TBL 1. Hafta | Galatasaray CC 71 - 53 Erdemir

Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Göksenin'in üzerien gidilme çok şans verilmeli ben eminim üst düzey bir oyuncu olacak. bunu başarabiliriz. ÜLKEMİZİN ve GALATASARAY'IN BÖYLE BİR OYUNCUYA MUTLAKA İHTİYACI VAR.
 
Re: TBL | Galatasaray-Erdemirspor | Pazar 14:00 @Abdi İpekçi

Erol Hakbilen' Alıntı:
taraftarimiz mustiss 1.500 coskulu taraftarimiz vardi, sanki salon dolu gibiydi.
Bir arkadas 2 kat fenerden daha fazla bilet almisiz diyor ama malesef oyle bir durum yok ortada suan fener bizi gecmis durumda ne yaziki, lutfen arkadaslar, disi aslanlarimizi yanliz birakmayalim biletlere ilgi lutfen

Erol bey ,1500 kişi vardı derken nasıl bir hesap yaptınız merak ettim.?
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

1500 mü en az 3500 kişi vardı salonda karşı tribun neredeyse full doluydu. harika bir atmosfer di gercekten. Yalnız benim gibi salon içi bilet alanlar nereye bilet aldığını mutlaka sorsunlar erdemirin tam arkasında verılmıs 10 lıra verıp yukarda macı anca ızledık
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

karşı tribünde bnde vardım:) 3000 civarındaydık takımıza gereken desteğimizi verdiğimizi düşünüyoz iyi bir galibiyet aldık ayrıca Rancike 3lü çektirmek büyük bir zevkti:):)
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Can Altay' Alıntı:
Maçla ilgili kötü noktalar 3. periyottaki performansımız ve ribaunt sorunumuz.

Onun dışında pek bir sorunumuz yok. Savunmadaki isteklilik ve hücumumuz gayet iyi. Hele ilk yarıda alan savunmasına karşı o kadar güzel hücum ettiğimiz bir oyun vardı ki (en son Shumpert yüksek posta gelip içerideki boş Ermal'e pası indirmiş, Ermal de turnikeyi bırakmıştı ve skor sanırım 18-10 olmuştu), basketbolu biraz olsun izleyen herkes zevk almıştır o hücumdan. Bu kadar bilinçli hücum ettiğimizi görmek çok güzel.

Shipp neden oynamadı bilen var mı? Sakatlığı yüzünden mi kadroda yoktu?

Takım uzun uzun diye bağırıyor. Acaba Oktay Hoca 2 numarada Melih-Evren ikilisiyle idare edip Shipp'in yerine uzun mu düşünüyor?

Ekleme: Göksenin'den bahsetmeyi unutmuşuz. Çok iyi mücadele etti aslan parçası. İnşallah bir Kerem Tunçeri daha çıkar altyapımızdan. Taylor da onu eleştirenleri (benim gibi) utandırdı, inşallah daha da utandırmaya devam eder.


Taylor sürekli böyle oynasın,ben utanmaya razıyım valla :)
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

avrasya maratonu trafigi yüzünden 2.periyodun ortasında girebildim salona. iyi bir başlangıc oldu ama erdemir gibi vasat bir takıma karsı 20 sayı öndeyken o fark nasıl 1 sayıya indi diye bir düşünülmesi lazım. taylor her hafta bu kadar yüzdeli 3 lük atamaz... maçın benim gözümde en büyük artıları sahanın en yaşlısı haluk ve en genci göksenindi..
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

taraftar sayısı ile ilgili bütün tereddütleri giderecek bir iki fotoğraf çektim...
akşama buraya koyarım...
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Öncelikle bu güzel galibiyet için teşekkürler...

Takımın lige iyi başlaması önemliydi. Taraftar ilgisi en büyük sürpriz oldu futbol takımı içler acısı haldeyken basket takımının bu mücadelesi daha da fazla desteği hakettiklerinin bir göstergesi...

Taylor; aynı tek fark bu kez şutları girdi savunma da ve oyun kurma da halen bir ışık verebilmiş değil, daha sert takımlara karşı ne verebileceği büyük bir soru işareti...

Ribaunt sorunu bu yıl sıkıntı yaşatacak gibi Shipp'in olmayışı da bunda etken kısalardan yeterince destek gelmiyor...

Pınar Karşıyaka maçı takım için bir ölçü olabilir...
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Avrasya maratonu mağduru olarak bende ilk yarı biterken girebildim salona.

Günün en büyük kazancı kesinlikle Göksenin. Taraftarın tepkisi de çok netti zaten kendisine. Altyapı oyuncusu izlemek kadar keyifli bir şey yok gerçekten.

Haluk gözleri yormaya devam ediyor. Nasıl olacak bilmiyorum.

Rochistie attığı sayılarla mutlu etti ama ? Oyuncu başlığında da yazdım bugün ölçü olmaz kesinlikle. Hücum çok tıkandı bir ara.

Ermal çok zayıflamış anlamadım. Fiziğine ihtiyacımız vardı. Plan bozuyor şu anda.

Maçla ilgili teknik olarakta farkın kapandığı dakikalarda anlamsız bir 4 kısa ısrarımız vardı. Sonrasında Rancik girince maç rahatladı zaten. Takım kimyası olarak birşeyler eksik kesinlikle. Değişiklik şart ama nerede cidden bilmiyorum. Bu takım şu görüntüyle ilk 5 e oynar ama yukarısı soru işareti tamamen.

Taraftar sayısı önemli değil şu anda. Özellikle oldukça fazla otobüsün geldiği bir maça. Önemli olan galibiyet serisi yakalayıp büyük maça salonu doldurmak. Ve o maçı kazanmak. İstikrarlı kitle oluşturmak gerekiyor ki bence bu yönde görüntü vardı maçta.
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Bemim için en güzeli her maç bir genç oyuncumuz büyük katkı veriyor.Hele bunu istikrar haline getirirlerse gelecekde Galatasaray çok güzel günler görür.Tabii şımarmadan çok fazla çalışmaları şart.
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

İkinci yarıya yetişebilmek için öyle bir çaba gösterdim ki hala yorgunum.Oradan oraya uzanıyorum.Maçtan da pek bişey anlayamadım haliyle.Göksenin,tribün,Rancik'in üçlüsü güzeldi.
Umarım bir iki hamle yaparız.Güzelim sezon güme gitmesin.
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Göksenin demişken tribünden Göksenin'in baaşrısı karşılık buldu alkışlandı ama çocuğa tezahurat yapılırken "Köksal Köksal!!" diye tezahurat yapıldı. İronik bir durum sevinsemmi üzülsemmi:)
 
Re: TBL | GALATASARAY 71-53 Erdemirspor

Takım arkadaşları ve Oktay Hoca, Göksen olarak çağırıyor kendisini.

Açıkçası tribündeki o gayreti ben de fark ettim. Hüseyin, Göksen, Göksenin, Köksal seslerinin hepsini duydum. =) İçlerinden birini seçecek olursak, bundan sonrası için Göksen'i tercih edebiliriz ama.
 

Üst