TBL 13. Hafta | Beşiktaş Cola Turka 86 - 97 Galatasaray CC

Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş C.T - Galatasaray

gerçekten zor maç olacagını biliyodum ama bizim kolay bir takım olmadıgımızıda son maçlarda görmüştük ...cem akdağın etkisi büyük ama unutmayalımki cihansever yeşildağ gibi yardımcı bir hoca olmasınında büyük etkisi var...ben bugün beşiktaşa ayak uydurursak yeniliriz diye düşündüm ama öyle olmadı gerçekten iyi yüzdelerle attık. bir ara murat 12 metreden attı herhalde...
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş C.T - Galatasaray

Tugay EREN' Alıntı:
halkapınardan şimdi geldim.beşiktaşı yenmişiz çok mutlu oldum.bornovayla üzüldüm ama galatasarayımla çok sevindim.artık gelsin 15.haftada halkapınarda galatasarayımız için bağıralım. :p

15. haftada izmirde oynanacak olan bornova bld maçı hafta içi çarşamba saat 16.00 damı eğer öyleyse bu maçın saat 18.00 alınması gibi durum söz konusu olurmu.
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Yanlız Evren arada kaynamasın..
Bu takım böyle oynuyorsa onunda büyük emeği var.. Herşeyden önce oyun kuruyor gerektiği anlarda maçı soğutuyor kritik üçlükler atıyor..

Tam ihriyacımız olan yerli oyuncu tipiydi almamız o kadar güzel oldu ki..
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Bu kadar eksikle, bu kadar zor deplasmandan galibiyet. Helal olsun aslanlarımıza!

Şampiyonluğa giden takım gibi oynuyoruz.
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş C.T - Galatasaray

Savunmada yardımlaşmalı savunma ve alan savunması. Hücumda da boş adamı bulana kadar yaptığımız topu dolaştırma formülü ile rakibi çözdük. Belki fazla sayı yedik ama basketbolun tüm doğrularını yaptık. Bazı dakikalarda oyunun kontrolünü Beşiktaş ele geçirsede Cem Akdağ, hem savunma taktikleriyle hem de yerinde oyuncu değişiklikleriyle kontrolü yeniden ele geçirmemizi sağladı. Yerlisiyle yabancısıyla ettiğimiz mücadele o kadar çok övgü hakediyor ki ama ben sadece ayakta alkışlamamız gerektiğini söylüyorum ve geçiorum.

Son 4 sezonda 6 akatlar destanı!.

Fazla söze gerek yok.
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Fatih solağa hastayım ya adam bir oynuyor bir oynamıyor :)

Türklerde devreye girince ne kadar iyi oynuyoruz..
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Bjk'ye taş atan yorumlar silindiği için yöneticilerimizi tebrik ediyorum.
Maça bakacak olursak gene savaştık tek kelimeyle.
Maçı Cem Akdağ'ın yaptığı tercih kazandırdı.D Wash'sız oynamak büyük cesaeretti ve başarılı oldu.

Maç güzel maç oldu çok olay da olmadı küfür de olmadı o yüzden galibiyetimizi alalım yola devam edelim...

Ferhat Abi'ye hemen bir soru sorayım ? Mire Chatman Galatasaraylı olabilir mi ? Bizim maçlarda neden saçmalıyor :)
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Çok önemli bir maçta çok güzel bir galibiyet aldık gerçekten Cem AKDAĞ ile tam takım olduk oyunu o kadar güzel yönlendiriyorki bu takım nolursa olsun korunmalı adam akıllı bir guardlada diğer yıl fırtına oluruz gerçekten ne kadar para istiyorlarsa 150 200bin dolar fazla verilip o 3Aslan Yürekli takımda tutulmalı ..
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Aslanlardan çok güzel bir galibiyet daha Cem Akdağ geldiğinden beri bu takım teknik ayrıntıların yanında kazanmayı öğrendi evet maçlarda farkı açıyoruz sonra rakipten bir hamle geliyor fark kapanıyor hatta bazen maç gidecek gibi oluyor ama bu en zor anlarda bile takımın maçı kazanacağından en ufak bir şüphe dahi duymuyorum.İşte bunun birinci sebebi Cem Akdağ 2. sebebide yürekli Galatasaray Basketbolcuları.Tamam kötü olaylar yaşamamız takımın kimyasına olumlu katkıda bulundu ama bu takım okan çevik koç iken -ki koçluğunu hiç beğenmem-bu kadar zevk veren bir basketbol oynuyormuydu sahada bu kadar doğruları yapan bir takım var mıydı.Ben cevabı vereyim maalesef yoktu.İşte bu da Cem Akdağ farkı cihansever hocanında takıma büyük katkısı olduğu kanaatindeyim.

