Takımımızın çıkışını neye bağlıyorsunuz?

Takımımızın çıkışını neye bağlıyorsunuz?

  • Murat hocanın gidip yerine koray hocanın gelmesi

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    78
Tabi ki hoca değişikliği. Bende yeni hoca gelişinin bir çıkış yarattığına inanıyorum. Hoca değişikliği ve üst üste kazanılan maçlar. Son kupa maçını bir kenara bırakıyorum, gerçi maçı seyretmeden yorum yapacağımdan yanılıyor olabilirim ama çok yüzdeli atmışız. Bu şekilde herkesi yenebiliriz. Kupada bize karşı da böyle yüzdeli atıldığında biz 25-30 sayı yedik.

Bizim için ölçü olacak maç Telekom maçı. Zayıflamış kadromuz ve sakatlarımızla yapacağımızın ne olacağını merak ediyorum. Ziziç'in gidişi iyi oldu diyoruz (bence de öyle) ama adam kaçarcasına ligde hiçbir yerde olmayan bir takımı tercih ettiğine göre düşünmemiz gerekir. Kendimiz ve takım içinde de hata aramalıyız. Galatasaray diyoruz ama basketbolda neredeyiz. Ziziç yerine transfer yapamazsak ne olacak. Fenerde ve Efeste sakatlar da dönünce güç dengesi iyice onlara dönecek. Şu anda Telekom maçı bizim için gücümüzü görmek adına önemli.
 
rahmetli sakıp sabancının çalışmak çalışmak çalışmak sözü gibi koray hocanın da 3 tane prensibi var savaşmak savaşmak savaşmak :)
 
Samet Semiz' Alıntı:
[quote="Mehmet Yıldırım":240jk32f]Hoca'nın gidişi takımı birbirine kenetledi.Benim oyunda koçun gidişine gitti.
[/quote:240jk32f]


ozaman koray hocaya boşuna para veriyor klüp benchi boş bırakalım...oyuncular kenetli nede olsa...
 
'' Hüseyin Beşok'un yükselen performansı '' şu şıkka oy verenlere saygım vardır ama mantığını pek anlayamadım açıkçası.

Keşke bu seçeneği işaretleyen bir renktaşım çıksa da anlatsa bana... :)
 

Üst