E
Emin Doğanca
Misafir
hatta bir sportmenlik dısı faul olmasa mac basa bas gıdıoduBatuhan Varolsun' Alıntı:Efes dün Darüşşafaka'yı zar zor yendi.. Bizi nasıl %90 kesin yener..
Gülerim geçerim.
hatta bir sportmenlik dısı faul olmasa mac basa bas gıdıoduBatuhan Varolsun' Alıntı:Efes dün Darüşşafaka'yı zar zor yendi.. Bizi nasıl %90 kesin yener..
Gülerim geçerim.
Aynen öyle oldu.Kerem SEÇER' Alıntı:Sana selamı takım hakkındaki görüşlerinden dolayı değil üslubumuz ve forumun kalitesi hakkındaki görüşlerinden dolayı gönderdik Ömer..
Oda vardı değilmiKerem SEÇER' Alıntı:Osman Tanburacı abimize de bu vesileyle selam gönderelim abi..İşkembe-yi kübradan sallayan arkadaşlara da
Seviyesiz sen nerden çıktınGökce Başaran' Alıntı:Neler oluyor burada? Bu forumu ve Galatasaray'ı çok seviyorum.
Güzel günler geçiyor hayırlısıyla Efes'i de yeneceğiiz.Yeenemesekte en azından kendi adıma üzülmeyeceğim.
Seviyesiz sen nerden çıktınEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":2q3pb0e0]Neler oluyor burada? Bu forumu ve Galatasaray'ı çok seviyorum.
Güzel günler geçiyor hayırlısıyla Efes'i de yeneceğiiz.Yeenemesekte en azından kendi adıma üzülmeyeceğim.
Kerem SEÇER' Alıntı:Burdan Murat abiyi de tebrik ediyorum..Son derece efendice cevap verdi gerekli yerlere ama eşek hoşaftan ne anlar 8)
Eyüp Bey, "ortaya fışkıran" Hotsouce nick'li arkadaştı galiba. İyi sonuçlar sonrası basketbolla ilgilenmeye başlayan birisi olduğunuzu düşünerek olaya atladı diye düşündüm ben. Gerekli cevap verildiği için ben olaya müdahale gereği hissetmedim.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Batug'da mantar gibi türeyen gassaray taraftarlarını şöyle yapıp böyle şeeetmek tarzında seviyeli mesajlar atan mümtaz şahsiyet seviyeli oldu ona cevap yazan biz seviyesiz değilmi
A.Arife soru sormuştum oysaki... o bende gassaylıyım diye ortaya fışkırana ne fışkırdıysa anlamadım ama seviye böyle bir şey olsa gerek
Eyüp Bey, "ortaya fışkıran" Hotsouce nick'li arkadaştı galiba. İyi sonuçlar sonrası basketbolla ilgilenmeye başlayan birisi olduğunuzu düşünerek olaya atladı diye düşündüm ben. Gerekli cevap verildiği için ben olaya müdahale gereği hissetmedim.Ahmet Arif' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":kl5qslfz]
Batug'da mantar gibi türeyen gassaray taraftarlarını şöyle yapıp böyle şeeetmek tarzında seviyeli mesajlar atan mümtaz şahsiyet seviyeli oldu ona cevap yazan biz seviyesiz değilmi
A.Arife soru sormuştum oysaki... o bende gassaylıyım diye ortaya fışkırana ne fışkırdıysa anlamadım ama seviye böyle bir şey olsa gerek
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ben sizin sezon başında Gaines ve Owens la ilgili tespitlerinizin tutmadığını düşünüyorum bu arada ikiside gerçekten çok ciddi katkı yapıyorlar takıma.