Tbl | 16.hafta | Galatasaray Odeabank: 85 - Trabzonspor M. P.: 66

Jurtis bugün hiç zorlamadı ilk girdiğinde 4asist yaparak katkı verdi sonrada iyi yüzeyle 10 sayı attı maç çekişmeli değildi bu bir etken tabi ama çok sevindirici şey Jurtis´in zorlamaması...

Şu maçta bile Göksenin eleştiri alıyorsa taraftara sadece takıntılı diyebiliyorum. Göksenin bugün enfes bir maç çıkardı. Hardy başta olmak üzere tüm rakip guardları sahadan sildi. Şutları girmemiş olabilir ama maçı kopartan isimdir Göksenin. Hep böyle oynar umarım...

Yahu ne kadar felaket tellalı var. Bi sakin olun da maç bitsin öyle yazın! Elestirilebilecek hicbirsey yoktu maçta. Bilakis ayakta alkışlıyorum Ergin hocayı da aslanlarımızı da!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzonspor da savunma yok rahat kazanırız

Savunmayı biraz sıklaştırınca bizim adımıza maç kolaylaştı. Takımda tüm oyuncular iyi mücadele etti ancak Lasmenin şu teknik faul almaları bugün çok canımızı yakmasa da önemli maçlarda canımızı yakabilir biraz sakin olmakta fayda var.

Bu arada ezbere Göksenini eleştirici lafları da bırakalım. Adam emek harcıyor savaşıyor her geçen gün daha çok çalıştığını gösteriyor bizlere ama bizim taraftar memnun olmuyor bu eleştiriler yersiz ve saçma!

attachment.php

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    19.4 KB · Görüntüleme: 234
Ya ben bu forumu 2 senedir çok severek takip ediyorum ancak bir grup varki devamlı eleştiri eleştiri hiç bir gün bu takıma hocaya inandıklarını görmedik yeter artık Türkiyenin en iyi koçudur Ergin Ataman! Koç her zaman elindeki kadrodan maksimum verin almıştır sıkılmaya başladım burdaki felaket tellallarından

Ya ben bu forumu 2 senedir çok severek takip ediyorum ancak bir grup varki devamlı eleştiri eleştiri hiç bir gün bu takıma hocaya inandıklarını görmedik yeter artık Türkiyenin en iyi koçudur Ergin Ataman! Koç her zaman elindeki kadrodan maksimum verin almıştır sıkılmaya başladım burdaki felaket tellallarından

Takma Ahmet. 10 avans verip elimizi kolumuzu sallaya sallaya yendiğimiz maçtan sonra dahi eleştirdiklerine göre vardır bir bildikleri !!!

Lütfen isme göre elestiri yapmayalim. Göksenin maci getiren adamdir bugün savunmasiyla. Zaten Göksenin hücum gücü yüzünden oynamiyor. Sutlari girdigi an extra katki oluyorki 8 sayi da atti. Ergin Hocam da bugün cok iyiydi. Micov ne kadar profesyonel oldugunu bir kez daha gösterdi. Keske su kadroya bir tane uzunlari oynatabilecek bir oyun kurucu alinsaydi. her mac 2l´ik kadar 3´lük deniyoruz. Uzunlari cok kullanmiyoruz. Yine de bu takimdan umutluyum, insallah bu seneyi iyi bitirecegiz. Efes Fener Dacka ile son 4´e kaliriz, orada form durumu cok önemli ve saha avantaji.

İlk 5 dakika dışında tamamen bizim kontrolümüzde olan bir maçtı. Göksenin'i hiçbir zaman iyi savunmacı olarak görmedim benim için savunma yapmaya gayret eden bir oyuncu. Bugün gerçekten iyi savunma yaptı.

Mental problemler, sakatlıklardan daha zordur bence. Bi oyuncu sakat sakat oynayabilir ama mental problemleri içinde kendisini sahaya vermesi daha zor oluyor. Açıkçası 5 dakika dışında gayet keyifli ve dominant bir oyun oynadık