TBF nin resmi sitesinden takimimiz hakkinda inceleme

2003-04 sezonunda uzun bir aradan sonra play off harici kalarak taraftarlarını hayalkırıklığına uğratan Galatasaray, çok zor geçen bir yılın ardından yeni sezona daha büyük hedeflerle başlayacak. Yerli oyuncu kadrosuna yaptığı akılcı transferlerle dikkat çeken sarı kırmızılılar, 3 yabancısına da imza attırdıktan sonra son derece geniş bir kadroya sahip oldu. Tecrübeli antrenör Halil Üner ile bu sezonda yoluna devam edecek Galatasaray, sezonun kadrosunu en çok değiştiren takımı olarak da dikkat çekiyor.

BAMBAŞKA BİR KADRO VAR
Yiğit Özmen, Burak Sezgin, Tufan Ersöz, Kemal Tunçeri, basketbolu bırakan Cenk Duraklar ile birlikte tüm yabancıları ile yollarını ayıran ekip, bambaşka bir kadro ile sezona başlayacak. Ülkerspor’dan Arda Vekiloğlu, Efes Pilsen’den Enver Ekmen, İTÜ’den Mert Uyguç, Tekel’den Gökhan Üçoklar, Fenerbahçe’den Umut Tınay, Banvit’ten Ufuk Gürgen, basketboldan bir süre uzak kalan Orhan Güler ile birlikte yabancı oyuncular Nick Jacobson, Brian Boddicker ve Brezilyalı Estevan Ferreira Galatasaray’ın yeni kadrosunu oluşturdu.

FATİH SIKINTISI TRANSFERİ ETKİLEDİ
Yaz döneminde Ülkerspor’dan kiralık olarak alınması gündeme gelen Fatih Solak’ın, Milli Takım’da sergilediği başarılı performansın ardından kadroya dahil edilememesi, basketbol kamuoyunun gündemini uzun süre meşgul etti. Transfer politasını da Fatih’in alınmasına göre yapan Galatasaray, bu konuda önemli bir sıkıntı yaşasa da kurduğu son derece geniş kadro ile bu açığını bir ölçüde kapatmış oldu.

TAKIM KADROSU
ADI-SOYADI D.TARİHİ BOY POZİSYON
Mert UYGUÇ 1973 1.92 GUARD
Nick JACOBSON 1980 1.97 GUARD
İsmet HACIOĞLU 1988 1.85 GUARD
Orhan GÜLER 1977 1.93 GUARD
Arda VEKİLOĞLU 1979 2.04 FORVET
Umut TINAY 1980 1.88 GUARD
Jose Estewam FERRIRA 1978 2.11 PİVOT
Cihad ŞAHİN 1983 2.03 FORVET
Ufuk GÜRGEN 1977 2.06 PİVOT
Enver EKMEN 1983 2.07 FORVET
Gökhan ÜÇOKLAR 1976 1.98 FORVET
Umut DURMUŞ 1980 2.06 FORVET
Fatih ÜNAL 1988 1.98 FORVET
Brian BODDICKER 1981 2.04 FORVET
 
Bu sene şampiyon olamayız , bi dahaki seneye bu kadroyu korur we biraz takwiye edersek belki oluruz...
 
Bence kendimizi kandırmayalım.Bu kadroyla yapılabilecek en iyi iş Türk Telekom,Karşıyaka,Beşiktaş,Fenerbahçe,Tuborg gibi takımları altımıza alıp Ülker ve Efes'i de zorlamaktır.Burada şampiyonluk konuşuyoruz,ardından bir iki kötü sonuçta insanların kellelerini istiyoruz.Biraz daha gerçekçi olmalıyız. :shock:
 
gerçekçi olmak...

Arkadaşlar lütfen gerçekçi olalım,bende sizin gibi yazmak,düşünmek isterdim ancak ne yazıkki olamıyorum. Kadroları geçtim zaten bu kadroyla ilk 4 e dahi giremeyiz önemli olan kurumsal olmak ve ne yazık ki zihniyetler değişmedikçe kurumsallık olamayacak,bu olmadıkçada ne yazıkki şampiyonluk beklentileri boşa çıkacak. Herkes şampiyon olmak ister,benim isteğim uzun yıllar istikrarlı bir yapılanma ile birlikte bir sezon 3.,bir sezson 1. bir sezonda2. bitirmemiz ama güçlü takımlarla oynarken onlardan çekinmeden karşılarında durmamız,onları yendiğimiz zaman sürpriz galibiyet kabul edilmemesi bu galibiyetin. Biz daha ligin en zayıf ekiplerinden yabancısı dahi olmayan bir takımı yenemiyoruz,işin ilginci bu maça çıkarken maçın favorisinin dahi bilinmemesi. Lütfen bazı insanlar şapkalarını alıp bazı şeyleri düşünsün. Bir çok arkadaş dediklerime bozulacak,destek olacağına köstek oluyorsun diyecektir bana ama buradaki bazı arkadaşlar ben ve bir ka arkadaşımın bu takıma son 5 senede ne gibi destekler verdiğimizi ve ardından da küstürüldüğümüzü çok iyi bilir.
Ancak şubu belirteyimi yazdıklarım küskünlükle alakalı değildir,küsmeden öncede bu düşünmcelerimi gerekli kişilerle paylaşıyordum hatta ve hatta bu düşüncelerimizi klübe rapor olarak bile verdik. Eminim bu rapor şu anda klübün tozlu raflarında yerini almıştır ya da Ümraniye çöplüğündedir!!!
 
Bakalim biz ne zaman kusturulecez.Sabirla dayaniyoruz ama.Kerem maca gelicekmisin abi.Gelirsin herhalde dimi.
Pankartlarimiz umarim hosuna gider.
 

Üst