TBL 1. Hafta | Olin Edirne 71 - 98 Galatasaray MP

98-71 maç bitti son saniye Tutku'ya faul vermediler.HELAL OLSUN ASLANLAR

Uzun süredir foruma yazmıyordum . Maçla ilgilide çok esip gürlemeyeyim ancak sadece bir türlü sempati duyamıyorum Olin Edirne takımına karşı.
YenilmezArmada' ya tebrikler 8/8 :)

maçın sadece 2.periyodunu izledim. ama gördüğüm kadarıyla 1.periyod da yenilen 23 sayı dışında bir sıkıntı yok

Aman nazar değmesin, sezona müthiş başladık.

Hafta içi Prokom deplasmanı var, ordan da galibiyet çıkarabilecek güçteyiz.

Gelecek hafta cumartesi de Abdi İpekçi'de Banvit maçımız var, hafta içi oynanacak olan euroleague maçının sonucu ne olursa olsun Banvit maçında full çekmeli Abdi İpekçi, bu takımı bağrımıza basma vakti gelmiştir.

Edit : Haftaya geçen sezondan kalan cezamız nedeniyle maç seyircisiz oynanacak, bunu unutmuşum ben ya :(

Aman nazar değmesin, sezona müthiş başladık.

Hafta içi Prokom deplasmanı var, ordan da galibiyet çıkarabilecek güçteyiz.

Gelecek hafta cumartesi de Abdi İpekçi'de Banvit maçımız var, hafta içi oynanacak olan euroleague maçının sonucu ne olursa olsun Banvit maçında full çekmeli Abdi İpekçi, bu takımı bağrımıza basma vakti gelmiştir.

MAç seyircisiz oynanacak malesef

olin edirne takımı seyircisi bu kadar antipatik olur.hakemlerde enteresandı.zazayı akıllarınca yıldıracaklar.bu arada lig tv de galatasaray maçlarını hem futbolda hem basketbolda inanılmaz kötü veriyorlar.kötü yorumcular heyecansız anlatım.sanki bu takımı göz önünden saklamak gibi.ne diyelim.54 yaşında eski bir galatasaraylı olaran basının bu durumuna aliştımda benim gençliğimde biz daha az sayıdaydık taraftar olarak.şimdi aslında en çok taraftar bizde olmasına rağmen durum değişmiş değil.hayırlısı bakalım sakin olmam gerekiyor.

Maçı izliyemedik ama takımımız kazanmış tebrikler takımım.:)
Bir arkadaş Prokom konusunu açsada hayallerimizin konusunu konuşsak.:)

darısı prokolm e inş....oktay hoca rotasyonu cok iyi ayarlıyo sene basından beri.gecen senenin biletini kestik kısaca oline,yazık oldu.abartmasaydık keske :)bu arada oktay hocaya yapılan hakaretlere bakalım tbf ne dicek!!!