Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Bence bi aksilik olmazsa kazanırız. Chatman'ın yokluğunu baya hissetcekler. Acaba Cüneyt ve Likholitov oynayacak mı...
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Can Kırımlıoğlu":2d0wclkp]Bence bi aksilik olmazsa kazanırız. Chatman'ın yokluğunu baya hissetcekler. Acaba Cüneyt ve Likholitov oynayacak mı...
Sabah nerde okudum bilmiyorum ama Canerin oynayamacağı ancak Ermalın bu maçta oynayabileceği yazıyordu.Kerem Seçer' Alıntı:Sistemli bir şekilde dışarıdan oynasalar çözüm bulurduk ama sistemsiz oynadıkları için Cevher tehlike yaratabilir, herhangi biri de. Ama ben iyi yüzdelerle oynayacaklarına inanmadıklarım için rahat kazanırız dedim. Zaten bize daha önce de yaptıkları gibi yüzdeli oynarlarsa yeniliriz. Maçın anahtarı da bu. Tabi oynarsa Likholitov'a da dikkat etmek gerek. Oyuncularımıza faul aldırmasın da.
Ermal'in durumu nedir bu arada?
Kerem Seçer' Alıntı:Sistemli bir şekilde dışarıdan oynasalar çözüm bulurduk ama sistemsiz oynadıkları için Cevher tehlike yaratabilir, herhangi biri de. Ama ben iyi yüzdelerle oynayacaklarına inanmadıklarım için rahat kazanırız dedim. Zaten bize daha önce de yaptıkları gibi yüzdeli oynarlarsa yeniliriz. Maçın anahtarı da bu. Tabi oynarsa Likholitov'a da dikkat etmek gerek. Oyuncularımıza faul aldırmasın da.
Ermal'in durumu nedir bu arada?
Onur Karakuzu' Alıntı:biletlere ilgi yoğunmuş anlamıyorum 20 tl normal maçlar içinde olan fiyattı çok yüksek değil mi ?