TBL 1. Hafta | Galatasaray CC 71 - 53 Erdemir

Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Göksenin'i kazanmamız en buyuk kârımız. Evren'in yanına 2.savunmacımızı bulduk gibi.

Herkesin malumu ribaund sorunu devam ediyor. 33-21 buyuk fark. Kaldı ki karsı takımda J.Thomas dısında ciddi bir uzun yoktu. Boyalı alanda sorun sadece ribaund değil genel olarak pota dibini savunmakta ve hucumda bitiricilikte vasatı aşamıyoruz. Pota dibini savunmada yardımlaşarak çözmeye çalışıyoruz ama bu da çok etkili olamıyor, bazen de dışta açık vermemize neden oluyor. Ah Cemal ah patlama yapması muhtemel bir sezonda şube olarak yapılan aptalca bir hatanın bedelini ödüyoruz.

Dogru basketbol oynuyoruz, oynamaya çalısırıyoruz bu da cok olumlu.

Rochestie ve Andric bugun daha iyiydi, özellikle Rochestie. Özgüvenini zaten biliyorduk, ilk maçlarına gore daha az hatalı seçim yaptı, savunmada yine gayretli ama yetersizdi. Hucumda ekstra olarak yuzdeli oynadıgı için önplana çıktı. Bu da bir beceri ama bir maç atabilir öteki maç atamayabilir. Organizasyon ve tercihleri daha daha önemliydi bu açıdan. Daha once yazdıgım gibi Tofaş ya da Trabzon maçı sonrasına kadar bi beklemek lazım.
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

kerem tunceliden sonra alt yapıdan bir oyuncu kazanmak üzereyiz gökselin göksal. inş devam eder 2. konu ise taylorun iyi oynamsı bizim takım yeni zaman lazım sabır göstermemiz lazım sabır sabır iyi günler gelir seyircide iyidi 2000 kişi
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Maçtan yeni geldik, salona gelen 3000 üzerinde coşkulu bir taraftarla istanbulda takıma merhaba dedik..

Maç boyunca Oktay hoca ayakta takımın içindeydi.takımın her anını hissediyor bunu görmek bizleri mutlu ediyor.Güven veriyor

Evet Göksenin bugünün en güzel gelişmesiydi Taylor'la beraber..
Maç içinde 1 sayıya kadar fark insede çabuk toparlanıp maçı zora sokmadan bitirdiler.

Fenerin kulakları bugün çok çınladı,perşembe günü cumhurbaşkanlığı kupası için salonda süreklı anons yapıldı.Şuana kadarda feneriniki katı bilet satınalmış durumdayız.Perşembe gününü bekliyoruz..

Dişi Aslanlarımızın perşembe günü yanındayız
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

helal olsun çok iyi oynadılar,boyalı alandaki skor katkısı çok iyiydi.göksenin gercekten gecelegi cok parlak,bide son dakika ermala tiklediği pas müthişti.
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Ribaund u sadece uzunlardan beklemek bir hataya mı düşüyoruz nedir ? Hücum ribaundu kovalayan bi tek göksenin vardı sanırım savunma ribaundları zaten felaket. Kısaların mutlaka ribaundları takip etmeleri gerekiyor. Dün Efes karşısında Antalya maçı MUratcan ın Roberts ve Nachbar ın üstünden aldığı hücum ribaundu getirdi. Erdemir e bile bu kadar ribaund verirsek daha sert takımlar karşısında ne yaparız bilemiyorum
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Maçla ilgili kötü noktalar 3. periyottaki performansımız ve ribaunt sorunumuz.

Onun dışında pek bir sorunumuz yok. Savunmadaki isteklilik ve hücumumuz gayet iyi. Hele ilk yarıda alan savunmasına karşı o kadar güzel hücum ettiğimiz bir oyun vardı ki (en son Shumpert yüksek posta gelip içerideki boş Ermal'e pası indirmiş, Ermal de turnikeyi bırakmıştı ve skor sanırım 18-10 olmuştu), basketbolu biraz olsun izleyen herkes zevk almıştır o hücumdan. Bu kadar bilinçli hücum ettiğimizi görmek çok güzel.

Shipp neden oynamadı bilen var mı? Sakatlığı yüzünden mi kadroda yoktu?

Takım uzun uzun diye bağırıyor. Acaba Oktay Hoca 2 numarada Melih-Evren ikilisiyle idare edip Shipp'in yerine uzun mu düşünüyor?

Ekleme: Göksenin'den bahsetmeyi unutmuşuz. Çok iyi mücadele etti aslan parçası. İnşallah bir Kerem Tunçeri daha çıkar altyapımızdan. Taylor da onu eleştirenleri (benim gibi) utandırdı, inşallah daha da utandırmaya devam eder.
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Geldim eve.Gerçekten bu kadar fazla taraftar geleceğini sanmıyordum.
Takım özellikle ilk yarıda ve son periyotta çok iyi savunma yaptı.Taylor?ı beğenmiyorduk(m) bugün maçı alan isim oldu.
Özellikle iyi savunma yapmamız mücadelemiz çok mutlu etti beni.

Rancik geldi bide maç sonunda 3lü çektirmese olmazdı..
Gelenlerin yüreğine sağlık.
Şu 1..
 
Re: TBL | Galatasaray-Erdemirspor | Pazar 14:00 @Abdi İpekçi

taraftarimiz mustiss 1.500 coskulu taraftarimiz vardi, sanki salon dolu gibiydi.
Bir arkadas 2 kat fenerden daha fazla bilet almisiz diyor ama malesef oyle bir durum yok ortada suan fener bizi gecmis durumda ne yaziki, lutfen arkadaslar, disi aslanlarimizi yanliz birakmayalim biletlere ilgi lutfen
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Maçı farklı kazandık ama ders çıkarmamız gereken önemli noktalar var...
birincisi Oktay Hoca'nın Taylor'ı sağlam bir budaması lazım gereksiz heyecanından arınması şart, yetenekli oyuncu ama bazen fazla gaza gelip 1. görevinin oynatmak olduğunu unutuveriyor...
ikincisi hücumda 2 li oyunlarla veya penetrelerle potaya gidiyoruz ama her takım Erdemir gibi bizi oraya kolay sokmaz post up "0" benim hatırladığım bir post up sayımız yok...
üçüncüsü ve en önemlisi rebound sorunu...

taraftara gelirsek salon harikaydı ben son saniyede maça yetiştiğim için protokolün üst tarafındaki bölümden maçı izledim hem parkede hem tribünde çifte şova şahit oldum...:)
en az 3500 kişi vardı bugün...
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Futbol takımını görünce gökseninden shumpertina herkese helal olsun... Tutkunun ilk yarı çıkmasın diye uçtuğu o topta anladım ki bu sene geçen seneden daha da iyi olacak çünkü mücadele kaybolmamış kalite biraz daha artmış (bence)
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Lamar Johnson ve Emre Ekim'in olmadığı bir Erdemir'e ribaundlarda ezilmek günün dersi oldu yine. Shumpert'ın durumu da eli kolu bağlamış durumda, bakalım nasıl olacak.
 

Üst