TBL 16. Hafta | Galatasaray CC 85 - 75 Darüşşafaka Cooper Tires

BEKO Basketbol Ligi
16. Hafta Karşılaşması
Galatasaray-Darüşşafaka Cooper Tires

Tarih : 21 Ocak 2009 Çarşamba
Saat : 20:00
Yer : Ayhan Şahenk Spor Salonu

Darüşşafaka Cooper Tires 2008-2009 Sezonu Kadrosu

Maarten Leunen
Soner Şentürk
Melih Mahmutoğlu
Emre Bayav
Sean Banks
Kadir Çıpa
Barış Hersek
Bora Paçun
Şahin Ekmen
Cliff Hammonds
Orhan Hacıyeva
Burak Selen

Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka Cooper Tires

Burak Barut' Alıntı:
Tugay konuları açmasın :p

Bende profesyonelim bu tepkilere karşı Burak. :)
Bir galibiyette (gerçi çok galibiyetim var) göklere çıkarılmaya, bir mağlubiyette yerin dibine sokulmaya hazırlıklıyım. 8)

Guroviçte yok. Atkins oynar inş. yoksa tek yabancı kaldı=) transfer ne zaman yapılacak o da ayrı bi merak konusu tabi... maçı kazanmak zorundayız zaten kaldıramayız üstüste 2 mağlubiyeti...

Arkadaslar duydugma göre Milojevic diskalifiye olmus simdi kac gün oynayamiyacak acaba bu oyuncu bilen varsa söyleyebilir mi?

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaslar duydugma göre Milojevic diskalifiye olmus simdi kac gün oynayamiyacak acaba bu oyuncu bilen varsa söyleyebilir mi?
Milojevic sakattı oynamadı, diskalifiye olan Gurovic.. Hafta içinde disiplin kurulu açıklar kaç maç ceza aldığını ama haftaya oynayamaz (yani bu maçta)..

Şu durumda Gurovic yok lakin olduğu zamanlarda da insanüstü yararlar sağlamadığı için onu arayacağımızı pek düşünmüyorum.Daçka bu sezon birçok takıma sürpriz yenilgiler tattırdı . Telekom maçını unutup bu maça endekslenmemiz gerekir . Aksi halde o sürpriz takımlar kervanına biz de katılabiliriz .

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":24zxyebj]Tugay konuları açmasın :p

Bende profesyonelim bu tepkilere karşı Burak. :)
Bir galibiyette (gerçi çok galibiyetim var) göklere çıkarılmaya, bir mağlubiyette yerin dibine sokulmaya hazırlıklıyım. 8)[/quote:24zxyebj]
Tugay sen canını sıkma 2'si yabancı 9 oyuncuyla Telekom galibiyeti pek beklenemezdi . Sen bize lazımsın

Mesut Ulukök' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":2tczqg6f]Arkadaslar duydugma göre Milojevic diskalifiye olmus simdi kac gün oynayamiyacak acaba bu oyuncu bilen varsa söyleyebilir mi?
Milojevic sakattı oynamadı, diskalifiye olan Gurovic.. Hafta içinde disiplin kurulu açıklar kaç maç ceza aldığını ama haftaya oynayamaz (yani bu maçta)..[/quote:2tczqg6f]Tesekkür ederim bilgilendirdigin icin.

ben bu forumda emre bayavı dile getirmiştim ama herkes benle dalga geçmişti...bu maçta emreyi farklı bi gözle izlicem...

tugay abiyle beraber%60 %40 öndeyiz ama bu maç ilk maçtan zor olcak bide guroviç yok ama genede kazanırız

Takıma küsmek yok yine salonda olacağız!