TBL 16. Hafta | Galatasaray CC 85 - 75 Darüşşafaka Cooper Tires

Re: TBL | Galatasaray: 85 - Darüşşafaka: 75

Kutay abi sen takımı nasıl gördün salondan, canla başla mücadele ettiler tabi ama ayrıntı olarak gözüne çarpan ek başka birşeyler oldu mu?

Salonda azdık ama özdük :) Takım dar rotasyona rağmen çok iyi bir mücadele gösterdi.Tempoyu akıllıca ayarladık.Murat Kaya çok çok iyiydi bugün.Ayrı bir takdiri hak ediyor.Kaptan'ın da umarım ciddi birşeyi yoktur.

Umarım yeniden bir seri yakalar ve ligde ilk 2'nin içinde yer alırız.Kadromuzu Fenerbahçe ve Telekom'la kıyaslarsak ilk 2'ye onlardan daha çok ihtiyacımız var gibi hedefe ulaşabilmek için.Eğer ligi ilk 2'de tamamlarsak en azından bir final imkansız değil.Sadece inanalım...

Murat hocaya olan destek de yerindeydi bana göre.Murat Özyer bu camianın içinden gelen gerçek bir Galatasaraylı... Son dönemde verdiği röportajlarda en ufak bir sitem ve karalamada bulunmaması, bugün taraftarın desteğine karşılık vermesi bunun en önemli göstergesi...

Maçın tekrarını gece izleyebilirmiyiz?

Önce bütün Aslanları kutluyorum güzel bi geri dönüş ve mutlu son... :)

Cemal le ilgili bazı şeyler okudum forumda,biraz önce dsporda Levent Topsakal a rasladım(bence büyük kayıptır takımımız için) Cemal le ilgili çok potansiyeli istekli fakat çok kolay bahaneler üreten ve bunlara sığınan bi oyuncu oldunu söledi.Hatayı kendinde aramayan başka yönlere yönelen bi oyuncudur dedi.Bugün ki hareketi de ilginç...Ayrıca ekliyeyim Levent hoca haftada iki kez kendi çalıştırımış takımımızı, head coach nerelerdeymiş ozaman....

Bu maç belkide gönderilmesi gereken ve beğenmediğimiz oyuncuların,gerektiği zaman yada kendilerine ihtiyaç duyuldukları zaman, birşeyler yapabildiklerinin göstergesidir diye düşünüyorum...Saygılar

Gökce Başaran' Alıntı:
Kutay abi sen takımı nasıl gördün salondan, canla başla mücadele ettiler tabi ama ayrıntı olarak gözüne çarpan ek başka birşeyler oldu mu?

Ben hem heyecanlı adamın hem de yorum yapacak kadar da anlamam vallahi :) O yüzden daha iyi anladığım şeylere dikkat ediyorum . İlk molaya kadar savunmada kötü idik zaten sanırım 5 dakikada 16 sayı falan yedik.Moladan sonra daha iyi savunma yaptık.Bu arada maçın başında Sean Banks'i Polat ile tutmaya çalıştık pek bir anlam veremedim Polat'a göre çok çok daha çabuk ve çok daha atletik bir oyuncu.Maçın genelinde Hüseyin,Cüneyt,Murat ve düşük üçlük yüzdesinin gözardı edersen Graves gayet iyi idi.Polat ve erdem de gayet iyi mücadel ettiler ama her ikisi de hücum da garip hatalar yapıyorlar zaman zaman ve genelde top kaybı ile neticeleniyor bu hatalar ve hızlı hücumdan sayı yiyoruz malesef.Cüneyt Koray hoca geldiğinden beri atmaktan çok attırmaya oynuyor bu maçta da öyle idi sakatlığı ciddi değildir umarım. Çok acı çekiyordu . Sakatlanmak pahasına topu kazandırdı kaptan.

Murat gayet iyi süre aldı ve iyide oynadı ama sanki suratında memnuniyetsiz bir ifade var hep ( bu arada topu kaptırdığı poziyonda faul yok mu idi gözünü tuttu çünkü muhtemelen parmağı geldi sanırım Sonerdi rakip oyuncu ). Cemal zaten dediğim gibi hoca ile tartıştı.Aslında tartışmaktan öte çocuk gibi küstüm ben oynamıyorum tavrı aldı Bunlar biraz canımı sıktı açıkcası.

