Tam Zamanı Şimdi!

Şubeyi senenin en zor maçında yalnız bırakan şube kaptanı Dilara Endican hanım efendiyi son derece medeni bir şekilde istifaya davet ediyorum.


Siz takımınızın en önemli mücadelesinde burda olmuyorsanız bundan sonra da burda durmanızın anlamı ve önemi yoktur.
Madrid'e giderken olsun gelirken olsun kameralara en önde poz veriyosanız keza japonya ve Almanya yolculuklarında da aynı olayı yapıyorsanız ve bugün bu derbide takıma sahip çıkamıyorsanız..

En başarılı şubeyi Adnan Polat'a pazarlıyamayıp onu sezonda 2 maça getiremiyosanız,takımın maddi problemlerini çözemeyip sıkıntılara izleyici olarak katılıyorsanız burda bu görevi sürdürmenizin hiç bir anlamı yoktur.Erkek takımın fener maçında Sayın Polat ile beraber Abdi İpekçi'de yerinizi aldıysanız bugünde Yakacıkta Sayın polat ile beraber o koltukta oturmalıydınız.Sınıfta kaldınız Dilara hanım.Takımı sahipsiz ve korumasız bıraktınız.3 Senedir her platformda tek başına sıkıntıyı sırtlayan Hoca,Menejer ve oyuncuları bu konuma getiren tek suçlunun siz olduğunu düşünüyorum.
Ve sizi büyük Galatasaray taraftarının önünde tekrar istifaya davet ediyorum.
 
Böyle biri mi varmış?İlk defa duyuyorum gerçekten ismini.Kulübe ne katkısı var bu hanımefendinin acaba?

Şuraya gelse,ben bu takıma şunları verdim,şunları yapıyorum dese de konu kapansa keşke.
 
Saran maçı topiğinde de dile getirmiştim, ligin en önemli maçında Şube kaptanı salondaki yerini almıyorsa yazıktır, günahtır. Hepimiz gördük Sadettin Saran'ın son periyotta hakemleri nasıl baskı altına almaya çalıştığını. Ama adamın ne suçu var ki, senin şube yöneticin takımının yanında olmazsa o da pek tabi kafasına göre at koşturacak. Meydan ona bırakıldı çünkü.

Ben şahsen Dilara Hanım'ın sırf reklam amaçlı bu işin başında durduğunu düşünmeye başladım. Belki yanlış belki de doğru, ama kusura bakmasın bunu düşünmemiz için her şeyi yaptı kendisi. Sen kimsin? "Galatasaray Spor Kulübünde Şube Kaptanıyım" bu mudur yani.

Bir Kere Galatasaray gibi bir camia da Şube yönetiyorsan takımın yanında olmadığın maç sayısı çok az olmalı ama Dilara hanımın maşallah geldiği maç bir elin parmaklarını geçmez. Benim gördüklerim bunlar ama Arda işin iç yüzünü çok daha iyi biliyor, sen takımın yanında olmadığın gibi birde takımın sorunlarını da çözemiyorsan ne iş yaparsın merak ediyoruz. Lütfen orada boşuna yer işgal etme Dilara Hanım.

Bu işi layığı ile yapmayacaksanız bırakın lütfen. Tamam taraftar olarak yeterince takıma sahip çıkmıyoruz hatalıyız eyvallah ama şunu iyi bilin ki bu takım bizim göz bebeğimiz zamanı geldiğinde taraftar olarak elimizi masaya vurmasını da biliriz.
 
Sonuna kadar katılıyorum. Her ne kadar buraları okumayacağını bilsem de, bu hanımefendinin bir an önce istifası gereklidir. Ne iş yaptığı belli olmayan, sadece kameraların karşısına çıkan, Beyaz Show'da Serdar'ı azarlayan bir kadın bu. Şu ana kadar da bir katkısını şahsen görmedim.

Lütfen İSTİFA!

Artık takımı bizim sahiplenme vaktimiz geldi de geçiyor. Her maç salonu doldurmalıyız.
 
o meyve bu mevsimde olmuyor, GDO 'lu bile yetişmiyor, onun zamanı mayıs, haziran.. o aralar gelir, vazifesini yapar 2-3 sırıtarak sonra 3-4 ay sonra yeni kupa için görünür..

istifa et demek için onun varlığını kabullenmek gerekir.. yoksun, yok olmaya devam et, görünme ortalıklarda, kan ter içinde kazanılan kupalara dokunma..

yıkın takımı hocanın üstüne, herşeyle başetmeye çalışsın adam, (neyse yazdıklarımı sonu küfüre dayanacak, susuyorum) yarım kal sende bu yazı gibi, git yakışmadığın yerden!
 
Can Altay' Alıntı:
Sonuna kadar katılıyorum. Her ne kadar buraları okumayacağını bilsem de, bu hanımefendinin bir an önce istifası gereklidir. Ne iş yaptığı belli olmayan, sadece kameraların karşısına çıkan, Beyaz Show'da Serdar'ı azarlayan bir kadın bu. Şu ana kadar da bir katkısını şahsen görmedim.

Lütfen İSTİFA!

Artık takımı bizim sahiplenme vaktimiz geldi de geçiyor. Her maç salonu doldurmalıyız.