Maçı kazandıran teknik detay Cem akdağın Alan savunmasına dönmesiydi ve Dariusun saçmalamasını engellemek için kırılma anlarında ona süre vermemesi oldukça doğruydu bence.
Benim basketbola bakış açıma göre bugün takımda yanlış gördüğüm tek nokta bence biraz daha düşürülmeliydi maçın ritmi.Evet bazen beşiktaşı onların silahıyla vurduk ama 3.çeyreğin başlarında işler iyi gitmediğinde maçın ritmini düşürmeliydik.Bugün çok fazla sıkıntı çekmedik ama ben dar rotasyonla oynayan takımların gerek foul problemi açısından gerekse yorgunluk açısından maçın ritmini olabildiğince düşürmesi taraftarıyım ama maalesef Washingtonun guardı olduğu bir takımda bunu uygulamak çokta kolay olmasa gerek...:):)
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Arkadaşlar biz bu maçı dar bir rotastonla kazandık. 12 kişilik kadromuzdan 7 oyuncuyu kullandık. Fatih'ten sayı olarak katkı gelmemesine rağmen 6. oyuncuyla 97 sayı bulduk. Alican, Eren ve Caner'den katkı alamıyoruz. Ben bu sezon Caner'den ceza şutları bekliyordum bu kadar sıkıntılı dönemde takıma giremiyor. Sakatlarımız Can ve Polat'ın , cezası kaldırılırsa Tufan ve gelecek yeni yabancımızla 10-11 kişilik rotasyona ulaşacağız. Tahkimden gelecek olumlu bir kararla zirvenin ortağı oluruz. Oynadığımız dört derbinin üçünü aldık. Efes'e de nasıul kaybettiğimiz ortada inanıyorum bu takımda bu inaç oldumu başarılı oluruz.
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

jasa çüş artık...

11 sayı 10 ribaunt 3 top çalma..

hayatının ilk double-double olduğuna eminim...
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Helal olsun Aslanlara !

Rancik büyük adamsın.

Murat Kaya ne zaman akatlarda kritik 3 lükler atsak hep onun imzası var.

Cem Akdağ büyük hocasın.

Son sözüm Beşiktaş taraftarına;KÜME DÜŞMEYECEĞİZ ! ;)
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Keşke hepsi Chatman gibi oynasa Burak, yine o birşeyler için çabalıyor ama bazı kişiler "fazla" geliyor bu kulübe..
 
Re: TBL 13.Hafta | Beşiktaş: 86 - Galatasaray: 97

Maç kazanmasını öğrendik.
Bjk tribünlerinin kümeye düşsünler tezahuratı bayağı içime oturmuştu.
Jasa hücümda pek gözükmese de iyi mücadele etti.
Takım halinde iyi oynadık.Ah bir de şu top kayıplarını en aza indirsek...
Rancik ve Wilkinson hep istikrarlılar zaten.
Evren her geçen maç üstüne koyarak gidiyor.Merakla tahkimin son kararını bekliyorum. Yoksa bu takıma gerçekten çok yazık olacak.

Son olarak taraftarlar:Yıldırım Demirören yeter. :ehue
 

Üst