• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 14. Hafta l Türk Telekom 91-85 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Şu maçı böyle kazandıktan sonra takıma katkısı ne olacak ki ?

3'lük şov yapmayan takım kalmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş maçındaki show-up'ları neden uygulamıyoruz?

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dorsey ve Lasme'nin hiç faul almaması güzel oldu....

Transfer olur mu bilemem ama olursa kesinlikle savunma tarafı ağır basan oyuncular olmalı kesinlikle..

Ergin hoca boyle iste bagir oyunculara. Molayi da tam zamaninda aldi.

Savunma desen yok hücum desen yok takımı hiç mi çalıştırmazsın arkadaş ya. Lasme ise bence bu sene yaptığımız hatalardan ,düşük bütçemiz için çok lüks bir fiyatla anlaştık kendisiyle ve aldığımız verim çok ama çok az

Schilb felaket oynuyor. Sorumluluk almiyor oyun kurmuyor.

Baslarim boyle ise gelen gecen bize salliyor bu uclukleri.

Anlamiyorum ki yapacak bişey yok ellerine vursak da o 3 lük giriyor çemberden

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan atacagin pasa... Sutuda sokamadi.

Turk telekom gecen hafta da ilk yari boyle ucluk soktu. Ikinci yari normale donup maci kaybettiler.

Telekomdan 45 sayı yemek nedir abi iki çeyrekte,deplasmanlara gezmek amacıyla geliyoruz herhalde.!

Her mac ayni terane.

Olayı şans,talih,kara büyüye falan yormaya gerek yok.Savunma yapmayı bilmediğimiz için yiyoruz

2. yarı vidaları sıkar,maçı alırız..

Olay formsuzluk değilmiş demek ki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ligin sondan 2. takımına karşı her türlü fark atman gerekiyorken ilk yarı itibariyle farkı yiyen taraf oluyorsun! 20 dk da yenen 45 sayıyı kimse bana izah edemez! Eurocup finali mi ? Halamın bıyığı olsa..!

Bu kez kotu savunma yaptigimizi dusunmuyorum. Evren'in iki atisi, Haislip'in bir atisi çok ekstraydi. Sorunumuz yapisal. Genel anlamda uzun kisalara sahibiz diyebiliriz ama ozelde McCollum çok kisa kaliyor, perde çikisi adamini kaybettigi gibi ters eslesmelerde (uzunlarla degil, kisalarla switch yapsa bile) 2 ve 3 numaralara karsi kisa kaliyor bu da butun savunma dengemizi bozuyor, iyi yerlestigimiz setlerin sonlarinda bile basketi yedigimiz oluyor.

Bir-iki maçta olur şans dersin ama her maç rakip sezonun en iyi üç sayılık atış maçını oynuyorsa başka şeyler var demektir. Ergin hocamdan artık şu üç sayı savunma işini biran önce odaklanıp çözmesini istiyor ve bekliyorum. Ergin hoca odaklanırsa bu işi artık çözebilir yoksa her maç yok şans yok oda girer mi diye diye sezonu bitireceğiz.

Bu kez kotu savunma yaptigimizi dusunmuyorum. Evren'in iki atisi, Haislip'in bir atisi çok ekstraydi. Sorunumuz yapisal. Genel anlamda uzun kisalara sahibiz diyebiliriz ama ozelde McCollum çok kisa kaliyor, perde çikisi adamini kaybettigi gibi ters eslesmelerde (uzunlarla degil, kisalarla switch yapsa bile) 2 ve 3 numaralara karsi kisa kaliyor bu da butun savunma dengemizi bozuyor, iyi yerlestigimiz setlerin sonlarinda bile basketi yedigimiz oluyor.

Tamam da biz Mccollum yerine Sinan oynarken de savunma yapamıyorduk.

Geri