TBL 17. Hafta | Banvit 64 - 73 Galatasaray MP

57-51 üçüncü çeyrek sonucu.

Transfer sezonu bitti mi bitmedi mi merak ediyorum. Eğer bittiyse eksikliğini çok hissedeceğiz Shipp'in.

Gelecek senenin playofflarına yetişsin iyi :( O bilekte sadece kırık değil bağ kopması da vardır. Hem de basketbolcu için çok önemli olan bölge.

Gerçekten sinirim alt üst oldu. Keşke şampiyon olamasak da Shipp sakatlanmamış olsaydı. İnsanlığı bakımından benim için çok özeldir Shipp. ağlamamak için çok zor tutuyorum gerçekten kendimi.

59-68 öndeyiz burdan vermeylim şu maçı sezon sonuna kadar zaten liderlikten inmeyiz ondan sonra... son 2:49 sanırım

18 asistle oynamışız bu çok önemli tabi çok daha önemlisi maalesef shipp i kaybetmiş olmamız ama iyi tarafından bakmak lazım shipp in sakatlığından sonra moraller sıfırken nerdeyse maç başa başken banvit deplasmanında kazanmak konsantrasyon kaybı olmaması o denli kötü bir psikolojiye rağmen bence artımız... Kaybımız kazancımızdan büyük ama yinede:(

Atilla'nın da söylediği gibi bu maçı o psikolojiden dönüp kazanmak büyük bir başarı. Ben televizyon başında zor tuttum kendimi, onlar sahada her gün sürekli yanyana oldukları arkadaşlarının başına böyle bir şey gelmişken kazandılar, tebrikler çocuklar. Ama maçın sonunda moralleri çok bozuktu. Ne diyelim keşke bu maçı kaybetsekdik de bunlar gelmeseydi Shipp'in başına.

Orhun ene maçtan sonra KARŞIMIZDA TÜRKİYENİN EN İYİ TAKIMI VARDI dedi bunu biz söylesek bu kadar mutlu olmazdım... Sanırım bizim ne kadar iyi bi takım olduğumuzu cümle alem anlamıştır... Bu banvit te sahasında bi karşıyaka ya (ligin ilk iç saha maçında) birde bugün bize boğun eğdiler Herşeye rağmen galibiyet birazda olsa teselli olmalı shipp için çok geçmiş olsun dileklerimi iletirken inşallah sadece kırıkla kurtarabiliriz bağlarda kopma olmasın lütfen:(

maçı kazandığımıza sevinemedim açıkçası çok çok geçmiş olsun shipp en kısa zamanda takıma donersin insallah.bu maç için tek tesellim tutkuyu benchde gorebilmekdi ayrıca o kadar moral bozukluğuna rağmen takımın oyundan düşmeyip banvit gibi bir takıma karşı aldığı galibiyet ne kadar değerli bir koc ve oyunculara sahip olduğumuzu gosteriyor umarım furkanın sakatlığından kısa sürede donuşu gibi shippin de basketbola donusu çok uzamaz tekrardan acil şifalar...

Mutlaka en kısa sürede sakatlığı ile ilgili resmi bir açıklama (yüreklerimize su serpecek cinsten ama) bekliyoruz resmi sitemizden...

Bazı maçları kaybederken kazandık diye seviniriz, çünkü alınmış dersler vardır ama bazen hatta nadiren kazanırken kaybederiz. Bugün -acıdır ki- biz kaybedenler kulübündeyiz...

Tesellimiz gelen olumlu haber ve rakiplerimize verdiğimiz ürkütücü mesaj!