Re: Antalya BŞB-Galatasaray (Canlı Yayın)
Maçın sonucu için söylenilecek tek şey; altın değerinde bir galibiyet. Bu kadar dar rotasyonda alınan galibiyet hiçte kolay olmadı.
Graves; Her zaman ki gibi canla başla oynadı, hele kol gerip vurduğu smacı beni çıldırttı... Bir an Baron Davis gözümün önünde canlandı vaaay!
Atkins; Oyuna girdikten sonra o kadar rahatladım ki takım emin ellerde dedim.Akıllı pasları,oyun kurması,crossoverleri herşeyiyle bir numara helal sana.
Murat Kaya; Hücumda kullanılan son topları müthiş kullandı. Atkins'ın yokluğunda takımı çok iyi idare etti, doğru şutlar, adrese teslim paslar söyleyecek bir şey yok. Murat Kaya bu maçın bana göre gizli kahramanıydı.
Erdem; Hücum da etkili olamasa da savunma da her zaman ki gibi deli dolu oynunu ortaya koydu. Yürekli adam kim tutar seni...
Polat; 4 numara sıkıntısı yaşadığımız şu günlerde böyle önemli maçlarda herşeye rağmen iyiydi ama daha da iyi olabilirdi. Takımın sayı bulmakta zorluk çektiği anlarda takımı sırtlamasını da bildi. Hücum da biraz daha neden etkili olmasın...
Cemal; Ben hayret ettim, Cemal çıldırınca neler yapabiliyormuş bunu ilk defa bu maçta gördüm.Hüseyin'in faul de problem çektiği anlarda çok etkiliydi. Takdir ettim Cemal'i, sanırsam double-double yaptı ya da yapmaya yakındı...
Hüseyin; Her zaman ki formda oyuncumuz. Oyunda kaldığı anlarda hem dışarıyı hem de pota altını idare etmesini bildi. Yaşına rağmen hem savunma da hem hücum da yüreğiyle oynayabiliyor. Bu maçta tek sıkıntısı dar rotasyon da var olan faul problemi.
Koray Hoca; Helal olsun Koray hoca, umarım takımı hakettiği yere getirirsin!
Taraftarımızda maçın başından beri hiç susmadı.Teşekkürler