Tam Zamanı Şimdi!

Şimdi öncelikle üzüntü duydum bu başlığı görünce.
Bir taraftarın dileği gibi gözükmesine rağmen altı boş değil bu yazının gibi geldi.
Dilara Hanım'ın görevinin ne durumda yapıp yapmadığını oyuncular ve teknik heyetten iyi kimse bilemez diye düşünüyorum.
Aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil.Acaba teknik heyetin ve ya oyuncuların bir serzenişi sonunda mı açıldı bu konu ?

Dilara Hanım'ın şube kaptanlığını görev yetkilerini bilmemekle beraber, kendisinin bu işi iyi yaptığını düşünüyorum.
Bu takım Dilara Hanım'dan önce de başarılar sağladı ancak hiç birinde kendilerini ne Beyaz Show'da ne de ana haber bültenlerinde ilk sıralardaki haberlerde olduğunu görmedik.

Dilara Hanım'ın saha içi organizasyonlardan öte saha dışı etkinlikleri düzenleme koordine ettiğini düşünüyorum gene, bir çok girişimde onun imzası vardı çünkü.Onun döneminde başlatılan bir çok sosyal sorumluluk projesinde vardı.

Maça gelip gelmemesi hakkında bilgim yok ancak bu konunun neden açıldığı hakkında soru işaretlerim var ?

Bu arada Dilara Hanım Saran maçında olsaydı sahaya inip hakem mi tokatlayacaktı ;) . . .
 
Ahmet Önder' Alıntı:
burakcım fazla üzüntü duyma bu başlığı görünce bu başlıkta bizerin üzntüsüdür.
ortda ne bir saygısızlık ne bir küfür nede bir tehdit vardır ve olmazda.
altı boş değildir demişsin ama buna güldüm açıkcası deden mi?

zaten maçlara giden topu topu 50 kişiyiz kimle ne derdimiz olur kimin kalemini veya kimin gönlünü yapabiliriz sence?teknik heyet veya oyuncular emin olki bu işin içinde asla olmaz olamazlar.

dilara hanımın ana haber bültenlerinde showlarda galalarda olması kimseyirahatsız etmedi bunu anlayın .sadece salonlarda maçlarda takımla taraftlarla olmaması olumsuz bir hava bıraktı ve bu hava sürüyor.

ayrıca konuyla ilgili fazla bilgi sahibi olmaman son cümlende tamamen belli etti.

bizler dilara hanıma serzenişimize yaklaşık 5. maçtan sonra başladık .(saran maçınının adı geçmezken ;) )
saran maçında o yoktu her zamanki gibi .olsaydı en azından saranın motivasyonu karşısında takıma 2 çift laf eder motivasyonda bulunurdu ne kadar etkili olur o da bilinmez ama neyse.

beşiktaş maçında seyircimiz salona sebebi belliolmayan bir sebepten alınmadı ama kendisi bizlerin olmadı ilk maçta salonda oldu.

dediğim gibi .ortada bir saygısızlık küfür ve tehdit yok .sadece bir sitem var.

dilara hanımı
inşallah hatasını anlayıp öncelikle salonlarda sonra da takımla olması dileğiyle.


dipnot olarakta.

hakemlerin bu sene özellikle son maçlarında bize karşı verdiği vermediği pozisyonlara tekrardan bakılsın özellikle karşı yakadakine.
 
Ahmet Abi, bu işin altı boş değilken amacım sizi güldürmek değildi.
Teknik Heyet ve Oyunculardan doğan şikayetten dolayı mı açılıp açılmadığını bilmiyorum dedim.
 
