TBL 16. Hafta | Galatasaray Liv Hospital: 67 - Anadolu Efes: 78

Maçın başından beri farkı 5-6 sayılara indiriyoruz, sonra Efes karşılık verip tekrar 10 sayılara çıkartıyor.

2.55 kala Taraftar maçı bırakıp ölüm varmış bestesini sölersen takımdan reaksiyon yapmasını bekleme.
Arroyo'nun hücum faulü maçı bitirdi.

Demek ki neymiş, parkeye istediğin kadar favori çık, kağıt üstünde avantajlı ol, hepsi hikaye.. Kazanmak istiyorsan savaşacaksın.

Sonuçta Efes her yönüyle bizden fazla istedi maçı ve hak ederek kazandı.

Yazık oldu...
Şimdi kıyım başlar forumda Ergin hoca'ya takıma...
Sorun basit bence.
Futbol takımı nasıl drogba'ya bel bağlayıp puan kaybı yapıyorsa bizde arroyo'ya bel bağlıyoruz.
Ender asla Uzun vadede güvenilecek bir guard değildir.Takımımız güvenini kaybetmiş gibi oynuyor şutlardan bile belli bu girmeyeceği hava'da belli.
Rakibimiz savunmayı iyi yaptı Arroyo'yu marke et galibiyet gelsin demişler ölede oldu.
Ergin hocam Umarım seneye Büyük bir Revizyon yaparsın Arroyo Bonsu Hairston Macvan Erceg gitmeli yerine Daha genç ve kaliteli 4-5 yabancı alınır.Mesela Langford Nick Calathes.
Takımda ritim bozukluğu var tam fark 4-5 e iniyor eşitliyemiyoruz.Kuban maçındada tam farkı açıcaz rakip yetişiyor. Aynı senaryo yaşanıyor sürekli ama bence ergin hoca kafasını veremiyor takıma içerde sorunlar olabilir.

Cok istemekten ziyade oyun icinde en ufak bi cozum uretme girisimimiz dahi olmadi.

Sistem takimi degiliz dedik ama bu basketbolu Mete Babaoglu'nun takimlari bile oynamiyor ayiptir. Bayern dahil her mac ayni oyun.

Zalgris'e de yenilin tuyu dikin.

a.efes gibi şu ligin en vasat takımlarından bir tanesine karşı hücumda bu kadar nasıl takanabildik birisi açıklasın yahu.
hadi hücumda el üstü çok yüzdeli attılarda a.efes savunması bildiğin kağıt helva gibi bişey varlığı yokluğu bir nasıl tıkanabiliyoruz anlamıyorum.
taraftara laf sokacağına biraz rakiplere çalışsa ergin ataman en hayırlısı olacak sanırım.

Takıma Dinamizim katacak oyuncular gerekiyor 30-35 yaşında doymuş oyuncular değil.

Ergin hoca ile oturup konuşmalı yönetim Bir sorun mu var yada sizin rahatsız olduğunuz bir şey mi var ?

Ersin ve Gordon ne kadar önemliymiş değil mi ???

Ben Gordoncuyum.Ne kadar dengesiz olsada seviyorum onu.O varken Arroyo'nun yükünü hafifletiyordu ama şimdi o yokken Tek ele kalıyoruz.

Seneye sıfır'dan yapılanma gerekiyor...

Marş in cok sinir bozucu oldugunu kabul ediyorum ama takimda taraftari maça sokacak bişi yapmadi.Hücüm aksiyonlarimiz bitik durumda malesef.Tempomuz 2-3 ay once de oldugu gibi cok düştü.Ne bir pozisyon hazirlama, ne de bir ikili oyun.Furkan -Cenk ve Malik cok formsuz.Gecen mac en cok elestirdigim Bonsu,bugün maçi belkide tek isteyendi.Ama karsida tamami agresif ve maci almaya kararli bir ekip olunca, hic bir noktada oyuna ortak olamadik. Ligde telafisi olan maclar bunlar ama eurolig icin formumuzu ve tempomuzu yukseltemezsek isimiz zor malesef.

Rotasyon böyleyken böyle,bu seviye için alışkanlığımız da yok yaklaşımından yola çıkarak Top 16'ya 5 galibiyetle veda etmeyi anlayabilirim.Yalnız ligde Fenerbahçe Ülker'le yarı finalde oynama ihtimali ciddi şekilde belirmiş,saha avantajı şampiyonluk için hayati önem taşır hale gelmişken bugün ayakların gitmemesini anlayamam.Bonsu ve Erceg çok iyiydi,takımda sevdiğim yegane dörtlü (Furkan-Cenk-Hairston-Macvan) kayıptı.Bu dörtlü özelinde kenarın tercihleri de tartışılır tabi.Top 16 süresince de bu tarz zikzaklar görecek gibiyiz.Etraflıca düşününce tadı kaçıyor insanın.

Maç başlıyor, mıy mıy mıy "herkes gider biz kalırız"ı söylüyor taraftar. Son 2:15 var, bu sefer başlıyorlar "ölüm varmış korku varmış". Tepkini maç öncesinde verdin, neden maça da taşıyorsun? 0-9'la bi başladı adamlar, bi daha da belimizi doğrultamadık.

Ergin hocanın da anlamsız tercihleri mahvetti bizi. Göksenin ve Malik'i kenarda unuttu, iki gün önce 35 dakka oynayan Erceg'i ısrarla oyunda tuttu. Adamın kolunu kaldırmaya hali kalmadı hocam, koysana Macvan'ı işte. Hem Erceg nefeslensin hem savunmada direncimiz artsın :(

Neyse, başka Galatasaray yok. İnşallah bu son mağlubiyetimiz olur.

19 hücum ribaundu alıyorsun ama attığın sayi 67..

Bu macta mağlubiyet beklemiyordum ama daha önce de demiştim, Kuban maçı sonrası gelişmeler ile bu sezon bence hem*koç hem yönetim hem de taraftar için sezon bitmiştir.

Bu mağlubiyet ile bu durum bence perçinlendi...

Bu neydi arkadaş şaka mı yapılıyor bize.Bir aydır ki rezaleti başka hiç bir şey açıklayamaz.Her antreman sakat çıkıyor.Ergin Hoca açıklama yapıyor antremanları sertleştirdik o yüzden sakatlar biraz arttı.Maçta elini kolunu sallayan içeri giriyor.Bir kişi de takip edemiyor.Perdeler de maşallah takılmayan oyuncumuz yok 1 aydır.
Oyun düzeni diye bir şey kalmadı iyice.Furkan,Cenk,Malik,Göksenin niye giriyor,niye çıkıyor anlayan varsa bana açıklasın lütfen.Hiç bir şey çizilmemiş kendilerine.Tek plan var zaten guarddan ikili oyun.Arroyo ve Ender e bırakılmış her şey.Kendileri ne isterse o oluyor.İkili oyundan sonra ya kaldırıp atıyorlar ya da Erceg i boş bulursak o atıyor.Girerse kazanıyoruz,girmez ise kaybediyoruz.Bu sadece olayımız.
Üzülüyoruz Ergin Hoca'ya güveniyoruz ama durum çok sinir bozucu.

Arroyo ve Erceg dışındaki diğer hiçbir oyuncudan beklenen katkıyı bir türlü alamıyoruz.Bu formsuzluk maç içinde Arroyo ve son 1-1,5 aydır iyi oynayan Erceg'in performanslarını düşmesine neden oluyor.Böyle devam ederse ligde ilginç mağlubiyetler almaya devam ederiz.Birincilik şu saatten sonra gerçekten zor.En azından 2. olmak lazım.