Milan Gurovic salonda mıydı?

ne yapması lazımdı........

ayrıca hüsyenin takım sayı yedikten sonra bi bağırması vardı yok böyle birşey.....

Sarı - Kırmızılılarda sakatlar kervanına Cüneyt'in de eklenmesiyle transfer hız kazandı. Adeleke gündemde değil...

Galatasaray Cafe Crown revire döndü. Sarı - Kırmızılılarda Darüşşafaka Cooper Tires maçında bileği burkulan Cüneyt Erden'in sakatlığının ciddi olduğu ve formda ismin yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Ancak son karar yarın çekilecek MR'den sonra belli olacak.
Tufan Ersöz, Rashid Atkins, Dejan Milojevic, Cemal Nalga, Altay Özurgancı'dan sonra Cüneyt Erden'in de sakatlar kervanına katılması ve Zizic'in ayrılıp Gurovic'in de sakatlanmasıyla sağlam 5 oyuncuya sahip olan Sarı - Kırmızılılarda gözler transfere çevrildi.
Uzun oyuncu almak isteyen Galatasaray Cafe Crown'da eski Banvitli Kenny Adeleke isminin gündemde olmadığı öğrenilirken Sarı - Kırmızılıların eski oyuncusu Charles Gaines'in takıma katılmaya yakın olduğu belirtildi. Gaines'in takımı daha iyi tanıdığı ve teknik heyetin bildiği bir isim olması nedeniyle önplana çıktığı ifade edilirken Galatasaray Cafe Crown'un sürpriz bir isimle de görüştüğü vurgulandı.

Ben biliyordum böyle olacağını

Emin Doğanca' Alıntı:
Sarı - Kırmızılılarda sakatlar kervanına Cüneyt'in de eklenmesiyle transfer hız kazandı. Adeleke gündemde değil...

Galatasaray Cafe Crown revire döndü. Sarı - Kırmızılılarda Darüşşafaka Cooper Tires maçında bileği burkulan Cüneyt Erden'in sakatlığının ciddi olduğu ve formda ismin yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Ancak son karar yarın çekilecek MR'den sonra belli olacak.
Tufan Ersöz, Rashid Atkins, Dejan Milojevic, Cemal Nalga, Altay Özurgancı'dan sonra Cüneyt Erden'in de sakatlar kervanına katılması ve Zizic'in ayrılıp Gurovic'in de sakatlanmasıyla sağlam 5 oyuncuya sahip olan Sarı - Kırmızılılarda gözler transfere çevrildi.
Uzun oyuncu almak isteyen Galatasaray Cafe Crown'da eski Banvitli Kenny Adeleke isminin gündemde olmadığı öğrenilirken Sarı - Kırmızılıların eski oyuncusu Charles Gaines'in takıma katılmaya yakın olduğu belirtildi. Gaines'in takımı daha iyi tanıdığı ve teknik heyetin bildiği bir isim olması nedeniyle önplana çıktığı ifade edilirken Galatasaray Cafe Crown'un sürpriz bir isimle de görüştüğü vurgulandı.

Gurovicin de sakatlanması mı????

3 Hafta dendi mi korkmak gerek. Yalnız Milan cezalı olduğu için oynamıyor sakat olduğu için değil .

Cüneyt için üzüldüm, çok iyi oynadığı bir dönemde hemde Atkins yokken onunda sakatlanması tam bir felaket. Gerekirse forumdaki arkadaşlar aralarında para toplasınlar, Kerem Tunçeri'yi almak lazım hatta pivot transferinden bile öncelikli bu :)

Emin Doğanca' Alıntı:

bu haber nereden? yazılış biçimi 'uydurma habere' benziyor.

Hüseyin istedi ve kazandık.
Maç hakkında birşey söylemyeceğim.

Bir tek kişiye sözüm.

Erdem Türetken'e.

Sayı attıktan sonra yaptığın o cins cins hareketler hiç hoş değil.
Mirsad Türkcan-Rasim Başak hatta Fatih Solak vari hareketler yaptın ve bu benim gözüme hiç hoş gelmedi.