Burak Barut' Alıntı:
Ahmet Abi, bu işin altı boş değilken amacım sizi güldürmek değildi.
Teknik Heyet ve Oyunculardan doğan şikayetten dolayı mı açılıp açılmadığını bilmiyorum dedim.
sevgili kardeşim şimdi burdan tek kelimeyi alıpta alınganlık yapma.

ben yorumlarda gerek benim gerek diğer arkadaşların senin yazdığın şeye katılmamaız imkansız ki hala teknik heyet ve oyunculara yönlendirmen hala yanlış olmuş.

son cevabımda yazdığım gibi bu 50 kişinin sitemidir yalnızca.
kendi adıma yazayım ne teknik heyet ne de oyuncularla ilgili hiçbir bilgim yok sadece maç günleri nasılsınız ve başarılarla sohbetim bu kadar.

pankartı yapanlar sebeplerini bizlerde neden imzamızı attığımızı anlatbildiğimiz kadar anlattık ve bence sen olumsuz yazıyı yazdın altı boş değildir diye.

bak burakcım .yüzlerce pankart gördüm yüzlerce beste söyledim.

ama amatör bir branşa bu kadar sahip çıkan bir 50 kişiyi görmedim.

bizim ne altımız ne üstümüz bizim sadece yüreğimiz galatasaraylı.

bu sene engelsiz aslanlarımız maçına geldin mi ?bilmiyorum ama değişmeyen 50 kişi hep aynı .

bu sene engelsiz aslanlarımızın maçına geldin mi ? bilmiyorum ama DİLARA HANIM hala gelmedi..


saygılarımla kardeşim umarım beni ve pankartı anlaman dileğiyle ;)
 
Abi amacım sizin protestonuzu baltalamak değil.Sadece dediğim şeyin gerçekleşme olasılığı varsa çok kötü olduğunu düşündüğüm için yazdım.Ne demek istediğinizi anlıyorum, takımın başında olmasını en azından o 50 kişi kadar sahiplenmesini istiyorsunuz saygı duyuyorum.
Bunlar taraftar düşüncesi ise sonuna kadar haklısınız.

İstanbul'da yaşamıyorum, o yüzden maçına gidemedim ancak İstanbul'da yaşasam dahi sizin kadar bu takıma sahip çıkabileceğimi de sanmıyorum abi.Bu da kendi özeleştirimdir.

Herşey için teşekkürler çabanıza emeğinize.
 
Burak, Arda'nın bu yazıyı ne zaman ve hangi hissiyatla yazdığını yazdığını biliyorum. Saran maçından sonra salondan çıktıktan sonra onunla konuştum biraz serzenişte bulundum Dilara hanım ile ilgili, tabi Arda oyuncularla, teknik heyetle iç içe sorunlarını en ufak ayrıntısına kadar biliyor. Oyuncuların sorunu çözmyecekse, taraftarına sahip çkmayacaksa, takımının sahada hakemler tarafından ezilmesine mani olamayacaksa neden var diye düşündü ve duygularını forum ahalisi ile paylaştı. Eğer sözüme güveniyorsan ben sana garanti ederim Arda tamamen kendi hisleri ile, kendi doğruları ile açtı bu konuyu. Ne teknik heyetten ne de oyunculardan herhangi bir telkin olmadı. Ben bunun garantisini veriyorum, çünkü Arda ile her şeyi konuşurum ben ve bu konudaki duygularını düşüncelerini de çok iyi biliyorum.

Saran maçında orada olsa ne yapacaktı diyosunya abicim o Sadettin Saran ağzından tükürükler saça saça hakeme bağırması ile itirazı ile son 2 dakikada 3 tane teknik faul aldırdı takımımıza gördüğüm kadarı ile iki tanesinin hiç alakası yoktu. Bizim şube yöneticimiz orada olsa bu kadar kolay çalınırmıydı o düdükler, o adam ba kadar kolay basitleşebilirmiydi.

Kulübün yaptığı kampanyaların sonuna kadar arkasındayım Dilara Hanım'ın da emeği varsa sırf Galatasaraylı olarak değil bir yurttaş olarak da kendisine minnettar olurum, ama konu başka eğer şubenin başındaysan gereklerini yapacaksın aksi takdirde sadece bu kampanyalarada olacaksan o zamanda halkla ilişkiler sorumlusu falan olursun. Dediğim gibi bir kez daha tekrarlıyorum eğer bu şubenin kaptanıysan, böyle bir sıfatı kabul etmişsen isminin önüne takımına sahip çıkacaksın, her ortamda onlarla birlikte olacaksın, gereğini yapacaksın bu işin doğasıdır bu.

