• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 17. Hafta | Banvit 64 - 73 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
TBF Livescore çalışmıyor mu sizde de?

Göksenin heyecanlandı yine. :)

Kötü oynadığımız bir maçın devresini önde tamamlayabiliyorsak oynadığımız takım rakibimiz olamamış demektir.

Demin bende diyordum. 1 kez vurup geçtikmi dönemezler. Biz kendi kötü oyunumuzdan dolayı onları ortak gibi gösteriyoruz, az bir kıpırdanma ile tepelerine vururuz.

Göksenin tamam tecrübesiz ve genç ama,aylardır ilk 5 çıkıyor,şu sayıları atmalı artık.Son topu içine bırakması gerekirdi.

Hocamızın aldığı moladan sonra dört dörtlük bi son 2 dakika oldu bizim adımıza.

Yorgunlukların ve rotaston kalitesinin de etkisiyle farkı biraz açabiliriz üçüncü periyodda.

İlk yari dengeli bir oyun oldu . Bi ara farki 8 sayiya cikardik ama banvit toparlanarak oyuna dengeyi getirdi . Ayrica kalin lucas'ın sanildigi kadar kötü bi oyuncu oldugunu düsünmüyorum . Efes macinda 17 sayi atarak takimina maci kazandirmisti . Göksen'in de defansda ki gayreti ve savunması ne kadar olumluysa hücum performansida bi o kadar acemi .

Arkadaşlar mümkünse link .

bir de dk skor

Tutku kadroda gözüküyor tbl nin livescore listinde? bilgisi olan varmı oyuna girdimi hiç?

helal olsun Savovic yine 3lüğünü attı :)

Savovic'ten 5 sayı geldi hemen. 43-38.

42-43 6.44 var

Simmons'ın verilen sayısını aramayız inşallah.

Shipp i kaybettik :( maçla ilgili herşey bitti.

Çok yazık oldu Shipp gitti olacak iş değil kırıldı diyor spiker

Allahım ya :( Ah be Josh ah

Kırık :( Tüm moralim yerlerde

Lanet olsun !

kırıldı maalesef...:(
mahvoldum şuan tv başında çok kötü...

Geri