TBL 17. Hafta | Antalya BŞB 77 - 85 Galatasaray CC

Re: TBL | Antalya Bşb. - Galatasaray

Cemal Nalga ve Koray Mincinozlu'nun arası bozukmuş hatta dün ki antremanda birbirleriyle nerdeyse hiç konuşmamışlar .

Emin Doğanca' Alıntı:
Cemal Nalga ve Koray Mincinozlu'nun arası bozukmuş hatta dün ki antremanda birbirleriyle nerdeyse hiç konuşmamışlar .
Emin Bu bilgiyi nerden aldın eğer gerçekten böyle sıkıntılar varsa iyi değil.

Can Akan' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":3j3sd23k]Cemal Nalga ve Koray Mincinozlu'nun arası bozukmuş hatta dün ki antremanda birbirleriyle nerdeyse hiç konuşmamışlar .
Emin Bu bilgiyi nerden aldın eğer gerçekten böyle sıkıntılar varsa iyi değil.[/quote:3j3sd23k]

Genel olarak araları nasıl bilemem ama son daçka maçında ciddi şekilde tartışmışlardı

Kutay sen tribündeydin galiba daçka maçında %100 olmasa bile neden tartıştıklarını anlamışsındır meseleyi biraz daha açarmısın neler oldu o molada.
İstanbul dışındaki bizler de bu konuda biraz aydınlanmış olur o maçta Erdemle de tartışmışlar galiba

Can Akan' Alıntı:
Kutay sen tribündeydin galiba daçka maçında %100 olmasa bile neden tartıştıklarını anlamışsındır meseleyi biraz daha açarmısın neler oldu o molada.
İstanbul dışındaki bizler de bu konuda biraz aydınlanmış olur o maçta Erdemle de tartışmışlar galiba

Cemal'i oyundan aldı hoca ''yani molda dönüşü için ''. Cemalde o zaman artık ben girmeyim yada zaten artık girmem ben gibilerinden birşey söyledi. Bencin en uzak ucuna geçti hocayı falan dinlemedi ama bir yandan da birşeyler söylemeye devam etti. Hoca da diğer oyunculara birşeyler anlatmakta iken. Tek başına oturan Cemal'e dönüp hep en ilerde sen kalıyorsun dedi .Maç biter bitmez Cemal soyunma odasına gitti zaten.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Can Akan":1gzkdfxe]Kutay sen tribündeydin galiba daçka maçında %100 olmasa bile neden tartıştıklarını anlamışsındır meseleyi biraz daha açarmısın neler oldu o molada.

Cemal'i oyundan aldı hoca ''yani molda dönüşü için ''. Cemalde o zaman artık ben girmeyim yada zaten artık girmem ben gibilerinden birşey söyledi. Bencin en uzak ucuna geçti hocayı falan dinlemedi ama bir yandan da birşeyler söylemeye devam etti. Hoca da diğer oyunculara birşeyler anlatmakta iken. Tek başına oturan Cemal'e dönüp hep en ilerde sen kalıyorsun dedi .Maç biter bitmez Cemal soyunma odasına gitti zaten.[/quote:1gzkdfxe]
Teşekkür ederim dostum aydınlattığın için
Bir şeyden eminim diyebilirim Koray Hoca bunun acısını çıkarır.Bakalım neler olacak.

arkadaslar hersey tamam.biletimi aldım UA da hazır.artık maç saatını beklıyoruz.büyük bi ihtimal yenılcez ama siz trübün şow izleyin....üstüne bide yenersek çok güsel olucak..

Büyük bir ihtimalle yeneceğiz, kolaymı ASLAN CİMBOMU YENMEK!

Daha önce Cemalle Koray hoca arasında ki olayı yazmıştım tekrar edeyim.
Cemal faul sorunu yaşayınca kenara geldi. Kendi kendine söylenirken rotasyon kelimesini kullandı. Hoca oyuncu değiştirmeyle alakalı olduğunu zannedip Cemal'e sert çıktı. Sonra Cemal rotasyon yüzünden faul yaptım şeklinde açıkladı durumu. Bu lafının üzerine "O zaman haklısın. Özür dilerim." diyerek Cemal'e elini uzattı.

Maç içinde de telkinleri bu maçta sana ihtiyacımız var neden böyle kolay fauller alıyorsun şeklindeydi.

Murat İNAL' Alıntı:
Daha önce Cemalle Koray hoca arasında ki olayı yazmıştım tekrar edeyim.
Cemal faul sorunu yaşayınca kenara geldi. Kendi kendine söylenirken rotasyon kelimesini kullandı. Hoca oyuncu değiştirmeyle alakalı olduğunu zannedip Cemal'e sert çıktı. Sonra Cemal rotasyon yüzünden faul yaptım şeklinde açıkladı durumu. Bu lafının üzerine "O zaman haklısın. Özür dilerim." diyerek Cemal'e elini uzattı.

Maç içinde de telkinleri bu maçta sana ihtiyacımız var neden böyle kolay fauller alıyorsun şeklindeydi.
Bence Cemal in olayı değil ama Erdem i olayı önemli . Ben bench arkasındaydım ve koray hoca bağırdığında ben bile korktum xD

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":1wwiuh0t]Büyük bir ihtimalle yeneceğiz, kolaymı ASLAN CİMBOMU YENMEK!

Telekom,Khimik,Dexia Mons,Budocnust,Bjk,Virtüs ne oluyor abi. :p[/quote:1wwiuh0t]

Oldu o zaman bütün maçları kazanalım... Hey allahım ya... :?