TBL 10. Hafta | Mersin BŞB 70 - 75 Galatasaray CC

Re: Mersin BŞB-Galatasaray (Canlı Yayın)

Potanın kırılması kendi açımdan iyi oldu.Voleybol maçını izledim.eyvah maç kaçtı dedim ama ...

Zizic ve Ms ile yollar kesin suretle 2-3 gün içinde ayrılmalıdır..Bu arada forumda aşırı derecede hayranlık duyulan willie deane serbest kalmış...Bu macıda bence aldık bizim son çeyrekte oynayan cok kral oyuncumuz var antonio graves adam son ceyreklerde harika eger aynı performansı gösterirse son ceyrekte farka gideriz..

mersini buradan yenmek çok zor artık gurovic de bi cacık yapmıyor.

aferin murat ozyerrr!! cuneytle oynamaya devam et..atkinsi lig sonuna kadarda oyuna alma..yeter beeeee

Bu macı alamassak Murat özyer kendine aynanın karşısında sabaha kadar bir baksın ve ne hayırlıysa onu yapsın.

ne yapiyor bunlar ya???? adam gibi set cizsinler Graves icin. olcak is degil. Murat Kaya da artik ya kendine gelsin ya cekip gitsin.

Maç çok sıkıntıya girdi.Cemalin 1 dk içinde 2 faulü potaaltını yalnızca Hüseyine bıraktı ve dinlendiremeden oynuyoruz.mersin maça iyice ortak oldu.Şu Cemalin acemilikleri yok mu,güvenemiyorum bir türlü şu adama.Bence bu takıma bir değil 2 uzun lazım eğer zizic gidecekse.

Tahminim Gurovic'i 4'e kaydırdığımız için Basden de 4'e kaymış durumda ve Gurovic'i eziyor şu anda.

Mac nerden nereye geldi .

Cemalin 5lemesi hic iyi olmadi .

Bu saaten sonra isimiz cok zor .

Şapkadan Atkins cikti :)

Harbi sıkıntıya girdi, heyecan bastı beni..
Vallahi tek uzunumuz Hüso onun da 4 faulü var :?