İyiymiş. : )
Ahmet Önder' Alıntı:burakcım fazla üzüntü duyma bu başlığı görünce bu başlıkta bizerin üzntüsüdür.
ortda ne bir saygısızlık ne bir küfür nede bir tehdit vardır ve olmazda.
altı boş değildir demişsin ama buna güldüm açıkcası deden mi?
zaten maçlara giden topu topu 50 kişiyiz kimle ne derdimiz olur kimin kalemini veya kimin gönlünü yapabiliriz sence?teknik heyet veya oyuncular emin olki bu işin içinde asla olmaz olamazlar.
dilara hanımın ana haber bültenlerinde showlarda galalarda olması kimseyirahatsız etmedi bunu anlayın .sadece salonlarda maçlarda takımla taraftlarla olmaması olumsuz bir hava bıraktı ve bu hava sürüyor.
ayrıca konuyla ilgili fazla bilgi sahibi olmaman son cümlende tamamen belli etti.
bizler dilara hanıma serzenişimize yaklaşık 5. maçtan sonra başladık .(saran maçınının adı geçmezken )
saran maçında o yoktu her zamanki gibi .olsaydı en azından saranın motivasyonu karşısında takıma 2 çift laf eder motivasyonda bulunurdu ne kadar etkili olur o da bilinmez ama neyse.
beşiktaş maçında seyircimiz salona sebebi belliolmayan bir sebepten alınmadı ama kendisi bizlerin olmadı ilk maçta salonda oldu.
dediğim gibi .ortada bir saygısızlık küfür ve tehdit yok .sadece bir sitem var.
dilara hanımı
inşallah hatasını anlayıp öncelikle salonlarda sonra da takımla olması dileğiyle.
dipnot olarakta.
hakemlerin bu sene özellikle son maçlarında bize karşı verdiği vermediği pozisyonlara tekrardan bakılsın özellikle karşı yakadakine.
sevgili kardeşim şimdi burdan tek kelimeyi alıpta alınganlık yapma.Burak Barut' Alıntı:Ahmet Abi, bu işin altı boş değilken amacım sizi güldürmek değildi.
Teknik Heyet ve Oyunculardan doğan şikayetten dolayı mı açılıp açılmadığını bilmiyorum dedim.
Burak Barut' Alıntı:Bu Dilara Hanım, Kanaltürk'te program yapan isim herhalde. . .
Eğer yanlış görmediysem burada söylediklerimi geri alıp YUHHHH diyorum kendisine gerçekten YUHHHH....
Onur BALCI' Alıntı:Çocuğun maça gitmesine neden karışıyorsun Can?
Sanırım kaldırmışlar fotoyu ya da ben göremedim.