TBL 11. Hafta | Oyak Renault 72 - 90 Galatasaray CC

Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

Camalrını indirmemiş. sadece bir camın ilk camı kırmış. Çift cam olduğundan ikinciye bişi olmamış. Zaten sadece bir kişiymiş. Ermal'in dediğine göre o da kaçmış gitmiş. Bursadaki taraftarımıza desteğindne dolayı teşekkür etmiş. O dda söylüyor çok iyi desteklemişler. Oyak tribün de hiç küfür etmemiş GS'ımıza. Yani olayı büyütmeye gerek yok diyor sporcular ki bence de öyle.
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

arkadaşlar şimdi maçtan geldim inanın bursa nın göbeğinde 2000 tane aslan yürekli taraftar vardı salonda hafta başından beri bu foruma yazmıştım çok sağlam organizasyon yapıyoruz diye gerçekten ipekçi de hangi beste söyleniyosa aynı besteleri 500 kişi ile söyledik hatta samanyolu söylenirken apdi ipekçiden fazla atkı açılmıştır.herkes maç sonunda bursa da daha önce bu kadar organize bir taraftarı bu kadar kalabalık bir taraftarı görmediğini konuşuyordu. gerçekten harika bir geceydi.Ayrıca çarşamba da istanbula otobüs kaldırılacağı duyuruldu bursa dan biz elimizden geleni yaptık forumdan taraftarı kutlayanlara ayrıca teşekkür ediyorum...
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

Takımda süre bulan her oyuncunun sayı bulması, 32 basketimizden 22'sinin asist üzerinden gelmesi ve bu işleri yaparken sadece 7 top kaybı ile oynamamız ki bunların bir kaçı son anlarda rehavetten geldi, savunmamızın etkinliği ile rakibi 19 top kaybı yaşatmamız, takımın performansını somutlaştıran doneler. Ancak maçı izlerken istatistiklerin ötesinde bir oyun var sahada. Herkesin görevi çok keskin ve oynanılan oyundan zevk alınıyor. Bu belkide en önemlisi benim için. Buna örnek olarak dün maçta çıktığımız hızlı hücumlarda muazzam top paylaşımını örnek gösterebilirim. Hiç bir oyuncunun şahsi özelliklerini gösterme niyetine girmeyip en doğru seçeneği araması, başarılara gideceğimiz yolda en güveneceğimiz nokta olacaktır kuşkusuz.

Galibiyet hakkında söylenebilecek fazla şey yok. Bugün savunma kartının yine gerektiği zamanlarda ortaya konulduğunu düşünüyorum. Ancak çarşamba günü bu kart her an sahada olmalı.

Kişi bazında değineceğim tek bir kişi var o da Preston Shumpert. Şutlarının bize sağladığı avantajı belirtmeye gerek yok. Ancak özellikle Tutku Açık ile aynı anda sahada oldukları vakit, takımda hücum akıcılığının en üst düzeye çıktığını düşünüyorum. Pas dolaşımının da o derece hızlı olması yaratıcılığı da etkiliyor elbette. Çarşamba günüde en güvendiğim isim Preston.

Bursa'da takımı destekleyen herkese tek tek sonsuz teşekkürler. Abdi İpekçi atmosferini fazlasıyla yaşattılar maçta. Ayaklarına, seslerine sağlık.
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

Canlı yayın boyunca, ekranda şöyle bir ibare vardı..
"RENO "
Skor çıkıyor altta mesela. RENO: 12- GSCC: 16 gibi..
Bu nedir yahu.. Okunuşunu yazmışlar resmen..
Lakayıtlık..
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

bekledigim gibi zorlanmadan kazandıgımız bir maçı daha geride bırakdık. savunmamızın son maçlara göre belki bir seviye daha aşağıda oldugu bir maçdı. ama uzun süre zaafiyet göstermesine oktay hoca her zamanki gibi izin vermedi.
halukun bu takıma her gecen gün daha fazla şey kattıgına şahit oluyoruz. gercekden bütün genç oyuncuların örnek alması lazım. sertaçın 2 maçdır süre almasıda beni gercekden cok mutlu ediyor.
bugun için fazla konuşmaya gerek yok,bundan sonra söylenecek bir cümle varsa eger;
FENEER GELİYORUUUZZ!!!
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

İlk yarı maçı koparamadıysak Sertaç yüzünden bence, savunmada inanılmaz yavaştı çok ezildi elini bile kaldıramadı. Andriç'de çok güçlü bir oyuncu değil ama elini hiç indirmiyor çizgide gördümü adamı hemen yanında bitiyor 3 defa falan çizgiye basmak zorunda bıraktı rakip oyuncuyu.

Son iki maçtır savunmamız bir tık düştü sanki.

Tabi gene asistleri konuşturmamız, top çevirmemiz, ve ikili oyunlardan bulduğumuz muhteşem sayılar çok keyifliydi.
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

Oktay hoca rotasyonu gercekten cok iyi ayarliyor. Biraz Tanjevic'in felsefesine benziyor. sahada olan oyuncu tüm enerjisini savunmada harciyor ve yerini baska bir oyuncuya birakiyor.

bu bence cok iyi bir düsünce zira iyi defans, kaliteli bir kadro ile iyi hücumu getiriyor. fast breakleri degerlendirdikce takim cosuyor zaten. olmasi gereken bu.
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

Maçı malesef izleyemedim ama buradaki arkadaşlarımız bu kadar övüyorsa vardır bi bildikleri bende tebrik etmeden geçemeyeceğim.Gerçekten taraftarın her zaman ve her yerde bu takımın arkasında olduğunu göstermesi çok önemli.Oraya takımımızı desteklemeye giden bütün herkesin ayağına yüreğine sağlık.Ayrıca sahada verdikleri mücadeleyle yüzümüzü güldüren aslan parçalarına da helal olsun !!!..
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

Takım süper gidiyor, umarım nazar değmez...
valla arkadaşlar kimse yanlış anlamasında benim sertaç tan hiç umudum yok
fena hantal
çok çalışması gerek.
 
Re: Oyak Renault: 72 - GALATASARAY: 90

Öncelikle süre dağılımı ile skora bakınca cidden muhteşem bir durum. En uzun oynayan oyuncumuz 28 dakika ile Shipp olmuş. Andric Rancik gibi isimler 11 dakika oynamış sadece. Gençlerin de şans bulması güzel. Zaten rahat bir galibiyet bekliyordum ben, süre ve skor dağılımı daha mutlu olmamı sağladı. Artık 29 Aralık'a konsantre olabiliriz :)
 

Üst