Takımımızın ilk yarıda en iyisi kimdi?

TAKIMIMIZIN İLK YARIDAKİ EN İYİSİ KİMDİ?

  • A)BODDİCKER

    Oy: 0 0.0%
  • C)JOHNSON

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    19
G

Guest

Misafir
BENCE JOCABSON ÇÜNKÜ TÜRKİYEYE GELEN SAYILI SUTÖRLERDEN BİRİ BODDİCKER BAZEN FORM TUTUYOR BAZEN TANINMAZ HALE GELİYOR 5 NUMARA GELDİ DAHA YARARLI OLACAĞI HALDE SÜREKLİ DÜŞÜŞ YASIYOR 5 NO GELMEDEN ÖNCE DAHA İYİYDİ İLK YARININ EN İYİ OYUNCUSU JOCABSONN
 
Ben Johnson diyorum.Cidden karakterli bir guard.Jacobson ve Boddicker'ın da hakkını yememek lazım.İlk yarıda yaptığımız en iyi şey yabancı tercihleriydi.
 
Takımımızın en iyisi ilk yarıda Brian Boddicker pota altında savaştı yetmedi dışardan üçlük attı Telekom ve Daçka maçlarını onun kritik serbest atışlarıyla kazandık.
 
Bence de Boddicker.... Yanliskla Johnson'i isaretledim ama zarari yok... :)
 
Beniüzen çok kaliteli yerli oyuncularımız olmasına rağmenki bunların başında Arda ve sonra Gökhan gelir. Burağı sonradan katıldığı için saymıyorum gösterdikleri daha doğrusu gösteremedikleri performansları nedeniyle burda alternatifler arasında yer alamamaları. Bu takıma onlarda katkı yapsa bugün bizde BJK ve FB gibi konuşulan bir takım olurduk. Ligde kaybedilmeyecek maçlar kaybettik. Her maç yenildiğimiz maçlarda dahil ön planda yabancılar vardı. Buradan Umut,Gökhan ve Arda'ya çağrı yapıyorum lütfen performansınızı bir şekilde arttırın. hırslanın birşeyler yapın. Takımımızın ligin 2. yarısında mutlaka en az 7 galibiyet alması lazım.
Ayrıca ligin 2. yarısında Burak ile Little takıma büyük katkı sağlayacaktır. Bekleyelim görelim.
Bu arada bence ilk yarının en faydalı oyuncusu bence Boddicker idi zira pota altındaki eksiklilklere rağmen kimi maç 20 nin üzerinde ribaund çekti. Bence Koch dan bile iyi bir yabancı.
 

Üst