TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Bu maca kadar Milojevic , Yeni Uzun ve Murat yetişirse kendi açımızdan müthiş bir gelişme olur .

Belki size ilginç gelecektir ;

Eğer oynarsa Murat Kaya'ya cok güveniyorum . Nedenini zaten sizler de biliyorsunuz . Geçen sene Ayhan Sahenk'te ki Playoff macında Tutku'yu 0 Sayı 1 Asistte tutmuştu.

Mücadelemizle kazanırız macı ..

Sonucu kazanmayı ne kadar istediğimize bağlı olan bir maça çıkacağız. Bizim artılarımızı eksilerimizi herkes biliyor.

Telekom´a gelecek olursam kadroları bizden üstün görünse de Ercüment Sunter´in bunu artıya çevirmekte başarılı olduğunu söylemek zor. Bana göre Wright ile birlikte en etkili oyuncuları olan Dudley´i Sunter çok sevdiğinden olsa gerek mümkün olduğunca yanından ayırmıyor. Diğer yandan 5 numara pozisyonunda oynayan Lang bana göre o kadronun oyuncusu olamayacak isimlerin başında geliyor ama Asım Pars´tan iyi olduğu bir gerçek. Bu nedenle pota altında onlara karşı üstün olacağımızı düşünüyorum.

Son olarak Tutku´ya değineyim. O´nun sadece bizim maçlardaki başarımına bakılırsa bu adam Türkiye´de harcanıyor, NBA´de olması gerekir dersiniz. Yine etkili bir oyun çıkaracağını düşünüyorum.

Her zamanki gibi hocamızın ve takımımızın destekçisiyiz...

Emin Doğanca' Alıntı:
Bu maca kadar Milojevic , Yeni Uzun ve Murat yetişirse kendi açımızdan müthiş bir gelişme olur .

Belki size ilginç gelecektir ;

Eğer oynarsa Murat Kaya'ya cok güveniyorum . Nedenini zaten sizler de biliyorsunuz . Geçen sene Ayhan Sahenk'te ki Playoff macında Tutku'yu 0 Sayı 1 Asistte tutmuştu.

Mücadelemizle kazanırız macı ..
milojevic büyük bir ihtimal daçka maçında oynayacak.

Son 2-3 sezondur Telekom maçları başabaş geçmesine rağmen geriden gelip maça ortakolmamıza rağmen şansımızı tutmadı. Koray Hocayla bu maçı
alacağımıza inanıyorum.Derbi maçlarına takımı iyi hazırlıyor.Koray Hoca geçmiştede önemli maçları aldı bu sezonda açılışı derbiyle yaptı inanıyorum
bu maçı rahat kazanacağız.

Daha çok var ama aklıma gelenleri bende yazayım.

Telekom'un hücum tarzı bize ters gelebilir.Barış olsun Tutku olsun içeri doğru drive edip dışarda boş şut buldurmaya çalışıyorlar.
Birde dış oyuncular Tutku ve Barış içeri drive ederken sürekli hareket halindeler.Bizim savunma yapımız dış şutu çok riske ediyoruz.Barış olsun Bekir olsun gününde oldukları zaman canımızı yakabilirler buna da Koray hoca umarım bir önlem alır.

Arda Öztürk' Alıntı:
Daha çok var ama aklıma gelenleri bende yazayım.

Telekom'un hücum tarzı bize ters gelebilir.Barış olsun Tutku olsun içeri doğru drive edip dışarda boş şut buldurmaya çalışıyorlar.
Birde dış oyuncular Tutku ve Barış içeri drive ederken sürekli hareket halindeler.Bizim savunma yapımız dış şutu çok riske ediyoruz.Barış olsun Bekir olsun gününde oldukları zaman canımızı yakabilirler buna da Koray hoca umarım bir önlem alır.

Bugün Selçuk karşısında % 76'ile 3'lük attıklarını görünce benzer şeyler benim de aklıma geldi başta Serkan olmak üzere oldukça iyi şutörleri var.Ayhan Şahenk'in potalarında bu yüzdeyi yakalamarı zor olsa bile nispeten daha yüzdeli şut atan bir rakip için savunmada bir B planımız var mı? Varsa nedir merak ediyorum doğrusu .

Yine herkes başlamış Gurovice top indirmeliyiz diye....TT macında 10 sayıdan yukarsını atsın bende bir şey bilmiyorum..

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":1a5edf6j]Daha çok var ama aklıma gelenleri bende yazayım.

Bugün Selçuk karşısında % 76'ile 3'lük attıklarını görünce benzer şeyler benim de aklıma geldi başta Serkan olmak üzere oldukça iyi şutörleri var.Ayhan Şahenk'in potalarında bu yüzdeyi yakalamarı zor olsa bile nispeten daha yüzdeli şut atan bir rakip için savunmada bir B planımız var mı? Varsa nedir merak ediyorum doğrusu .[/quote:1a5edf6j]

Savunma konusunda güveniyorum.Ama potalara güvenemiyorum.Bknz geçen sene ayhan şahenkte Barış Özcan(Tv kumandasını kırmama neden olmuştu)

selçuk maçında wright'ın oynamamasının nedeni nedir acaba?sakatsa ve bizim maça yetişmeme ihtimali varsa güzel olur...

Mehmet İlhan' Alıntı:
selçuk maçında wright'ın oynamamasının nedeni nedir acaba?sakatsa ve bizim maça yetişmeme ihtimali varsa güzel olur...
Geniş kadro nedeniyle Wright ve Lang dinlendirildi bu maçta Telekom'da. Herhangi bir sakatlıkları veya başka bir sorunları yok yani. Önümüzdeki Salı günü Yunanistan deplasmanında Panellinios karşısına çıkacaklar bilindiği gibi, bu nedenle bazı oyuncuları kullanmadı Ercüment hoca lig maçında..

chris lang te buaralar baya bi yükseliş var ıyı bır oyuncu.ayrıca wright ve dudley yıne en buyuk kozları olacaktır

cümleme klasik bir lafla başlıyım tugay abi açtıysa kesin kazanırız :) fakat telekomun düşüşü var bu hafta mutlu aküyü yendiler ama olsun ayhan şahenkte taraftarla ve tecrübeli oyuncularımızla özellikle hüseyin atkins cüney guroviç bide genç bir isim GRAVES
maça gelemiyorum ama gidenlere kolay gelsin

erenbekdemir' Alıntı:
korkmayın bizim potalar çok formda bu maç bizim.......
Potanın sertliğini , form durumunu falan filan bırakalım bu ayakları arkadaşlar . Evet potalarımızın sertliği büyük avantaj ama rakip oyunculara sadece potalarımız savunma yapmıyor . Oyuncularımızda sağ olsunlar canla başla rakip oyuncuları savunuyorlar . Bu kadar çember ayrıntılarına girmekle oyuncularımıza büyük haksızlık yaptığımız düşünüyorum şahsen ..

çok zor bi maç ama umutluyum