TBL 16. Hafta | Galatasaray CC 85 - 75 Darüşşafaka Cooper Tires

Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka Cooper Tires

Emin Doğanca' Alıntı:
Şampiyonluktan bahsederken şampiyonluk için şunlar yapılmalı

Kısa vadede :

- Milojevic ve Hüseyin'in yanına Gaines , Owens tipi yırtıcı bir uzun
- Çalışkan 1 veya 2 yerli oyuncu
- Pembe koltukların açılması
- Gürovic'i devreye sokabilecek setlerin çizilmesi
- Bu savunma anlayışının bozulmaması
- En önemlisi takımda ağır sakatlıkların olmaması

Uzun vadede Tribünlerin sahaya yakın olduğu 7-8000 kişilik salon gerekli

aynen katılıyorum...
kaldı ki şuan için bundan daha iyisini yapabilecek durumumuz yok...

Bu Sene Şampiyon Biziz..

Atkins oynayacak mı bu maçta. Çok zor maç olucak çok çok kritik bir maç bizim için.Muhtemelen tek yabacı ile oynayacağız.Taraftar desteği çok önemli gelebilen herkes gelsin şu maça. Sadece FB maçında TT maçında desteklemekle olmuyor.

Darüşşafaka Cooper Tires Maçı Biletleri Satışta!

Beko Basketbol Ligi'nde ikinci yarı maçları 21 Ocak 2009 Çarşamba günü başlıyor. Galatasaray Cafe Crown, ligin 16. haftasında Darüşşafaka Cooper Tires ile karşılaşacak. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 20:00'de yapılacak maçın biletleri, 5 TL karşılığı tüm Biletix gişelerinden temin edilebiliyor.

Burak Barut' Alıntı:
Düşüncenize saygı duyuyorum Umut Bey ancak plansız prgoramsız vizyonsuz şampiyonluk çok zor demek istiyorum.
2004 yılında Fenerbahçe planını yaptı ve Aydın Örs'ü başa getirdi, 2007'de de şampiyon olacağız dendi.
Ona göre yatırımlar yapıldı, 07 de Ülker ile birleşildi belki daha önce bir hamleydi belki de anlık bir olaydı bilmiyorum fakat adamlar programlarını yapmışlardı.
Bizde ise yok.
Pembe koltuk, sakat oyuncu, Zizic meselelerinden önümüzdeki maçlara bakamayacak hale geldik.
Benim takımımın bir ağırlığı olmalı forması çıktığında Pembe Koltuk, Sakat oyuncu,Zizic allah seni bildiği gibi yapsın olmamalı demeye çalışıyorum.

Plan-Program-Vizyon-İyi 4 tane Türk oyuncu...

İşte şampiyonluk 4 anahtarı.
Pembe koltuk ile neyi kast ediyorsun?

Burak Barut' Alıntı:
Bende bunları söylüyorum işte.
Bu kadar sorun varken Şampiyon olacağız demek fazla hayalci kalıyor.
Bu seneden de geçtim yeter ki vizyon sahibi kişiler tarafından yönetilelim.
Elbet şampiyonluk o zaman gelir.Hemde eze eze gelir.
Düşün öyle bir şube sorumlun var ki kalkıp maçın ortasında antrenöre bağırıyor.
Eee bu adamın ne vizyonu olabilir ki ?

Burak saygı duymakla beraber kısa vadede görüşlerine katılmıyorum ama uzun vadede sonuna dek haklısın...
Sorunlar aşılamayacak türden değil.Milo 1-2 hafta içinde sahalarda olur.Atkins ise sadece midesinden rahatsız, ben mide rahatsızlığı ile aylarca oynamayan bir oyuncu tanımıyorum.Yeni transferde yakında gelecek.Bu sene şampiyon olabiliriz, ama bu sene şampiyon olsak bile ilerki yıllara yayabilir miyiz? İşte bence senin haklı olduğun nokta burası. zor,hele Ülker sponsorluğunda bu çok zor...
Açıkcası anlaşma detaylarını sadece basından takip ettiğim kadarıyla biliyorum.Ama yapılan anlaşma biraz elimizi kolumuzu bağlıyor.
F.Ülker ise vizyon ile başarmadı, hatırlarsan 2006 yılında ligi 7. sırada bitirdiler (bizde son hafta onları yenip 8. olduk)Normal şartlarda FibaChallenge'a dahi katılamıyorlardı.(Şu an küçümsenen EuroChallenge'ın da bir alt kupası) Ani bir kararla Ülker ile birleşti, başka çareleri yoktu çünkü Aydın Örs başarılı olamadı.

Maç çok kritik bir hal aldı.Çok çok dar bir rotasyonumuz olacak.Gidebilen herkes gitsin lütfen.

arkadaşlar ntvsporun alt yazısında gördüm atkins midesinde ki ağrılar yüzünden ülkesine gitmiş gerçek mi yalan mı bilemem

Ercan Şahin' Alıntı:
arkadaşlar ntvsporun alt yazısında gördüm atkins midesinde ki ağrılar yüzünden ülkesine gitmiş gerçek mi yalan mı bilemem
Forumu iyice oku Ercan Kardeşim, haber doğru ne yazıkki...

Arkadaslar gurovicin cezasi noldu ? henuz aciklandi mi kac mac oldugu cunku tam iyi oynamaya basladigi bi donemde aldigi bu ceza insallah kisa zamanli olur :)

büyük ihtimal maçı alırız.ama çok sakat var.ve büyük ihtimal guroviç te oynayamayacak.atkinste ülkesine gitti.işimiz zor.

Bence bu maç çok zor geçecek bizim açımızdan . Çünkü tek yabancı ile hiçbir şey olmaz .

gurovic cezalı
milojev sakat
atkins sakat
cemal sakat

ilk beş : cüneyt polat hüseyin graves erdem
bench : teoman alican murat altay

rotasyon çok dar hadi gençler bu maçta süre alacaksınız gösterin kendinizi , işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun.