Tbl | 16.hafta | Galatasaray Odeabank: 85 - Trabzonspor M. P.: 66

Maça gelmemiştik hocam noldu da savunma zamanı oldu bir yorumlasana...
Ne o alayci bir konusma tarzi bu takimi herkes eleştiriyor evet maç seçerek oynuyoruz evet laubali oynuyoruz merak etmeq biz sonuna kadar destekliyoruz bu takimi küme düşse bile galibiyetleri kupalari için sevmiyoruz.
Tabikide sinir olucam kizicam ben evde kendimi parcaliyorsam onlarla beraber terliyorsam konusmayada hakkim var oldu elestirmeyelim birde maça kötü başladı diye.

Savunmada çok kötüyüz, Ryan Thompson u durduramıyoruz. Schilb konusuna katılıyorum çok istikrarsız sene başından beri böyle. Bu kadro darlığında böyle oyuncu hallerini çekecek durumda değiliz.

İyi gün taraftarı olmak başarı odaklı olmaya sinir oluyorum dostum. Takımda teknik olarak bir sorun yokken maça gelmemiş demek ya oyunu bilmemek ya da boş boş konuşmak ki bu forumun genel ruh hali. Eleştircez elbet ama ilk iki dakikada girmeyen iki top sonrası da oyuna gelmemişiz demek doğru değil. Bu eleştiri falan değil anlatabilmişimdir umarım..

Ergin Hoca bugün ne zaman ihtiyacımız olursa molayı aldı. Thompsonu durduramadık, çok top kaybı yapıyoruz. Sinanla Micov dışında hücumda kimseden katkı alamadık. Lasmenin erken faul problemi de çok kötü oldu

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi gün taraftarı olmak başarı odaklı olmaya sinir oluyorum dostum. Takımda teknik olarak bir sorun yokken maça gelmemiş demek ya oyunu bilmemek ya da boş boş konuşmak ki bu forumun genel ruh hali. Eleştircez elbet ama ilk iki dakikada girmeyen iki top sonrası da oyuna gelmemişiz demek doğru değil. Bu eleştiri falan değil anlatabilmişimdir umarım..
Sen beni alintilamaya bilirsin buda bir saygi gostergesidir ve bu sene bu olayi çok yasadik her maci da takip ettik ben buraya ilk gün üye oldugumdada söyledim basketbolu takip ederim ama sizin kadar bilgim yoktur dedim ömrüm boyunca boş konusmadim konusmamda ha sen çok biliyorsan sabaha kadar konus onu sen biliceksin benim o mesajim bir veryansindi uzun süre deplasmanda kazanilamayan maclar laubali oyunlar ve saçma sapan top kayiplari burda herkes ne senaryolar üretti baska mecralarda da konusuldu yonetim bazindami sıkıntılar var diye yada koc odaklimi diye kimse kaybetmeyi sevmez o mesajim bir isyandi tabiki takimin geri dönüş yapabilecegini biliyorum bence sende çok bilmiş boburlenmis havalarina girme güzel olmuyor kabul ediyorum belki basketbol bilgim senin yaninda bir ufacik nokta olabilir ama bagzi seyleride gorebiliyoruz artık.

Doğukan Şanlı Sakarya haberleri çıkmıştı ama sanırım bu maçtan sonra gidecek. Sinanla Micovun gayretleriyle maçı önde götürüyoruz ama bence bu maç bizim için çok zor bitecek. Umarım kazanabiliriz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son iki üc yildir TBL ciddi anlamda güclendi .. Trabzonspor'da yeni iki transferiyle taş gibi takım olmuş ..Zorlandik ilk yari ama kazanacagiz.

14 tane 2 lik 14 tane 3lük atış kullanmışız.Bugün Sinan ve Micov iyi şut attılar.Olaj maçıda öyleydi diğer birçok maç gibi çok 3 lük atış deniyoruz.Her yol uzunları oynatacak guarda çıkıyor :) Dorsey'de daha iyi olacak gibi kaçırdığı kolay atışı yine tipledi son sayıda.Savunmayı biraz daha iyi yaparsak rahatlarız.Fark çok açılmasın zaten açık oluncada iyi şeyler olmuyor bu sene gördük bazı maçlarda.

Bildiğim kadarıyla D. özbek Ts başkanı ile maçta, çok şaşırdım ama muhtemelen Ts başkanından teklif gelmiştir. Taraftardan da sözde başkana yönelik tepki var.

Sen beni alintilamaya bilirsin buda bir saygi gostergesidir ve bu sene bu olayi çok yasadik her maci da takip ettik ben buraya ilk gün üye oldugumdada söyledim basketbolu takip ederim ama sizin kadar bilgim yoktur dedim ömrüm boyunca boş konusmadim konusmamda ha sen çok biliyorsan sabaha kadar konus onu sen biliceksin benim o mesajim bir veryansindi uzun süre deplasmanda kazanilamayan maclar laubali oyunlar ve saçma sapan top kayiplari burda herkes ne senaryolar üretti baska mecralarda da konusuldu yonetim bazindami sıkıntılar var diye yada koc odaklimi diye kimse kaybetmeyi sevmez o mesajim bir isyandi tabiki takimin geri dönüş yapabilecegini biliyorum bence sende çok bilmiş boburlenmis havalarina girme güzel olmuyor kabul ediyorum belki basketbol bilgim senin yaninda bir ufacik nokta olabilir ama bagzi seyleride gorebiliyoruz artık.
Ben çok bildiğimi iddia etmiyorum. Öyle bir havada da olmadım hiçbir zaman bilen bilir. Ama itirazım şuna idi üst üste bir kaç gönderi "yine laubali oyun maça gelmemişiz" gibi olunca bunların ezbere yazıldığı hissiyatı oluştu. İtirazım eleştirilerin biraz abartılı ve ezbere olduğu yönünde.
Herkes kazanmak istiyor elbette ama her hataya her kötü şuta küfredecek yada kızacaksak yürümez işler.
Bizim taraftar futbolda da böyle çünkü biz sürekli başarı ile büyüdük üst üste şampiyonluklar, avrupa kupalarında yaptıklarımız uefa kupası 3. ve 4. yıldız vs. Ama başarıdan daha önemli şeyler var.
Ben dursun başkanı çok eleştiriyorum misal bunun sebebi yaptığı hatalar değil gs başkanlığının vizyonunu taşımıyor olması ve taraftara habire yalan söylemesi...

Ben çok bildiğimi iddia etmiyorum. Öyle bir havada da olmadım hiçbir zaman bilen bilir. Ama itirazım şuna idi üst üste bir kaç gönderi "yine laubali oyun maça gelmemişiz" gibi olunca bunların ezbere yazıldığı hissiyatı oluştu. İtirazım eleştirilerin biraz abartılı ve ezbere olduğu yönünde.
Herkes kazanmak istiyor elbette ama her hataya her kötü şuta küfredecek yada kızacaksak yürümez işler.
Bizim taraftar futbolda da böyle çünkü biz sürekli başarı ile büyüdük üst üste şampiyonluklar, avrupa kupalarında yaptıklarımız uefa kupası 3. ve 4. yıldız vs. Ama başarıdan daha önemli şeyler var.
Ben dursun başkanı çok eleştiriyorum misal bunun sebebi yaptığı hatalar değil gs başkanlığının vizyonunu taşımıyor olması ve taraftara habire yalan söylemesi...
Ben Galatasaray formasını tasimis hiç bir sporcuya kolay kolay oluşuyor küfür etmem çünki Arma var üstünde sizin kadar olmadigimi soyledim ama bagzi seylerde görebiliyorum diyorum takım bagzen inanılmaz ciddiyetsiz yalanmi bu bir gercek bunu herkes diyor sadece bir isyandi hayırlı akşamlar diliyorum iyi forumlar.