucynw7yz]
Mithat bey cevap çok basit , eğer bu dedikleriniz doğruysa hepsi gidecek.
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":3bn1y5xt]Benim için bazıları gibi büyük sözü önemli değildir Mithat abi. Başkaları gibi maçları izlemeden, istatistiklere bakarak ezbere yorumlar yapmam. Başkalarına güvenerek, yalakalık yaparak, hiçbir teknik yoruma ve basketbol bilgisine dayanmadan yorumlar yapmam. Ben doğru bildiğimi yazarım, doğru bildiğim oydu, şimdi bu. Benden herkesin yaptığı gibi adi yorumlar yapmamı, bilmediğim görmediğim şeyleri söylememi bekleme. Ben herkes değilim, büyüğüme değil gözlerime güvenirim.


O bazılarından kastin bensem ki büyük sözü dinlerim!!!sanada tavsiye ederim.Son üç senedir gözlerinin görmediği rezillik kalmadı da niye hiç tepki vermediniz.Ya sen bakıpta görmeyenlerdensin ,yada görüpte susanlardan çünkü son üç senedir olanları sevgili dostum Metin ŞENTÜRK bile gördü.


Sorumlular diyorsunuz kim bunlar bir sayın ben söyleyeyim.

1- TARAFTARIN GÖNLÜNDE Kİ !!! BAŞKAN sn.Yiğit ŞARDAN

2- ÜLKER GURUBU TEMSİLCİSİ(ESKİ)İSTİFA ETTİ sn.Hakan AYDINOL

3-İSTENMEMESİNE RAĞMEN BU KULUPTE KALMAK İÇİN HER YOLU MUBAH SAYAN sn.Murat ÖZYER


Şimdi bu üç kişiden kim gitsin??SEVGİLİ Kerem!!!![/quote:3bn1y5xt]

Ben söyleyeyim abi bu 3 üne ek olarak Adnan Polatta gitsin Özhan bey yada onun işaret ettiği biri başakan olsun, Basketbol şubesinin başına Tuğrul demir gelsin Erman kunter de vakit kaybedilmeden takımın başına geçsin, Sonra gelsin Lig şampiyonlukları Avrupa kupaları, Türkiye kupasını hiç saymıyorum.

( ironi yapıyorum )
 

Üst