Takımımızın Sahaya Çağırılması..

Türk Telekom

Beşiktaş Cola Turka

Takımımızın sahaya çağırılış şekli çok ama çok sade..Ne oyuncularımızı coşturuyor, ne motive ediyor. Bu tarz görsel şovlarla hem basketbola olan ilgi artacaktır hemde oyuncularımız dahada gaza gelip motive olacaktır.Anonslarda bile son 2-3 haftaya kadar deplasman takımı gibi anons ediliyorduk Beykoz maçında falan coşmaya başladı anonsu yapan görevli abimiz.. Lig için olmasada en azından Play-Off'lar için çok ama çok güzel olur diye düşünüyorum.. Sizce fena olmaz mı ?

Yukardaki gibi oyuncularımızı gaza getirecek, motive edecek, coşturacak bir şekilde olsa daha iyi olmaz mı?

Bunun için kime, ne yapmamız, ne dememiz gerekiyor.? Nerelere istekte bulunmamız lazım..

hüseyin karaçil' Alıntı:
evet yaa bjk cola turka ve fb ülker in anonsçuları delirio çağırırken ve basket olduğunda
Anonstçuya laf yok.Bjk filan kolpa anonstcular.40 yaşındaki herifi oturtmuşlar oraya. :)

En iyi anonsçular bizde Efeste ve Fener-Ülker de .

Efes'teki ve bizdeki eleman aynı zaten..
Fenerbahçe Ülker'in ve Beşiktaş Cola Turka'nın elemanları çok fena.. Sayı atıldığında, atak başladığında, oyuncular çağırılırken falan kendinden geçiyor, hem taraftarı hem oyuncuları coşturuyor.

Önce kendimize ait bir salonumuzun olması gerekiyor! sonra slayt ve ışık gösterileri olur sarı kırmızı off düşünemiyorum atmosferi :)
Bizim anonscuda iyi de şu rakip oyuncu üçlük smaç vs atdığında adamın ismini söylemese süper olacak. Neden söylüyor?

Serdar Aslan' Alıntı:
Önce kendimize ait bir salonumuzun olması gerekiyor! sonra slayt ve ışık gösterileri olur sarı kırmızı off düşünemiyorum atmosferi :)
Bizim anonscuda iyi de şu rakip oyuncu üçlük smaç vs atdığında adamın ismini söylemese süper olacak. Neden söylüyor?

Hatırlatırım ki; Abdi İpekçi, Fenerbahçe Ülker'in salonu değil fakat adamların anons yapan elemanı manyağın teki.. Solomon üçlük atıyor, rakip atağını bitiyor veya sayıdan 15 saniye geçiyor ama eleman hala Willie Solomon diye bağırıyor =)

Ali Emre abiye sormak lazım neden söylüyorsun rakibin adını diye :)

Bu arada Beykoz maçındaki Britton ve Dee anonsları güzeldi hoşuma gitti.. Ama biraz daha coşturucu ve heyecan verici olması lazım..

en iyi anonscu fenerbahce ulkerin anonscusu, solomon sayi atiginda cosuyor birde rasim bbbbbbbbbbasak.
tabi boyle organizasyonlar gerekli.
takim cikarken bir isik gosterisi, birde rap muzigi koyacan oyunculari fazlasi ile costurur.

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Serdar Aslan":1jsp2o8t]Önce kendimize ait bir salonumuzun olması gerekiyor! sonra slayt ve ışık gösterileri olur sarı kırmızı off düşünemiyorum atmosferi :)

Hatırlatırım ki; Abdi İpekçi, Fenerbahçe Ülker'in salonu değil fakat adamların anons yapan elemanı manyağın teki.. Solomon üçlük atıyor, rakip atağını bitiyor veya sayıdan 15 saniye geçiyor ama eleman hala Willie Solomon diye bağırıyor =)

Ali Emre abiye sormak lazım neden söylüyorsun rakibin adını diye :)