Düşünebiliyomusun Alisamiyen de hiç bir zaman olamayan bi Haldun Üstünel'i, bu kadar basit bir mesele esasında.
 
Anladım Şamil Abi.
Sadece dediğimin gerçekleşmesi durumunda şubede ciddi sorun olduğu söylenmeliydi.Oyuncuların ve teknik heyetin bu konuda şikayetçi olduğu şube Kaptanının olması kötü bunu dile getirmiş olsaydılar bu daha da kötü olurdu diye düşündüğümden söyledim.
 
Öncelikle şunu belirteyim.Takımla ve ya hoca ile bi bağım yok tanışıklığımızda yok denilebilecek düzeyde az.Her taraftar ne kadar yakınsa bende o kadar yakınım şubeye.

Önceki yıllarda takımımızın formasını giymiş ama sonradan ayrılan abilerle arkadaşlarla ettiğimiz sohbetten çıkardıklarımdır bunlar.Sonra iş yanlış yerlere gidip kankigil hesabına dönmesin.Eski oyuncular döneminde yaşanan ve şimdi onlara gelen duyumlarla alakalı birşey bu konuşulanlar.

Bu olayların doğruluğunu nasıl ispatlıyabiliriz bilmiyorum ama biz biliyoruz bazı şeylerin yaşandığını.Bunlar birer yalan olsaydı Sayın Dilara Endican'da çıkıp bunu yalanlıyabilirdi.En azından bir açıklama yapabilirdi.Biz kendisine son derece medeni bir şekilde mail attık.Yani o tepkimizin şuan için farkında ama dönüp hayır böyle değil diyemedi ne yazıkki.Daha fazla birşeyler söylemek istemiyorum çünkü konu başka taraflara çekilecek ve olayda ki en suçsuz insanların canı sıkılacak durduk yere.
 
siteimza_%28Custom%29.jpg


Şube Kaptanı gelmiyor ki hiç salona,
Kanımıza dokunuyor tuttuğu kupa,
Galalarda, orda burda, televizyonda,
Geleceksen gel Dilara yoksa hiç durma !
 
Bu Dilara Hanım, Kanaltürk'te program yapan isim herhalde. . .
Eğer yanlış görmediysem burada söylediklerimi geri alıp YUHHHH diyorum kendisine gerçekten YUHHHH....
 
evet o.. yeni mi haberiniz oldu..? dizi oyuncularını falan çağırıyor geyik falan yapıyor, gülüyor, eğleniyor, takılıyor işte.. hatta geçenlede arda turan da bağlanmıştı kısa süreliğine.. ne diyelim, kolay gelsin.. ha yanlış anlaşılmasın ben burada ne yaptığıyla ilgilenmiyorum.. umrumda değil çıksın koşsun coşsun.. ammaa sen şube başkanı sıfatını sadece rant için kullanıyorsan ben ağzımı bi açarım ki ceza yememek için elimi klavyeden hemen çekerc...
 
Burak Barut' Alıntı:
Bu Dilara Hanım, Kanaltürk'te program yapan isim herhalde. . .
Eğer yanlış görmediysem burada söylediklerimi geri alıp YUHHHH diyorum kendisine gerçekten YUHHHH....

aramıza hoşgeldin kardeşim diyorum o zaman ;) biz bile bu kadar tepki vermemiştik yuh falan ;) kısmet bir gün gelrisen o salona hemen git direk pankarta koş kocaman bir imza at.

evet bende programına denk geldim ve onu tanımak belki de ön yargılımıyım diye. uzun bir süre sohbetini dinledim ve nefretim daha da arttı.

bana en çok koyan kısmı da proramdı .
metin özülkünün konuk olduğu programdı hani bize küfür etmekten çekinmeyan sanatçı müsfettesi .ve o kadar güzel muhabbetleri vardi ki .
bir yanda dünya şampiyonumuzun şube kaptanı karşındaki konuğu da armamıza küfür eden karektersiz.


muhteşem 50 kişi yine yanyana

bağırıyorlar hep kolkola. ;)
 

Üst