TBL 1. Hafta | Galatasaray 94-85 Uşak Sportif

Nolan Smith'in tweeti beni de şaşırttı, Ergin hocadan "ayar"ı yiyeceğini düşünüyorum.

Kazanıp güzel bir başlangıç yapmamız dileğiyle.

Furkan yazın konuştuğumuz bütün isimleri gömecek türden performans sergiliyor. Takip sayıları, bloklar, ribaundlar, asistler.. Harika !

Takım ciddi biçimde toparlanmaya başlamış hazırlık ve kupa maçlarına nazaran. Hücumda roller yavaş yavaş oturuyor. Micov oyunun görünmeyen dinamiklerini gerçekten çok iyi yapıyor ve az top kullanmasına rağmen yüzdeli atıyor. Pocius fena değil ama şut ritminin oturması lazım . Nolan Smith biraz daha az top kaybı yapmalı . Furkan enfes oynadı aldığı süreyi . Biraz daha üzerine koyarak ve Aradori ve Vougioukas'ın da vereceği katkı ile Kızılyıldız'ı yenebiliriz.

İlk yarı istatistiklerimiz:

AYzLBL.jpg

Chris Warren'ı durdurabilseydik ilk yarıda 30 sayının altında tutacaktık Uşak'ı..

3 sayılık yüzdemiz çok düşük..

Pocius 0/5 3 sayılık ile oynuyor..

3.çeyreğe de iyi başlayıp farkı 20lere çıkarmaliyiz..

Nedense seyircisiz olmasına rağmen maç çok hoşuma gitti.90 sayıları ligimizde çok görmeye alışık değiliz.Heralde artık böyle maçları çok izlicez....

2.5 çeyrek iyi oynadık zorda olsa kazandık.Arroyo'yu izlediğimiz için çok şanslıyız.

Aradori ve Vuyukas sadece EL maçlarında mı oynayacak ?

Yüksek skorlu güzel maç oldu .. 3. Çeyrek dısında izlerken keyif aldim . Yalnız Arroyo'suz takım çekilmez bir hal alıyor . Buna çözüm bulmalıyız.. Arroyo sahadayken diger oyuncularında seviyesi bir tık yukarı çıkıyor .. Eurolig öncesi önemli galibiyetti . Yola devam.