Bu arada Beykoz maçındaki Britton ve Dee anonsları güzeldi hoşuma gitti.. Ama biraz daha coşturucu ve heyecan verici olması lazım..[/quote:1jsp2o8t]

Barış sana özelden mesaj atdım görmedin sanırım. Ben slayt ve ışık gösterisinden bahsediyordum kendi salonumuza geçince olacaktır diye. Ali Emre beyden savunmasını istiyorum :)

Serdar gerekli cevabı verdim sana dün PM yoluyla bir kontrol et istersen.. Ali Emre Bey ilk gördüğüm yerde savunmanızı alıcam sizden :)

Biz de takıma kızıyoruz küçük maçlara motive olmuyorlar diye;ama bizim de maşallahımız var.Saha yeşil,anons şöyle diye binbir çeşit bahane var sene başından beri.

Bence anonslar gayet başarılı,her baskette de öyle böğürmenin anlamı yok bence.Canaria maçında tezahüratlara katılan da aynı anonscuydu hatırlatırım.Önemli olan coşulacak yerde coşmak.

tabiki anonçunun tribünleri coşturması çok önemli ama bence en önemli olan maçın başında oyuncularımızın isimleri sölenirken slayt ve ışık gösterileri yapılmalıdır bence bu oyuncularımızı da feci gaza getirecektir

Mesela fener anonsçusu solomon sayı atınca willie "the king" slomonn diye anons ediyo sizce bu oyuncuyu motive etmez mi.Bildiğim kadarıyla zaten feneri anonsçusu profesyonel bu işi yapıyo.Bizim Ali abi ise gönülden hiç bir beklentisi olmadan hiçde fena olmadan görevini yapıyor ama biraz daha motive edici olabilir.Yanlışım varsa düzeltin...

Fb bayan takımında Birsel'e yapılan anons her zaman çok hoşuma gitmiştir.
Erkek takımında da aynı tarzı Ömer Onan'a yapılıyor galiba.
Bizde de herhangi bir oyuncuda kullanılsa keşke.

Hasan Temizel' Alıntı:
Fb bayan takımında Birsel'e yapılan anons her zaman çok hoşuma gitmiştir.
Erkek takımında da aynı tarzı Ömer Onan'a yapılıyor galiba.
Bizde de herhangi bir oyuncuda kullanılsa keşke.

Ömerrrrrrrrr rrrrooonnaaann galiba dediğiniz anons tarzı :)
Onan kısmını R ile birleştiriyor ve RONAN gibi bir şey çıkıyor ortaya.. Beykoz maçında sanki Britton'a yapmıştı. Brrrrrrrrriiiittton diye :)
Ben Willie Solomon - Rasim Başak - Damir Mrsic ve Mirsad Türkcan anonslarına hastayım :) Willie diyişi muhteşem.. Aynı şekilde bizde Robert Hite veya Dee Brown'a yapılabilir.
Mirsad'a yaptığını ise Cüneyt'e veya Erdem'e yapabiliriz. (Türktürktürktürktürkcaaaaaannn kısmını)
Rasim Başak zaten apayrı bir stil.. Bu stilide Tufan veya Hüseyin'de kullanabiliriz.(Babababaşaaaaaaakkk)
Damir Mrsic'te hafif Mirsad, hafif Rasim karışımı birşey oluyor :)

Not : Ali Emre, Efes Pilsen ve Galatasaray Café Crown takımlarının anonsunu yapan görevli kişidir.

Tam tersine çok ince bir ses tonuyla söyleniyor benim dediğim anonslar.
Gelen sayının ardından gökgürültüsü gibi bir ses beklerken, öyle bir şey duymak tezatlıktanmı nedir hoşuma gidiyor.

Özellikle Caferağa'da Birsel Vardarlıyı sürekli duyunca kazınıyor zaten beyninize.

en iyisi fener-ülker deki anonsçu arkadaş!!!
özellikle solomon anonsları:
wiillllee soooloooomaaannn....ve arkasından HAYDİ DESTEKKKKKK!!!!
keşke bizde de böyle bi adam olsa.