TBF'den naklen yayın skandalı!

Türkiye Kupası gözlerden uzak!...

turgaydemirelcz6.jpg


Turgay Demirel başkanlığındaki Türkiye Basketbol Federasyonu, basketbol izleyicisini büyük bir şaşkınlığa uğratarak yayın haklarını para karşılığı hizmet (!) veren bir dijital yayın platformuna sattıktan sonra, bugün başlayacak olan (03.10.2008) Türkiye Kupası eleme grubu maçlarını yayınlayacak bir televizyon kanalı henüz bulamadı! Mevcut anlaşmalara göre Türkiye'nin en önemli basketbol organizasyonlarından biri olan Türkiye Kupası basketbolseverlerin takibinden uzak olacak.

Sezon öncesi birçok hazırlık maçı muhtelif televizyon kanallarından naklen yayınlanırken, Türkiye Kupası müsabakalarına yayıncı kuruluş bulunamaması büyük bir skandal olarak yorumlanıyor!
 
Buna skandal demek bile hafif gelir. Türkiye Kupası gözlerden uzak bir şekilde oynanacak... Ne hallere geldik... 13 milyon $'lık ihale yapmayı biliyor Turgay Beyefendi Hazretleri...
 
Olsun biz La Fontene'den seçmeler okumaya devam edelim.ne diyorduk"tbl İspanya'dan sonra Avrupa'nın en iyi ligi.Seyirci ortalaması muazzam.basının ligimize ilgisi süper vs.vs."
 
bu adamın tbf başkanı olduğu her yıl,her ay,her gün türk basketbolu gerileyecektir.türkiye kupası nasıl olur da yayınlanmaz anlamıyorum?
 
Bugün Efes-Pana maçı canlı yayınlandı.Gerçekten çok ilginç.Bu durum onu rahatsız etmiyor mu acaba?Bu kadar basketbolseveri üzmek onun neyine?
 
SkandaL ki ne SkandaL... diyecek söz bulamıyorum yazıklar oLsun para için BasketboL severLeri mahrum ediyorsun bu keyiften.. herşey Para oLmuş.. :oops:
 
Bu adamın görüntülerinin burda yayınlanmamasını istiyorum,sinir katsayım artıyor ve kendimi efese vermek zorunda kalıyorum...Suratsız...
 
Valla beni adamın tipi enterese etmez ama yaptıkları ...
Tarafsızlık nedir bilmez: Aziz'in en büyük emir eri,basketboldan anlamaz, kişisel entrikalarını A Milli takım üstünde uygular:Yıllardır Tanjeviç salağına katlanıyoruz, vizyon sahibi değil basketbolu ileri götürecek tek hamle yapmadığı gibi 13 milyon dolara basketbolun tribünlere dökülme olasılığını sattı!
 
Ama burda tahrik var,adamın resmini koyuyosunuz küfür edincede ceza vereceksiniz...Ya resmi kaldırın ya bu konu için küfürü serbest bırakın... ;)
 
Arkadaşlar ortada skandal falan yok. Taktik mi diyelim strateji mi diyelim bilmiyorum ama bu maçları yayınlamayarak insanlara basketbolu özletip decoder satmaktır amaçları. Kimse kimseyi kandırmasın. Ortada ne ihmal var nede parasızlıktan yayınlamama durumu. (Digitürk ve SKYTürk harici kanallar için sorun). İnsanlar decoder alsın, artık açık kanaldan maç falan yok mesajı vermektir amaç.
 
digiturk alınsa bile maçları izlemek için her ay 85 milyon spor paketine para verilecek ve izlediğimiz her maç için yine para...
 
aziz beyi izin vermemiştir fenerasyonun pardon federasyonun. geçen sezonki yaşanan fenerasyon pardon federasyon rezaleti kaldığı yerden devam ediyor
 

Üst