TBL 14. Hafta | Erdemir 75 - 83 Galatasaray MP

2 senedir Ereğli'de yüzümüz gülmedi maalesef...
en son benim gittiğim maçı kazanmıştık bu maçtada bu uğursuzluğu bozmak için gidiyorum Ereğliye...:)

Erdemir son yıllarda bize en ters gelen takım. Kazansak bile çok ama çok zorlanıyoruz. İnşallah bu gidişata da son verip rahat bir galiiyet alırız.

Erdemir, sadece Galatasaray'a değil, kendi sahasında birçok takıma sorun yaşatıyor. Bence ligin sıralamasında bu tip maçlar önemli rol oynayacak. Galatasaray kalitesini ve oyun karakterini sahaya yansıtırsa galibiyet zor olmaz...

Tofaş maçı için Bursa'ya bilet almadan gidip dışarıda kalmıştık:) Önceden almaya bakın derim, takımımıza inanılmaz ilgi var şehir dışında.
Aynen öyle İstanbul dışında takıma inanılmaz bir ilgi var hem basketbol olsun hem voleybol olsun hem futbol olsun.Ben Ordu'da oturuyorum.Hafta sonu Samsunspor-Galatasaray maçı var bildiğiniz gibi.ultrAslan Ordu olarak gidicektik.Fakat biletler satışa çıktıktan 10 dakika sonra bitmişti.Siz siz olun bilet almadan gitmeyin :).Maça gelecek olursak Erdemir iyi bir takım.Yanlış olmayacaksada 2 seneden beri yeniliyoruz.Geçen sene son saniyelerde yenilmiştik heralde.İyi bir oyun ortaya koymak zorundayız.Yoksa konsantre olup maçı kazanma ihtimalleri çok fazla.Maçı inşallah kazanırız.İddaa yapacaklar içinde kazansak bile fark 10'u geçmez gibime geliyor.Tabii inşallah geçer :)

bilet olayı yok arkadaşlar öyle maçtan evvel internetten satış şu bu falan yok maç günü gişeden alacak herkes...
gelmek isteyen kardeşlerimiz gelsin şimdiye kadar "vaktinde" gelipte dışarda kalan olmadı ama maç başladıktan 20 dakka sonra gelenlere yapacak bişey olmuyor...
mümkünse maçın başlamasına 30-40 dakika falan kala gelin salonun önüne...
10 yada 20 tl olur bilet mezarcı iğneler her sene 2 ye katlıyorlar fiyatı...

Kolay maç olmayacak. Sert ve disiplinli bir takım özellikle kendi evinde çok direnç gösteriyor. Maçın tek saniyesinde dahi kopmamak lazım oyundan.

Saygılar.

Erdemir bize hep ters gelen bir takım içeride ve dışarıda.Ben konsantre olarak kazanacağımızı düşünüyorum.Hem takım son maçtan sonra moral olarakda iyi durumda.

Bu maçı oyuncularımız Hakan Üstünberk'e hediye etmeliler.Bugün özellikle onun için oynayıp maç sonundada kendisine teşekkürlerini, bu galibiyeti ona hediye ettiklerini belirtelerek iletmeliler.

Ek bir bilgi son haftaların formda ismi Soner Şentürk İstanbul/Ataköyden çocukluk arkadaşımdır ve ailecek koyu fenerlidir(şuan Aliağa Petkim de oynayan çift yumurta ikizi Caner Şentürk de dahil). Bu maça ekstra motivasyonla çıkacağına eminim.

Umarım kaliteli bir maç olur.