TBL 17. Hafta | Antalya BŞB 77 - 85 Galatasaray CC

Re: TBL | Antalya Bşb. - Galatasaray

mehmet ünsal' Alıntı:
biz bu ma kesinlıkle gidicez. zaten uzun zamandır cafe crow'un buraya gelmesını beklıyorduk.ama ne yalan sölım bu kdr eksık olmasına karsın gs'nın işi baya bi zor..hemde çok zor.ama biz desteğimizi hiç esirgemıcez.
şaka galiba cafe crownmuş ????

Büyütmeyin Antalya'yı... Maçtan önce Altar Hoca'ya hocam bu savunma ile Selçuk'u zor yenersiniz dedim dediğim gibi de oldu... 109 sayı yediler... Pota altında kalıplı sadece Douthit var..Ümit Türkoğlu'nu saymıyorum bile... Biz onları yeneriz... İnşaallah...

Beyler Milojevic ve Atkins 26 Ocak'ta çalışmalara başlayacak .

Virtus ve Antalya maclarında oynama ihtimalleri bulunuyor .

Yeni transferle(Büyük ihtimal o zamana biter) , Gürovic-Milojevic ve Atkins'in dönmesiyle rotasyonda ki problemleri azaltacağız

mehmet ünsal' Alıntı:
biz bu ma kesinlıkle gidicez. zaten uzun zamandır cafe crow'un buraya gelmesını beklıyorduk.ama ne yalan sölım bu kdr eksık olmasına karsın gs'nın işi baya bi zor..hemde çok zor.ama biz desteğimizi hiç esirgemıcez.
Ülker'limisin?

ne cafe crown'u allah aşkına(!)

Tabiki eksiklerimiz çok çok fazla ama kesin yenildik işimiz çok zor demek te saçma oluyor bence biraz sonuçta.cska ile oynamıyoruz...

sakatlıklarımızın olması çok kötü oldu...
ama eminim alacağız bu maçı...
zaten bu duruma alıştık geçen yılda böyleydi bu yılda...
umarım en kısa sürede iyileşip takıma döner oyuncularımız...

Bu maçta fazla sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.Savunmada Graves Mims'i kilitler.Douthit de Hüseyin'e bi gömlek küçük gelir.Bu oyuncuları savunduktan sonra hücumda Selçuk'un 109 attığı takıma karşı biz de rahat sayı buluruz.Milo,Atkins,yeni uzun da katılınca bu maçta zorlanmayız diye düşünüyorum.

Topic'i Tugay abi açtı ya kesin yeneriz :) Şaka bir yana takımımızın eksiklerini giderme açısından maç uygun zamana geldi gibi.Ayın sonuna kadar takımımızda önemli değişikler olacak gibime geliyor.

peki o zaman galatasaray dielim.ama antalya zor bi deplasman
hele darussafaka maçındakı o kadro çıkarsa daha çok zor..insallah sakatlar bı an önce düzelir... ;)

Yalnız Antalyanın guardına cok dikkat etmenizi rica ederim arkadaşlar...Adam her işi çok iyi yapıyor...Hucum ribaundu,savunma ribaundu,top çalma....Adam her özellikten kendine biraz kapmış benim cok hoşuma gidiyor ...