TBL 10. Hafta | Beşiktaş Milangaz 73 - 65 Galatasaray MP

Haksız kazanç olur mu bilmem. Fb Ülker maçını da orada oynadı Bjk herhalde bu maçlar için ayrı bir ücret ödüyordur.. Hem bizim için daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Akatlar fazla dar ve çok daha fazla baskı ortamı oluşabiliyor. Sinan Erdem'i muhtemelen dolduramaz Bjk. Çokça kendini belli etmeden maç izleyecek (deplasman yasağı nedeniyle) Gs seyircisi olacağını veya her iki takımı da tutmayan ama basketbol maçı seyretmek için gelen kişi olacağını düşünürsek daha avantajlı bir yer bizim için demek daha mantıklı.

Bu maçta kilit oyuncu Furkan Aldemir olacak bence,onun pota altı savunması,ribauntlarda vereceği katkı çok önemli.Lakovic'te kritik anlarda sorumluluk alırsa maçı kazanırız.Takıma başarılar diliyorum.

Marcelus Kemp ve Mehmet Yağmur'un oynama olasılığının çok düşük olduğunu yazmıştı Twitter'da bjkbasket hesabı.. Kemp bir süredir sakatlıktan ötürü etkili değildi zaten, oynasa da ne kadar verim verir meçhul.. Gerçi hepsi oynasa da farketmez kaybettikleri güç ortada, bu maçı 6-10 arası bi farkla alırız diye düşünüyorum.. İnşallah bir kaza yaşamadan atlatırız şu maçı. Takıma başarılar..

bjk macini derbi mactan saymiyorum...Bu maci aliriz sorunsuz bir sekilde..Ergin Ataman'in isyanlarini,aglama seslerini simdiden duyar gibiyim..

Bence zor maç. Umarım kazanırız. Bjk'nin skor potansiyeli çok yüksek. Bu maçı savunmayla alırız alırsak. Her kazandıgımız maçta oldugu gibi ;)

rakip en nihayetinde bizim yüz yıllık rakibimiz ve bu motivasyon bile direnmeleri için yeter sebeb. ilk iki çeyrek zorlanırız ama sezonun geneli aksine 3. çeyrek maçı koparırız.

eğer kemp oynamazsa ve çoook büyük bir aksilikte yaşamasak bence kazanırız.
dış oyuncularca çok üstünüz
pota altında da furkan ve andric biraz iyi oynarsa bir sıkıntı yaşamayız
en son banvit ezerek yendi beşiktaşı
yapmamız gereken tek şey onları taraftarla beraber havaya sokmamak hepsi bu...

Kemp'in oynayıp oynamayacağım mac saatinde belli olacakmış. Kemp yoksa işimiz çook daha kolay olur. Gordon ve Ship ile başlarsak savunmada çok rahat durdurabiliriz Beşiktaş'ı.
Şahsi fikrim rahat bir galibiyet alacağımız yönünde.

Kemp olayı hikaye, düzmece yıl olmuş 2011 hala bu tarz fake haberlerle rakibin konsantrasyonunu bozabileceğini sananlar var...
yazık yahu koskoca Ergin Ataman'a, Siena'da yardımcılığını yapan adam nerelere geldi Ergin Ataman hala nerelerde, nelerle uğraşıyor...

maça gelirsek düşük tempoyla, ısrarla içerden oynarsak kazanırız...
zor şutlara rakibi yöneltmemiz lazım, bu sırada el üstü 4-5 tane atacaklardır normal moral bozmamak gerek...

Ergin Ataman tam show adami...Buyuk takimlarda(Efes) ne yaptigini gorduk..Aglaya aglaya, rakocevicli kadroyu erite erite ona buna bagirarak cagirarak tam show adami oldugunu ispatladi..

Simdi orta sinif kalite besiktas milangazda birazda showunu yapsin..Kemp kimdir ya..:) Bahane uretmede ustune yok bu sahsin.. Neyse Oktay Mahmudi kendisine gerekli dersi verecek mactan sonra..

Kemp olayı hikaye, düzmece yıl olmuş 2011 hala bu tarz fake haberlerle rakibin konsantrasyonunu bozabileceğini sananlar var...
yazık yahu koskoca Ergin Ataman'a, Siena'da yardımcılığını yapan adam nerelere geldi Ergin Ataman hala nerelerde, nelerle uğraşıyor...

maça gelirsek düşük tempoyla, ısrarla içerden oynarsak kazanırız...
zor şutlara rakibi yöneltmemiz lazım, bu sırada el üstü 4-5 tane atacaklardır normal moral bozmamak gerek...
Noktası virgülüne katılıyorum artık baydı şu haberler yok Kemp oynamayacak gibilerinden çıkar oynar o adam hiç takmayın Ergin Atamanı :)

Ergin Ataman şovmen olmuş iyice. Eskiden arada iyi basketbol oynatırdı.

Oktay Mahmuti takımın başına gelmeseydi Ergin Ataman gelecekti. O zaman sevinmiştim,şimdi bir daha seviniyorum.Beşiktaşlı basketbolseverlere de Allah yardımcı olsun.Furkan Maçın adamı olabilir.İnternetten izlemek için de link araştırdığım maç olacaktır...

Sıyıracağım digiturk bulamadım. Canlı skordan takip edeceğim maçı. Of ulan of. Umarım kazanırız ben izlemesem de olur...