TBL 13. Hafta | Galatasaray MP 105 - 67 Mersin BŞB

Gün ve saat harika yine.İkinci yarıdaki derbide nasıl dayanabiliriz bilemiyorum ama o maça kadar üzmeyelim Oktay hocayı.Nefesimizi bunlar için harcamayalım.Daha güzel,daha anlamlı şeyler var.

Bu maç için Bilet fiyatlarını 1 TL yapsak keşke salonu doldurmak önemli başka platformlarda bu maçtaki desteğin önemine dikkat çekmek de önemli bu maç sadece Mersin maçı olmaktan öteye geçti Mahmuti'ye desteğimizi göstereceğimiz kontrolcülere,birilerine hakları geçip diyet isteyenlere,adam gibi tepkimizi göstereceğimiz bir maç olacak

Bu başlık yukarda kalsın eğer bu maçta salon dolu olursa gerçekten MAhmuti'ye desteğimizi göstermiş olucaz ama destek içib bir daha ki Fener maçını bekleyecek olursak yine Fenere tepkinin yansıması gibi olacak koça desteğin değil o yüzden salonu dolduralım ve Adam gibi destek verelim

Devreyi kaçıracak,girişte türlü sıkıntılar yaşayacak olsam da iyi ki Çarşamba bu maç.Basketbola geri dönmek,derbinin son 5 dakikasından bir an önce sıyrılmak lazım.

Orda olucam. Mahmuti'nin gözlerindeki çaresizliği, bıkmışlığı gördükten sonra hem ona hem de şu anda bu ligin en yürekli "TAKIM"ına destek için orda olucam..

Yanımda da 3-5 arkadaşımı getirmeye çalışıcam, herkes bunu yaparsa en azından maratonu doldurup her koşulda arkalarında olduğumuzu bir kez daha hissettirebiliriz.

Cim bom yüzümüzü güldür bu sene...

Arkadaşlar iyi hoş güzel ama alt tarafı bir maça gidiyoruz. Bunu kahramanlık destanına çevirmeye gerek yok. (Ha Onur Yavuz geliyorsa ayrı. Onun destanını biz yazacağız) :)

Maç için gelecekler Oktay Hoca kadar takıma da sahip çıkmak için gelir umarım. Ama takıma neden hiç bir maçın sonunu getiremedikleri konusunda düşünmeleri gerektiğini de hatırlatmalı bence. Bu sene lig-EL hemen hemen her maçta maçın sonlarını oynayamadık. Umarım bu maçla bunu da kırmış, yeni başlangıçlara yelken açmış oluruz 2012 'nin de yeniliğinin etkisi ile.

Şahsi fikrim Oktay hocanın dediklerinin bir kıymeti harbiyesi yok. Hatta bizim açımızdan kötü oldu. Çünkü yavaş yavaş -derbi bile olsa- maçı kontrol eden, rakibi umursamayan bir tribün yapısı yerleşmişti İpekçi'ye. Şimdi hocanın laflarından feyz alan (nasıl bir feyz aldıysa) adamlar, özellikle FB maçında, maçı kaotik bir ortama sokacak. Son kadın basket maçından bile bunu görmek mümkün. Umarım hocaya destek o maçta da bu maçta da devam eder ama sadece hocaya takıma armaya olur bu destek inşallah!

Maça hakkında yorum yapasım gelmedi. Ama Mersin boş verilecek, önemsenmeyecek bir takım değil. Bu sene Play off'lara kalacağını düşündüğüm takımlar arasında. Maçın başında sert oynayıp maçı çözeceğiz bakalım maç sonu da öyle olacak mı?

#oktaymahmutiicinipekciye anlamlı olmuş.

Çünkü yavaş yavaş -derbi bile olsa- maçı kontrol eden, rakibi umursamayan bir tribün yapısı yerleşmişti İpekçi'ye. Şimdi hocanın laflarından feyz alan (nasıl bir feyz aldıysa) adamlar, özellikle FB maçında, maçı kaotik bir ortama sokacak. Son kadın basket maçından bile bunu görmek mümkün. Umarım hocaya destek o maçta da bu maçta da devam eder ama sadece hocaya takıma armaya olur bu destek inşallah!
Sühan abinin dediklerini destekler nitelikte birşeyler yazacağım için alıntıladım:

Bu sezon özellikle, "bazı" forumdan tanıdığım olsun, diğer Galatasaraylı arkadaşlar olsun Abdi İpekçi'ye bir gerilim katma merakı içerisindeler bence. Engin Kennerman olayını dehşetle takip ettim. "Maçın hakemi Engin Kennerman farkında mısınız?" temalı öyle çok şey okudum ki. Farkedilmedi, küfür olmayacak diye akılları çıkıyormuşcasına, sürekli Engin Kennerman da Engin Kennerman yazıldığına çok şahit oldum. Sonuç Engin Kennerman'a tepki olmuş (içeriğini bilmiyorum), anons olmuş vs. Diyelim biz buradan ceza alıp çıktık, bunun kulübe nasıl bir kazancı olacak anlamıyorum. Sezon başında Banvit ve Karşıyaka maçlarında seyircisiz az zorlanmadı bu takım. Kulüp için az da olsa bir getiri şansı. İnsanlara sosyal aktivite için bir şans bu maçlar ayrıca. Ama biz hala Engin Kennerman'a tepki gösterilsin diye üstüne basa basa bazı şeyleri dile getiriyoruz. Geçen sene aynı Engin Kennerman'ın hakem olduğu yine TT maçında anons olduğunu bile bile. Şimdi Fenerbahçe Ülker rövanşı için kılıçlar bileniyor. Hatta "saha kapanırsa kapansın, sonraki maç önemli değil" dendiğine bile şahit oldum. Tepkisizlik olsun demiyorum ama bu şekilde geniş kitleleri organize eder kışkırtırsak sonu ne yazık ki ceza olarak bize geri döner. Kazanmak için bu şekilde şeyler yapılması da hoş değil. Ben şahsen rakip takımın taraftarı olsam cuma günkü galibiyete sevinmem zor olur, neden çünkü her türlü şey olmuş, anonslar, oyunun durması.. Biz Barcelona maçını son topa kadar hakeme küfrederek, sahaya yabancı madde atarak getirmedik, basketbolun içinde olan her türlü baskıyı sonuna kadar kullanarak getirdik. Bundan sonra bu çizgiden neden çıkmamız gerektiğini anlamak zor. Biz bu baskıyı kullandığımız takdirde -ki bu bir taraftar kalitesi göstergesidir- zaten gerisi zor olmuyor ve yapmamız gereken de tam olarak bu, ne eksiği ne de fazlası bence.

Çok az ilgi var. Niye böyle bilmiyorum, neden bu takıma küslük?

Bu takımın ligden düşmemeye oynadığı zamanları da hatırlıyoruz.. Şu anki konumumuzdan şikayet edecek durumumuz olduğunu sanmıyorum. Umarım akşam güzel bir kalabalık olur..

Tribünlere turnusol kağıdını koyacağımız akşam bu akşam...

Çok az ilgi var. Niye böyle bilmiyorum, neden bu takıma küslük?

Bu takımın ligden düşmemeye oynadığı zamanları da hatırlıyoruz.. Şu anki konumumuzdan şikayet edecek durumumuz olduğunu sanmıyorum. Umarım akşam güzel bir kalabalık olur..

Tribünlere turnusol kağıdını koyacağımız akşam bu akşam...
herkes salon önünden alıyor biletini bende dahil .