TBL 15. Hafta | Efes Pilsen 72 - 59 Galatasaray CC

Re: Efes Pilsen-Galatasaray

bence biletleri alırken akıllı bir alım politikası izlenmeli. mevcut arkadaş grupları ile bağlantıda olarak mevcut destek her yere dağılmalıdır aksi takdirde sadece pota arkasında kalan kısma deplasman taraftarı olarak hapis oluruz..

yani pota arkasındaki saha içi koltukları olur, bilet satışlarının ve taraftarın ilgisine göre orta tribun olur ama mevcut olan en çok tribunu alarak hem karşılıklı tezarat imkanı sağlanmalı hemde GS taraftarının büyüklüğü herkese gösterilmelidir.. mevcut arkadaş gruplarını kullanalım diyorum çünkü zaten kendi başına bireysel olarak gelicek olan GS taraftarı bze ayrılan bölümü doldurmaya yeticektir..
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray

Konu dışı,ama yazmak istedim.3 mağlubiyet olayı gercekten sıktı.Ntv spor net ,heralde tbl sitesindenden kopyala yapıstır yöntemiyle kendi sitesinden puan durumunu veriyor.Hemen düzeltilmesi lazım.....
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray

pazar olsada iş güçe takılmadan rahat rahat gitsek.

son yıllarda ilk kez bu kadar galatasaray taraftarı maça gelecek diye tahmin ediyorum. zira ahmet cömert ve ayhan şahenkte salon kapasiteleri cok kısıtlı malum.
fenerbahçeyi play off serisinde 3-2 elediğimiz serinin son maçında tahminen 5000 Galatasaraylı 7000 kadar da fenerli vardı diye düşünüyorum.
5000 i geçersek Lütfi Kırdar'ı yad etmiş oluruz heralde.

hadi hayırlısı
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray

Düzeltmişler ;)

http://www.ntvspor.net/pages/4114.asp

Ya herşey çok güzelde Hite ve Hüseyin Beşok'un sakatlıkları umarım ciddi değildir Belçika deplasmanı ve Efes Pilsen maçlarında onlara çok ihtiyacımız olacak.

Resmi sitemizde açıklama yapar Sağlık Kurulumuz herhalde.
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray

Utku Çapan' Alıntı:
pazar olsada iş güçe takılmadan rahat rahat gitsek.

Macin oynanacagi haftasonu 5-6 Ocak.
Efes Pilsen 3 Ocak'ta Maccabi ile oynayacak.
Galatasaray ise 8 Ocak'ta Uleb macina cikacak.
Sanirim sizin icin en hayirlisi 6'sinda degil,5'inde oynamak.
Ki zaten macin tarihi de 5 Ocak Cumartesi.

Tek dezavantajiniz ayni gun Bursa deplasmaninda futbol macinizin olmasi,yoksa super program bence.
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray

bir sürü takımları yenmeyi başardık efeside yeniceğimize inanıyorum ve yeni formumuz hayırlı olsun
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray

Son durum nedir simdi,herhangi bir görsel sov düsünülüyormu acaba Efes maci icin.

Hic bir sey yapilmayacaksa bile herkes ama istisnasiz herkes forma ile giderse maca bu bile güzel bir görüntü olusturabilir.
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5 ocak c.tesi 18:00

maç cumartesi günü 18:00'da

tekrar yazıyorum ;

5 OCAK CUMARTESİ 18:00

birileri el atıp maç günü ve saatini başlığa taşırsa herkes programını doğru yapar...
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5.1.2008 Cumartesi 18:00

Aslında rakip takımın maç içindeki sakatlıklarından çok hep bu şekilde yorgun denk geldiler.Asıl şansımız buradan gidiyor bence:)
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray

Emre Yuksel' Alıntı:
altı çizili- italik ve kalın harflerle yazıyorum.. şu anda maçın pazar 17 de görünüyor olması kimseyi yanıltmasın.. o netleşmemiş, üzerinde tartışılmamış, takımların itirazları ve yayıncı kuruluşun istekleri değerlendirilmemiş ham fikstürdür..

kesinlikle maçın saati değişir diyemem ama biz maçın cumartesiye alınmasını istiyoruz ve daha bir şey belli değil.. efes perşembe akşamı istanbulda oynuyor, biz salı akşamı deplasmana çıkıyoruz..efes cuma günü dinlenebilir , hazırlanabilir ama biz deplasmana çıkacağımızdan pazartesimiz yolda geçecek.. bu nedenle maçı cumartesiye aldırmaya çabalıyoruz ve bu çok da uzak bir ihtimal değil.. ayrıca uleb de oynayacağımız her maç artık çok önemli.. federasyon içinde de çok güçsüz durumda olduğumuza inanmıyorum.. sanıyorum pazartesi günü federasyon kesin gün ve saati açıklar..

ben demiştim demeyi çok severim :) ben demiştim..
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5.1.2008 Cumartesi 18:00

Efes'e karşı Owens-Gaines savunma ağırlıklı oynarsa pota altında etkin bir oyun sergileriz. Ben bu maçta fazla sayı olacağını düşünmüyorum, sanırım savunmanın öne çıktığı bir maç olacak. Stresli bir maçı kaçırmamanız dileğiyle.
We love your uncle too Owens :)
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray

Yusuf Ertan' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":36kecwm2]Efes Maccabi maçı 3 uzatma oynanır inşallah :)

valla mütiş olur hatta 2 3 adamı sakatlansın :p :)[/quote:36kecwm2]

Yok sakatlanmasın sonra bazı çevreler fazla konuşuyor ;)
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5.1.2008 Cumartesi 18:00

arkadaşlar bence efese karşı kısalarımızın göstereceği performans maçın sonucuna yansıyacaktır.sezon başından bu yana bi türlü istikrarlı bir rotasyon sağlayamayan efese karşı bir adım önde olduğumuzu düşünüyorum ayrıca büyük maçlarda ekstra verim sağlayan öz cimbomlu hüseyin beşok faktörünü de göz önüne alırsak bir zafer daha yaşamaya yakınız gibi hissediyorum umarım sakatlık sorunu olmadan çıkarız maça..
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5.1.2008 Cumartesi 18:00

bu mac icin dıs oyuncularımızın cok ii calısması gerekior . cunku mac icerisinde cok bos kalacaklar . ve bunları sokarlarsa icerdeki oyuncularımız rahatlayacak (hüseyin gaines owens) . uzunlar olarak bence kat kat üstünüz onlardan . uzunlarımız rahatlıkla pozisyonu bitirecek . yardım gelincede dısardakı oyuncularımızın ceza sutlarını sokmasını umacağız. (basta cüneyt , cenk , hite , brown , murat) . yani İC DIS ORGANIZASYONUNU İYİ YAPARSAK bu macı kazanırız . ayrıca efeslıler unutmasın karsılarında 9 hafta üst üste rakiplerine 80 sayıyı göstermeyen takım var . yani ben macın favorısının efes olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5.1.2008 Cumartesi 18:00

biz üni.den arakdaşlarla 1 ay önceden planladık bunu ve bu hafta abdi ipekçideyiz....ne olur herkes gelsin orayı aynı oyak maçındaki gibi dolduralım
 
Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5.1.2008 Cumartesi 18:00

tbf.org.tr'de maçın saat 17:00 olarak görünüyor, başlıkta ise 18:00 yazıyor.
Başlık editlensin bi zahmet...
 

Üst