TBL 14. Hafta l Türk Telekom 91-85 Galatasaray

Zaptiyeler musade ederse takimin her mac skandal 3 sayi savunmasini elestirebilir miyiz?

Sans, kara talih, uzerimizde goz var ondan giriyor falan diyip gecelim yoksa?

her takım bıze karsı cok yuzdelı ucluk sokuyorsa bu onların kalıtesınden ve balından degıl bizim cok kotu ucluk savunması yapmamızdandır.tamam bazı zor atısları soktular ama bu zor onlar guven kazandıktan sonra girmeye baslıyor.biz adamları o kadar rahat bırakıyoz kı onlar bellı bır sure sonra atamayacakları sutları bıle atmaya baslıyor.belkı bu macı kazanırız ama bızım bu ucluk savunmasına bı care bulmamız lazım ...bide kocun green yokken izzet veya egeyı 4 numarada oynatması lazım bence cunku zaten mıcovun avantajını kullanmıyoz hucumda barı savunmada size konusunda adamlara yardım etmeyelım.savunmada mıcova yardım getırıp adamlara bos sut attırıyoz...

Bence bu kez kötü savunmada değil problem. İstatistikler onu gösteriyor belki ama iyi savunma yaptığımız birkaç hücumda da çok ekstra üçlükler geldi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maci kazansak da kaybetsek de sene icinde neredeyse bütün kazanmamiz gereken deplasmanlari kaybettik (Trabzon maci disinda), ki bu da bence takimdaki uyumsuzlugun göstergesi. Daha bjk, fb, efes deplasmanlarindan da en az 3 yenilgi daha gelecek. Yani bu sene yine hüsran olacak gibi duruyor.
Ergin Hoca acaba takimin deplasmanlardaki ruhsuzlugu hakkinda ne düsünüyor. Hos bu yönetim geldiginden beri futbolda da en büyük eksigimiz ruhsuzluk. Umarim bu durum kalici olmaz, cünkü artik baydi.

Ergin Ataman'a bir mağlubiyet daha yazılır. Maç seçiyo resmen. Gene hiç hazırlamamış takımı.
Hatta şöyle hissediyorum, sanki yönetime mesaj vermek istiyo transfer gerek diye 4 numaraya yoksa ahı gitmiş vahı kalmış nerdeyse 40 yaşına gelmiş Haislip dan bir devrede 15 sayı yiyince koç olarak bi şey yapman gerek.
Neyse burdan bu maç çok zor döner, sanki koç milli takıma doğru yolunu yapıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamlar öyle rahat üçlük kullanıyolar ki çok güzel seyrediyoruz hucum ayrı bişe zaten mccollum ver digerleri izlesin artık ne cıkarsa gerçekten baya iyi hazırlanmışız bu kadar kötü oynama mücadele etme lüksümüz yok

Şu takımda Hammons-McCollum değişikliği yap 2 gömlek iyi takıma evrilirsin direkt
Hammonds çok üst seviye oyuncu falan olduğu için değil
Sonra McCollum konusunda takıntılı oluyoruz

Green yok. Schilb-McCollum'u bir süre insani çerçevede yorumlamak zorundayız. Anlayamadığım noktalar ise sadece rakibe ritm vermeye yarayan ve hiç çalışmadığımız belli olan presle Sinan'ın genel görüntüsü.

Ligin bizim seviyemizdeki takımlar için en tehlikeli sezonunu oynuyoruz. Bunu Türk Telekom'un bizden de bağımsız hale gelen hücum performansıyla ölçebiliriz. Yalnız deplasman performansımızla devre özelinde son sınıra gelip çattık. İkinci devrenin ilk haftalarını ve Green'in yokluğunu da düşünürsek ne yapıp edip kazanmamız lazım.

Berbat ki ne berbat hala dış atış savunamıyoruz biraz iyi dış atışçıları olan takımlar karşımızda fark yaratıyor rakipleri daha yakın savunmamız gerekirken şut mesafesinde savunuyoruz çoğu zaman perdede kalıp boş şut attırıyoruz velhasıl kelam eli yüzü düzgün olan takımlara böyle davetiye çıkarıyoruz ki onlarda bunun karşılığında bizi 3lük yağmuruna tutuyor.
Hoca artık şu dış atış savunmasına bir çare bulmalı bu kaçıncı maç biz ekran başında sinir krizi geçiriyoruz.

Telekom gecen hafta evinde Dacka'ya ecel terleri döktürmüstü . İkinci yari nefesleri yetmeyince dacka aldı maçı .
Telekom'da yaşanan hoca degisikliginin bize denk gelmeside ayri bir tesadüf tabi..
Kariyerinde cesitli takımlarda Galatasaray maclarina cok iyi bilenen bir Hakan demir var..
İlk yarı üclük bombardimani karsisinda caresiz kaldik.Bunda beceremedigimiz savunmaninda büyük rolü var .
Ligin son sırasındaki telekom diyoruz ama Haislip ve evren dahil ligin en skorer ücüncü oyuncusu brown ve gecen yılın üc sayi sampiyonu jenkins var.
Bizim takımda net üclük atar diyebilecegimiz oyuncu sayisi bir ya da ikidir ..
İkinci yari takımdan bir reaksiyon bekliyorum ama keşke şu ciddiyeti mac basinda sergilemeyi ögrenebilsek
Her deplasmanda ayni senaryo ..

Adamı bir iki adım geriden takip edip perdelere takılırsan bu kadar üçlük yemen çok ama çok normal. Tv den izlediğimiz için son anda ziplamayi savunma diye görüyoruz ama çoğu şut boş ve bir iki adım oyuncunun gerisindeyiz. Bu savunma değildir eger böyle savunma yaparsak her maçta kevgire döneriz.