TBL 15. Hafta | Antalya BŞB 70 - 89 Galatasaray CC

Re: Antalya BŞB-GALATASARAY (CANLI)

Taylor 16 sayı 8 asist 8 ribaund 2 top çalma :)
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Guardlarımızla aldık maçı. Tayçor 16 sayı 8 asist 8 ribaunt, Jerry 14 sayı 7 asist, Tutku 16 daikada 8 asist :p
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Efe Balkan' Alıntı:
Andric çok zayıf kalıyor.

Andric olarak değerlendirmek yanlış olur bence. Ben de Andrici beğenmiyorum ama tarzı biraz öyle yani, yumuşak bir adam. Pota altımız zayıf kalıyor. Bunun içinde rancik de var andric de var 4 numara oynayınca Shumpert da var. Oraya yapılacak 4 numara transferi çok çok kritik bir rol oynayacak ama nasıl olacak hiç bilmiyorum :)
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Bugun sadece Göksenin'i izledim.İçeriye hiç drive edemiyor.Sadece stabil şut atıyor.Defansta Ömer Onan gibi.Yapışıyor bırakmıyor.Ama hücümu çok geliştirmesi lazım.Melih kaç maçtır oynamıyor.Bence Melih'in şutu Göksenin' kinden daha istikrarlı.
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

İtalya deplasmanı öncesi ve mağlubiyet sonrası, böyle rahat bir galibiyet almak güzel, sakat oyuncularımızı dinlendirmemiz de bir diger avantajımız oldu.

Antalya her ne kadar lige flaş galibiyetlerle başlasa da açıkcası herhangi bir şey için ölçü olabilecek bir karşılaşma olmadı. Maçı bu kadar rahat getiren şey, Antalya'nın uzunsuz olması. Hem ribaundlarda ezildiler, birçok ikinci şans sayısı bulduk, hem de hucumda iç-dış dengesini bulamadılar.

Taylor 2 numarada daha az baskı altında oynayınca daha verimli oldu, Jerry içinse net konuşmak için erken ama temel özellikleri beklenildigi gibi çıktı şimdilik, istatistiklerinin iyi olması, insiyatif kullanması yeni gelmiş bir oyuncunun uyumunu hızlandıracak, oyuncuya ve takıma moral verecek kadar iyi olması da oldukça olumlu bir durum.

Pepsi deplasmanı bazı şeyleri görmek açısından daha net fikirler verebilir.
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Göksenin ve Sertaç'tan hiç umudum yok :oops:
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

2 maçtır yaptığı savunma çok etkili ..şut isabeti düşük görünsede %80 i son 3 dk içinde öylesine atılan şutlar
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Jerry Johnson hemen belli olmaz ama ben beğendim. takıma çabuk adapte olmuş iyi oynadı bugün. Rochestie bugün sayıları ve asistleriyle coştu..
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Shipp, Evren ve Caner'in yokluğunda güzel bir galibiyet aldık. Savunmada geçen haftalardaki performansımız yoktu (bunda biraz da Antalya'nın bireysel oyununun ve ikili sıkıştırmalarımızı atletik guardları ile delmelerinin de payı var) ama özellikle hücum olarak performansımız üst düzeydeydi.

Göksenin'in aldığı 24 dakika sevindirici, ama şut performansını biraz daha geliştirebilirse iyi olur. Savunmada iyiydi.

İlk maçında iyi performans gösteren Jerry'e de tebriklerimizi gönderelim. İçeriye oldukça süratli ve bilinçli drive ediyor. Şut tercihleri oldukça doğru. Bir tane Tutku'ya yaptığı asist vardı ki Tutku iki-üç saniye boş kaldıktan sonra üçlüğü gönderdi. Herkesi pazara gönderdi resmen.

Taylor da 31 dakika süre alıp iyi performans gösterdi.

Erdemir deplasmanını da geçersek, önümüz baya bir açılacak. Hadi bakalım.
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Deplasmanlarda daha bir skoreriz sanki.
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

yeni transferimiz jerry johnson iyi oynadi
goksenin ise aldigi 24 dakika sureyi daha iyi degerlendirebilirdi kendi adina (5 sayi, 3 assit kotu degil ama daha iyi olabilirdi)
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Maçı izlemeyenler için anlatayım kısaca.
Antalya savunma yapmadı.Koş at oyunu oynadılar.Ellerinde ki oyuncularda buna uygun zaten.
Bizde onlara uyduk.28 tane 3 luk kullanmışız.Ermal gerçi çok kacırdı ama içeriyi bence verimli kullanamadık.
Haluk her zamanki çizgisinde.Bir de topu kafasının arkasında saklamasa daha iyi olacak :)
Göksenin'i az önce yazmıştım.O kadar boş kullandı ki atışları bende atardım o kadarını ama savunmada iyiydi.
Johnson, d-wash benzeri,seri,çabuk,hafif çelimsiz,bence böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Shipp ile ikisi savunmada bayağı iyi olacaktır.
Rancik daha iyi olabilir ama ben beğendim.
Sertaç,kusura bakmasın ama bu takımın oyuncusu değil.Bize Fenerde ki Oğuz ,eski Efesli Tamer Oyguç gibi bir 5 numara lazım.
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Yeni stad Barışların,Sarpların olsun; benim biricik basket takımım var. Hepinize sonsuz teşekkürler aslanlar, yüzümüzün akı gönlümüzün kralısınız...
 
Re: Antalya BŞB 70-89 GALATASARAY

Zor geçmesi beklenen ama benim rahat kazanacağımızı düşündüğüm bir maçtı. Gerçi bu kadar rahat olmasını beklemiyordum. 3 haftadır kaybediyorlardı ve ciddi anlamda yetersiz bir kadro.. Ligin başında aldıkları galibiyetler onları ligde tutmaya yeter, play-off görebileceklerini sanmıyorum..

Takımı da tebrik ederim 6 oyuncu çift hanelere ulaşmış çok güzel..
 

Üst