TBL 16. Hafta | Galatasaray CC 85 - 75 Darüşşafaka Cooper Tires

Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka Cooper Tires

Murat yaptığı hatayı telafi etti ve Erdem'e asisti yaptı

Skor : 81 - 75 Mola

85 - 75 yendik

7 kişiyle oynuyoruz.

5 kişi 10 sayı ve üstü, Cüneyt 8 sayı attı. Cemal de 4 sayı. Bu dağılım çok iyi. Demek ki dar rotasyona ragmen takım olarak kazandık diyebiliriz.

Tabi ki Hüseyine ayrı bi paragraf açmalı şu durum içinde. Takımı ne zaman sırtlaması gerektiğini çok iyi biliyor. Teşekkürler Hüso..

karşılaşmayı 85-75 kazandık yukarlardan kopmamak adına anlamlı bir galibiyetti kadronun eksik olmasında rağmen yüreğiyle oynayan bütün oyuncularımızı kutlarım

4tane ilk5 de oynayan oyuncumuzdan yoksun kaldığımız maçta daçkayı devirmek çok önemli buda bizim şampiyon olabileceğimizi gösteriyor:) sakatlar bir iyileşşin yeni uzun gelsin:)

Helal olsun sizlere. İlk beşten yoksun çıkıyoruz yine en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Murat Kaya kritik yerde top kaptırıyor ama sonra sinmiyor gidip topu alıyor, bütün takımı geçip harika asistle maçı bitiriyor. Tek kelime ile helal. Tek dileğim sakatların bir an önce gelmesi...

Daçka'ya da helal olsun yürekli takım.

bu kadar dar kadroyla oynamamıza ragmen hepsi müthiş özveriyle oynadı cemalide oynadı saymıyorum
erdem 11s 4r 3as
polat14s 5r 1as
hüseyin 20s 12r 4as triple double kaçırdı
murat 11s 6r 5as kaptan sakatlanınca iyi işler yaptı
graves 17s 4r kaç top çaldı bilinmez :)
ve kptan sakatlanmasa oda çift hanelere ulaşırdı ama gene olsun. 8s 3r 6asla oynadı oda

çok önemli bir galibiyetti ancak Darüşşafaka çok kötü bir günündeydi şansımıza. Yine de bizim çocukların çok iyi oynadığını söylemek lazım. Bologna maçına acaba kaç kişiyle çıkabileceğiz? Cüneyt'in bileği burkulmuş, umarım oynar haftaya. Gurovic de oynayacak. Atkins ve Milojevic'ten pek umudum yok.

Re: TBL | Galatasaray: 85 - Darüşşafaka Cooper Tires: 75

Şu kadro ile ancak bu kadar olurdu zaten. Tebrikler.

Maca 8 kişilik rotasyonla çıktık

Alican ve Altay'ı hiç kullanmadık , Cemal'ide 8 dakika kullandık

5 - 16 geriye düştük

Bu kadar eksiğe rağmen 1.periyoddan sonra tüm macı önde götürdük

2.Yarıda Cüneyt te sakatlandı

ama buna rağmen 85 - 75 kazandık

Daha fazla konuşulacak bir şey yok ama şunu söylemek istiyorum bu mücadeleye sadece şapka çıkartılır

Not : Maçın başında %99 yenildik diyen beyefendiye selamlarımı gönderiyorum