Re: TBL | Antalya Bşb. - Galatasaray
bu maçında sonunu getiremiyeceğiz...
bu maçında sonunu getiremiyeceğiz...
Emin Bu bilgiyi nerden aldın eğer gerçekten böyle sıkıntılar varsa iyi değil.Emin Doğanca' Alıntı:Cemal Nalga ve Koray Mincinozlu'nun arası bozukmuş hatta dün ki antremanda birbirleriyle nerdeyse hiç konuşmamışlar .
Emin Bu bilgiyi nerden aldın eğer gerçekten böyle sıkıntılar varsa iyi değil.[/quote:3j3sd23k]Can Akan' Alıntı:[quote="Emin Doğanca":3j3sd23k]Cemal Nalga ve Koray Mincinozlu'nun arası bozukmuş hatta dün ki antremanda birbirleriyle nerdeyse hiç konuşmamışlar .
Can Akan' Alıntı:Kutay sen tribündeydin galiba daçka maçında %100 olmasa bile neden tartıştıklarını anlamışsındır meseleyi biraz daha açarmısın neler oldu o molada.
İstanbul dışındaki bizler de bu konuda biraz aydınlanmış olur o maçta Erdemle de tartışmışlar galiba
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Can Akan":1gzkdfxe]Kutay sen tribündeydin galiba daçka maçında %100 olmasa bile neden tartıştıklarını anlamışsındır meseleyi biraz daha açarmısın neler oldu o molada.
İstanbul dışındaki bizler de bu konuda biraz aydınlanmış olur o maçta Erdemle de tartışmışlar galiba
Gazanız mübarek olsunmehmet ünsal' Alıntı:arkadaslar hersey tamam.biletimi aldım uA da hazır.artık maç saatını beklıyoruz.ama siz trübün şow izleyin...
2. yarı pilimiz bitiyor abi, bu oyuncu kıtlığıyla nereye kadar!Eyüp YILDIZ' Alıntı:Büyük bir ihtimalle yeneceğiz, kolaymı ASLAN CİMBOMU YENMEK!
Bence Cemal in olayı değil ama Erdem i olayı önemli . Ben bench arkasındaydım ve koray hoca bağırdığında ben bile korktum xDMurat İNAL' Alıntı:Daha önce Cemalle Koray hoca arasında ki olayı yazmıştım tekrar edeyim.
Cemal faul sorunu yaşayınca kenara geldi. Kendi kendine söylenirken rotasyon kelimesini kullandı. Hoca oyuncu değiştirmeyle alakalı olduğunu zannedip Cemal'e sert çıktı. Sonra Cemal rotasyon yüzünden faul yaptım şeklinde açıkladı durumu. Bu lafının üzerine "O zaman haklısın. Özür dilerim." diyerek Cemal'e elini uzattı.
Maç içinde de telkinleri bu maçta sana ihtiyacımız var neden böyle kolay fauller alıyorsun şeklindeydi.
Osman Aydın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1wwiuh0t]Büyük bir ihtimalle yeneceğiz, kolaymı ASLAN CİMBOMU YENMEK!
teo iyileşmedi mi ya hala ??özcan çağlar' Alıntı:Antalya maçında Alican ve Altay dan şov bekliyoruz çünki elimizde oyuncu kalmadı