TBL 14. Hafta l Türk Telekom 91-85 Galatasaray

Şu maçı böyle kazandıktan sonra takıma katkısı ne olacak ki ?

3'lük şov yapmayan takım kalmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Savunma desen yok hücum desen yok takımı hiç mi çalıştırmazsın arkadaş ya. Lasme ise bence bu sene yaptığımız hatalardan ,düşük bütçemiz için çok lüks bir fiyatla anlaştık kendisiyle ve aldığımız verim çok ama çok az

Ligin sondan 2. takımına karşı her türlü fark atman gerekiyorken ilk yarı itibariyle farkı yiyen taraf oluyorsun! 20 dk da yenen 45 sayıyı kimse bana izah edemez! Eurocup finali mi ? Halamın bıyığı olsa..!

Bu kez kotu savunma yaptigimizi dusunmuyorum. Evren'in iki atisi, Haislip'in bir atisi çok ekstraydi. Sorunumuz yapisal. Genel anlamda uzun kisalara sahibiz diyebiliriz ama ozelde McCollum çok kisa kaliyor, perde çikisi adamini kaybettigi gibi ters eslesmelerde (uzunlarla degil, kisalarla switch yapsa bile) 2 ve 3 numaralara karsi kisa kaliyor bu da butun savunma dengemizi bozuyor, iyi yerlestigimiz setlerin sonlarinda bile basketi yedigimiz oluyor.

Bir-iki maçta olur şans dersin ama her maç rakip sezonun en iyi üç sayılık atış maçını oynuyorsa başka şeyler var demektir. Ergin hocamdan artık şu üç sayı savunma işini biran önce odaklanıp çözmesini istiyor ve bekliyorum. Ergin hoca odaklanırsa bu işi artık çözebilir yoksa her maç yok şans yok oda girer mi diye diye sezonu bitireceğiz.

Bu kez kotu savunma yaptigimizi dusunmuyorum. Evren'in iki atisi, Haislip'in bir atisi çok ekstraydi. Sorunumuz yapisal. Genel anlamda uzun kisalara sahibiz diyebiliriz ama ozelde McCollum çok kisa kaliyor, perde çikisi adamini kaybettigi gibi ters eslesmelerde (uzunlarla degil, kisalarla switch yapsa bile) 2 ve 3 numaralara karsi kisa kaliyor bu da butun savunma dengemizi bozuyor, iyi yerlestigimiz setlerin sonlarinda bile basketi yedigimiz oluyor.

Tamam da biz Mccollum yerine Sinan oynarken de savunma yapamıyorduk.