TBL 1. Hafta | Olin Edirne 71 - 98 Galatasaray MP

Bütün oyuncuların süre alıp skor bulması güzel bir olay. Ve en fazla süre alan oyuncumuz 26 dakika oynamış. İki uzatmaya giden zorlu bir kupa finalinden sonra böyle kolay bir takımla oynamak iyi oldu takım adına.

Lige ilk çıktığında sempati duyduğum takımdı Olin,ama gerek taraftarlarıyla gerek oyuncularıyla fener yalakası oldular . Neyse Mahmutinin cevabını oyuncularımız verdi. Açıkcası beklediğimden çok daha rahat bir galibiiyet aldık . 15 günde 8.galibiyet.

Olin seyircisine sahada iyi cevap verdi Oktay'ın Aslanları !

Euroleague'yi düşünerek süreleri çok iyi ayarladı Mahmuti.İnşallah böyle devam ederiz.Tek endişem şu an için, Zaza transferinden sonra Furkan'ın performansının düşmemesi.

efes ve fülker seviyesindeyiz diyebiliriz artık .. tecrübe eksikliği diyenlere de,bizim takımın yarısından fazlasının euroleague deneyimi yeterince var ..

Olin Edirne ismi aslında bizimle hiç yanyana gelmemeliydi şanssız iki maç kaybettik bunlara geçen sene ve koz verdik. Yoksa onlar kim biz kim? Farklı kulvarların takımıyız, herkes işine baksın. Küme düşme potasındaki takımlara saldırsınlar. Hadlerini bilsinler.

Maçı izleyemedim malesef ama süreler çok iyi ayarlanmış, güzel bir antrenman maçı oldu. Teşekkürler Olin'e bu yüzden. :)

Geçen senenin intikamını çok güzel aldık Olin bence bu sene düşmemeye oynar.
Biletlerin 40 TL olması nedeniyle içerde malesef az kişiydik ama yinede Olin tribünleri hiç iyi değildi.Yaptıkları tek şey Oktay Mahmudiyle uğraşmaktı.

Maçı kaydeden filan oldumu,izleyebileceğimiz biryer filan varmı acaba?

Maçı izlemedim ancak hem oyunculara sürelerin dağıtılması hem fb maçının bitkin oyuncularının dinlendirilmesi ama olayın içinde tutulması açısından iyi bir maç olmuş. İşte demiyorum boşuna Oktay Hoca bu takımın yarısıdır inanılmaz büyük bir tecrübeye sahip.

Diğer yandan Songalia ve Zaza'nın süreleri ve katkılarıda çok hoş olmuş takıma ısınmaya başlıyor ikiside ki avrupa nezlinde aykırı oyuncular oldukları için onlara her iki kulvarda çok ihtiyacımız var.

Tutku'nun oyun görüşü ve asistleri bir yana sayılar bulmasıda iyiye işaret en azından bu opsyonunu unutmamalı Evren gibi oda bunu layığıyla icra ediyor zaten.Şu anda Tunçeli'den 2 kat daha iyi bir guard benim görüşüme göre.Allah ne başımızdan eksik etsin ne sakatlık versin inşallah.

Kısacası çok güzel ve hazırlık maçı tadında bir maç olmuş, sezona olduğu gibi ligede son derece iyi bir başlangıç yaptık tüm takımı tebrik ediyorum ;)