Kendisi devamlı sorun yaratan bir şahsiyettir. Hanımefendi ancak göz önünde olunacak maçlara gelmeye tenezzül eder.
 
bende bu olaya kızıyorum.

neden şimdi istifaya davet ediyoruz?

bu konuyu sahiplenmek istemiyorum ama sezon başından beri bu konu hakkında fark attığımız maçlarda bile bu konuyla ilgili yorumları yaptımve dilara hanımı fark atttığımız yendiğimz maçlarda istifaya veya görevini yapmaya çalıştım ama kimse oralı olmamıştı.

arkdaşlar eğer şimdi istifasını istersek saran anadolunun mötünü kaldırmaktan başka bir şey yapmışolmayız.

en güzeli güzel bir pankart anlamlı birsözdür.

bir yenilgi bizi bozmamalı.

.
 
Dilara hanım ortaya çıktı sonunda haberdeki karede de olduğu gibi başkan ve kameraların orda olması nedeniyle orda olduğunu anlayacaksınız.

Bu ilk baskı pek ses getirmedi gibi ikinci kez sesimizi yükselttiğimizde tepkimiz daha sert ve daha gür çıkacak.Bu sefer sadece siz değil başkana kadar gidecek mesaj emin olun buna.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/5852.php
 
Kent engelliler maçında Dilara hanımı da andık ama sesimiz duyulurmu bilemiyor ama elbet duyuracağız o sesi.

Hani nerde Dilara nerde

Ataköyde yoook
k
 
O kadar maça gittim ve ben de ilk defa bu ismi burada istifaya davet edilirken görüyorum. Zaten bilmememizin nedeni de maçlara gelmemesiymiş. Bu yüzden sadece kağıt üstünde duran bir insana Galatasaray'da şube kaptanlığı yakışmaz.
 
Seyircinin alınmadığı Beşiktaş maçında görülmesi çok vahim ve düşündürücü bir konu olsa gerek..
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Seyircinin alınmadığı Beşiktaş maçında görülmesi çok vahim ve düşündürücü bir konu olsa gerek..

bende niye seyircimiz alınmadı diye düşünüyordum vardır bir sebebi diyordum ve bu mesaj bana cvp oldu açıkcası. ;)

ama normaldir be arda.

revna demirörende maçtaydı.orda olmamak olmaz.
 
Seyircinin olmadığı maçta özellikle orada olması bence de zorunluluktu bu yüzden orda olması iyi olmuş.

Dilara endican GS camiasında nedendir bilmiyorum ama sevilen etkin bir kadındır. Medyada da görev yaptığından, bir şekilde bir çok yere bağlantı kurabilmekte. Başkanın onu görvden alacağını bu yüzden sanmıyorum. işe göre adam değil adama göre iş felsefesi ile onu klübün içinde tutmak için bu görevin ona verildiğini düşünüyorum...
 
Dün maçta konu ile ilgili 1 imza kampanyası başlattık. Salonda bulunan hemen herkes de pankartın üzerini imzalayarak kampanyaya katkıda bulundu.

Şimdi internet ile daha büyük kitlelere ulaşma sırasıdır. Kendi sitemizden 1 duyuru ile başladık devamını getirmek de hepimizin elinde.

Konu başlığı daha açık 1 şekilde değiştirebilirsek daha çok kişinin ilgisini çekebiliriz sanırım.

siteimza_%28Custom%29.jpg


http://www.yildizliaslanlar.com/
 
Kaan her türlü destekliyorum. Bu duyarlılığınız ve yaptıklarınız için hepinize minnettarım ve inanılmaz saygı duyuyorum size. İyiki varsınız ne yapmamız gerikoyorsa.
 
Sonuna kadar saygı duyulacak bir olaya imza attınız arkadaşlar.Emeğinize fırçanıza sağlık.Umarım gerektiği yere gider bu olay.Yıldız Teknik yine gerekeni yapmış tekrar çok teşekkürler.
 
Kaan DURAN' Alıntı:
Dün maçta konu ile ilgili 1 imza kampanyası başlattık. Salonda bulunan hemen herkes de pankartın üzerini imzalayarak kampanyaya katkıda bulundu.
Gönül isterdi ki bir maça gelip o pankarta gururla imza atabileyim ama bugünlerde zor.

Pankartı kargoyla ödemeli gönderseniz, ben imzamı atıp tekrar size yollasam...
 
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Kaan DURAN":3axv2fl1]Dün maçta konu ile ilgili 1 imza kampanyası başlattık. Salonda bulunan hemen herkes de pankartın üzerini imzalayarak kampanyaya katkıda bulundu.
Gönül isterdi ki bir maça gelip o pankarta gururla imza atabileyim ama bugünlerde zor.

Pankartı kargoyla ödemeli gönderseniz, ben imzamı atıp tekrar size yollasam...[/quote:3axv2fl1]

Onur Abi,

Keşke iş durumumu ayarlayabilseydim yarın Ankara'ya kendim getirirdim seve seve. Kargo adresini pm olarak gönderebilirseniz en kısa sürede iletmeye çalışırım kargoya...
 
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Kaan DURAN":2sxiwvpb]Dün maçta konu ile ilgili 1 imza kampanyası başlattık. Salonda bulunan hemen herkes de pankartın üzerini imzalayarak kampanyaya katkıda bulundu.
Gönül isterdi ki bir maça gelip o pankarta gururla imza atabileyim ama bugünlerde zor.

Pankartı kargoyla ödemeli gönderseniz, ben imzamı atıp tekrar size yollasam...[/quote:2sxiwvpb]

Onur hocam,

Pankart Ankara'ya geldiginde haberleselim. Ben de imza atmak istiyorum. Kargo masrafini da bolusebiliriz. ;)

Ernoyan.
 
Ernoyan Bey, Kaan ile görüştüm, pankartı Şubat ayının ilk günlerinde gönderecek.

Gelince memnuniyetle haber veririm.
 

Üst