TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Bu maçı alırsak ilk 3 ü büyük ölçüde garantileriz (Geçen sene olduğu gibi ligin ikinci yarısında seri mağlubiyet serisine girmezsek).İkincilik konusunda da oldukça avantajlı oluruz ki eğer ligi de ilk 2 de bitirirsek Efesin de 1.liği bırakmadığını varsayarsak play-off larda finalde dahi saha dezavantajı yaşamayız.Bu açıdan bakıldığında oldukça kritik bir maç.Onun dışında bize oldukça ters gelen bir takım olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.Uzun rotasyonunda muhtemel bir sıkıntı yaşayabileceğimiz bir maç.Dolayısıyla takım halinde seyircinin de vereceği müthiş destekle kazanmamız gereken bir maç evimizde.Son olarak geçen seneki play-offlarda şanslarının da yardımıyla kazandıkları maçların hesabını sorma vakti Cumartesi.

Arkadaşlar Çarşamba günleri hakem atamaları oluyor. Kesin saatleri Çarşamba gününden sonra öğrenebileceğiz.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Milojevic'in durumu hakkında güncel bir bilgi var mı?
Telekom maçında oynama ihtimali yüksekmiş, ama 1 aydır idman yapmadığı için nasıl katkı yapar tam bir muamma?

Su maci alalim, sadece ertesi gün basinda "Cimbom'da hatlar yine kesik" basligi gormek istemiyorum. Bunaldim, bunaliyorum.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="A.Çağlar TORUN":3i02t1at]Milojevic'in durumu hakkında güncel bir bilgi var mı?
Telekom maçında oynama ihtimali yüksekmiş, ama 1 aydır idman yapmadığı için nasıl katkı yapar tam bir muamma?[/quote:3i02t1at]

Teşekkürler bilgi için.

Wright-Dudley-Lang ve zaman zaman Asım Pars'a karşı Hüseyin'in yanına takviye yapmamız şart.

bence guroviçe bel bağlamamak lazım, sezon başından beri hiç yok, hüseyin'inde son üç maçtaki müthiş formuna karşı telekomda mutlaka
sıkı tedbir alacaktır, bu maç cüneytin olmalı.

Telekom yediğinden çok atarak kazanan bir takım havasında. Savunmamız en büyük silahımız olacak bu maçta. Wrightı ve serkanı iyi tutmamız gerekiyor. Serkanı Graves tutar diye düşünüyorum. Wrightı tutmak içinde Cemal ilk 5 başlar heralde.

Koray hocadan önce savunmada dış oyuncularımız içeriye yardım için geldiğinde rakipler 3lükleri yolluyorlardı. TT maçında yine aynı şey olması muhtemel. Güçlü ve hareketli TT uzunları içerde pozisyon bulurken dış oyuncuları boş kalabilir.

Cemal Nalga M. Wright´a, M. Wright Cemal Nalga´ya yabancı değil. Geçen sezon ilk yarıda Ayhan Şahenk´teki maçta da M. Wright´ı Cemal Nalga savunuyordu ve karşılaşmanın hemen başında Wright talihsiz bir sakatlık yaşadı ve deyim yerindeyse sezonu kapatmıştı.

Ne maçtı yahu...

inş hayırlısı olsun. play off un geçen yıl ki öcünü alalım telekomdan. çok kötü elenmiştik.

Onur Yavuz' Alıntı:
Cemal Nalga M. Wright´a, M. Wright Cemal Nalga´ya yabancı değil. Geçen sezon ilk yarıda Ayhan Şahenk´teki maçta da M. Wright´ı Cemal Nalga savunuyordu ve karşılaşmanın hemen başında Wright talihsiz bir sakatlık yaşadı ve deyim yerindeyse sezonu kapatmıştı.

Ne maçtı yahu...

Zaten o maçı bu üzücü olay sayesinde kazanmıştık!!!!!!!!!!!!!!!

Evet o maçı Wrıght sakatlanınca kazandık, Feneri taraftar sayesinde yendik, Bjk yi akatlarda şans eseri yendik, uleb de ise tamamen oyuncuların şahsi istekleri ve hırsları ile 4. olduk yoksa Murat Hocanın hiç bi olumlu katkısı olmamıştır takıma takıma ama alınan kötü sonuçlardada ilk başta kendisi suçludur.

ANLAYANA!

Can abi, bence Serkan'ı Cüney tutması gerekiyor. Tutkuyu da Graves'in tutması.

Graves'in top getiren guarda baskısı herkes tarafıdan bilinen birşey ve bu işide Türkiye de en iyi yapan oyunculardan biri.

Cüneyt ise savunma bakımından en iyi yaptığı şey perde çıkışlarında kolay kolay adamını kaçırmama özelliği. Serkan Erdoğan'ın en çok sayıyı böyle bulduğunu düşünürken bu tür eşleşme daha lehimize olacaktır.

Ayrıca bu maçın erken oynanma nedeni aynı gün Ali Sami Yen de kupa maçı olmasıdır kanımca. Ama genede saatler baya kötü.

Meraba
Ben de Sakarya'dan 2 maça da geleceğim İnşallah bir aksilik çıkmazsa.
Ama maç saatinden önce bilet bulabilir miyim acaba?
Sakarya'dan gelip, bilet bulamayıp, gerisin geriye dönme korkusu var açıkçası.
Gelsem de gelemesem de 2 maçı da alırız İnşallah.
Play-off'taki 3 maçta Khalit el Amin'in etkisi çok büyüktü. Bu sezon Khalit olmadığına göre kazanma ihtimalimizi yüksek görüyorum. Seyirci de önemli tabi. Ama seyirci de geçen Efes maçındaki gibi 2 maç üst üsteyi kaldıramayabilir. Ne olursa olsun iki maç da bizim olsun:))