TBL 16. Hafta | Erdemir 75 - 74 Galatasaray CC

22 Ocak 2011 Cumartesi
Saat 15.00 (Spormax canlı yayın )
Zonguldak Erdemir Spor Salonu

Çoğumuz Estudiantes maçını düşünmeye başladık bile ama bu maç da önemli. Kayıba pek tahammülümüz yok.

Erdemir ligde 14.sırada ve sadece 4 galibiyetleri var.

Kazanıp Estudiantes maçına moralli hazırlanalım.
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

Bu başlığa ihtiyacım vardı.Genel tabloya baktığımızda kaybettiğimiz bir şey yok.Sezon başında şu noktaya gıkımızı çıkarmazdık.Yalnız ekstra mağlubiyetler gelmemeli,hava bozulmamalı.
Atmosfer hep sağlam oldu Erdemir'de.Bize göre daha eski bir takımlar.Belli başlı oyuncular yıllardır birlikte.
Kararı verecek taraf biziz.ULEB'in etkisinden kurtulamazsak ciddi sorun yaşarız.Öte yandan,sağlam bir girişle fazla dayanabileceklerini sanmıyorum.Gidişatları kötü,özgüvenleri kırılgan.
Kazanıp Estudiantes maçına odaklanalım.Aksini düşünemeyiz.
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

Oktay Mahmuti'nin aslanları gereken dersleri alıp bu maça konsantre olacaklardır. Estudiantes maçı öncesi güzel bir prova olacak, hem moral kazanacağız hem de eksiklerimizi giderme fırsatı yakalayacağız inşallah.
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

Ligin düşük bütçeli ama çekirdek kadrolu takımlarından biri Erdemir. 4 galibiyetleri ve son topta kaybedilmiş en az 4 maçları var; rahatlıkla daha farklı bir konumda olabilirlerdi yani şu anda. Son 5 maçta 2 galibiyetleri, son topta kaybedilmiş bir Beşiktaş maçı ve son 6 dakikasına kafa kafaya girdikleri bir Karşıyaka deplasmanı mağlubiyetleri var. Hakan Demirel-Erkan Veyseloğlu-Barbour üçlüsü kritik bir üçlü onlar için. Dolayısıyla Evren'in oynayabilecek durumda olması önemli.

Geçen sezon Ereğli'de 76-74 kaybetmiştik. Erdemir, son topa kadar mücadelesini bırakmayan ve oyundan zor kopan bir takım. Hele ki Ereğli'de daha da dirençli oluyorlar. Ritmi bozmadan, savunma karakterimizle galibiyeti çıkartmalıyız. Ardından Abdi İpekçi'de Karşıyaka maçı..
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

Zor bir deplasman ama kazanacağımıza inancım tam. Artık hata yapmamamız gerekiyor. Haydi aslanlar...
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

Veli Yiğit'in twitterdan yazdığı ileti ;

Evren Büker,Caner Topaloğlu ve J.Shipp Erdemir maçında forma giyemeyecek
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

İki numarada sakatlıklar olduğuna göre,bu bölgede yine Taylor oynayacak.Böylesi bir numarada oynamasından hayırlı olacaktır.Takımımızın sertliğini sağlayan Evren,Caner,Shipp'in yokluğunda;oyun karakterimizi göstermemiz önemli.
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

Yeniden 2.liği almak adına çok önemli maç.Kazanmamız şart.Ertesi gün üstümüzdeki takımlardan birisi kaybedecek.Bu da sıralamada üste çıkaracak bizi.Galibiyette her türlü 2.liğe yükseliyoruz haftanın sonunda.
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

normak şartlarda hiçbir şekilde bize rakip olacak bir takım degil erdemir. bana göre liginde ciddi düşme adaylarından. yabancıları bile hucumda sınırlı katkı veriyor, bizim için en büyük skor tehditleri gs maçlarından her zaman kapasitesinin kat ve kat üzerine çıkan erkan veyseloglu olacakdır.
şu sakatlıklar olmasa cok rahat bir maç bizi beklerdi ama bu eksiklerimizle ufakda olsa bir soru işareti oluşuyor kafalarda. caner için 5 hafta denmişdi sanırım 10-15 günü kaldı, evren ve shippin sakatlıklarının ciddiyeti hakkında bilgisi olan varmı?
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

Shipp-Caner-Evren yok.

Kısalara büyük iş düşüyor.

Tutku-Jerry-Taylor-Haluk var sadece o bölgede. Göksenin yine şans bulacaktır.
 
Re: TBL 16.Hafta | Erdemir - GALATASARAY

birşey dikkatimi çekti. salonlara davul sokmak yasak diye biliyorum. erdemir bando ekibi kurmuş. içlerinde davul da var. demekki böyle serbest oluyomuş.

bir sonraki maça biz de zurna ile beraber mi davul soksak (davulu tek almadıkları için) :)
 
Re: Erdemir - Galatasaray (Canlı)

Efes kazanmış.Kaybedersek 4.,kazanırsak 2. tamamlıyoruz haftayı.Sıkıntılar had safhada.İnsiyatifi elde tutmak lazım.Endişeliyim,hadi aslanlar...
 

Üst