TBL 17. Hafta | Galatasaray CC 80 - 67 Pınar Karşıyaka

Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

Takımın bench arkası tribününde kesin toplanan bir grup var zaten.

Jerry mi Taylor mu konusundaki görüşüm de Jerry bence. İkisinin de belli zaafları var gözardı edemeyiz ancak Jerry'nin delicilik özelliği açısından önemli bir artısı var
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

tekrar ayağa kalkma maçımız oldu. bunu sadece galibiyet için değil, verilen mücadele içinde söylüyorum.zaten üst düzey mücadele etmeden, % 13lük 3 lük yüzdesiyle karşıyakaya 13 sayı fark atamazsınız... son estudiantes maçında takımdaki havayla bu maçdaki hava arasında büyük fark var.
4 gün önce oktay hocayla ermal arasında gerginlikler yaşandı. o maçdan sonra bugun ermal maça müthiş motiveydi, oyundayken zaten cok iyiydi ama benchdeyken bile durmadan maçın içindeydi, hep arkadaslarına moral verdi, maçı an ve an yaşadı. 4 gün önce hocasıyla gerginlik yaşayan bir oyuncuyu bu kdr kısa bir zaman dilimi içinde bu derece motive olmasını sağlayan oktay hocayı tebrik ediyorum.
benim için maçın adamı kesinlikle halukdur. çok klişe olucak belki ama, genç oyuncuların hakikaten her yönüyle örnek alması lazım...
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

Eksiklere rağmen böyle farklı bir galibiyet güzel. Daha ilginç olanı ise rakibin her zaman yaptıği gibi hakem diye ağlamaması. Dün sahada biraz normal hakemler olsa maç 30 olurdu.

Maçtan sonra salon boşalırken protokol tribünün orada neler oldu?
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

Teknik anlamda yazılan yazılmış, çizilen çizilmiş... Bize de takıma teşekkür etmek kalmış. Bu sene çok iyiyiz diyemiyorum ama gelecek sene ligin en iyisi olmamamız için hiçbir eksiğimiz yok.

Aras´la, Furkan´la ve Okan Bakır´la tanışmak, daha önce tanıştığımız gençlerle birlikte maç izlemek güzeldi. Sözün özü bench arkası candır, bu bilincin oluşmasında büyük emek harcayanlara bir teşekkürü çok görmemek gerekir.

Gönülden teşekkürler Savaş.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

Son haftalarda yaşanılan sakatlıklara bu sezon epeyce eleştirdiğimiz pota altı rotasyonundan Radoslav Rancik de eklenince işler baya zorlaştı maç öncesi. Keza karşımızda Avrupa ve Ligde işleri iyi giden, formda bir ekip vardı.

Nitekim maça da kötü başladık ancak burada gösterdiğimiz karakter her şeyden önemli. Son 3 maçını kaybetmiş ve takımda hava kaybolmuşken bu geri dönüşü sağlamak takım olgusunu da gösteriyor. Tutku'nun devam eden sakatlığında takımda beyin görevini almasını beklediğimiz Jerry Johnson'ın değil Evren Büker'in olması da dikkat çekici nokta. Keza dümende olduğu üçüncü çeyreğin sonunda gelen seride büyük rolü var. Cem Akdağ döneminden sonra Evren'i bir numarada izlemek gerçekten sevindirici bir nokta. Saha içinde gösterdiği özellikler oldukça geniş Evren'in. Bu yoklukta onu oyun kurucu mevkisinde de kullanabilmemiz aşırı mühim olay takım adına.

Takımın düşüşü maalesef keskin oldu. Bu süreçte gelen Olin - Erdemir - Pepsi - Estudiantes mağlubiyetleri var. Ancak bu mağlubiyetler de çok ta önemli eksiklerimizin olduğunu unutmamak gerekiyor. Tam kadro halinde daha güçlü bir Galatasaray göreceğimiz gerçek. Karşıyaka maçında oyun anlamında sezon başındaki muazzam takımı göremedik ancak ölü toprağını üzerimizden atmamız adına önemliydi.

Dün Evren'in yanında sivrilen iki isim vardı, Göksenin ve Haluk.

Haluk'un yaşından yola çıkarak gösterdiği performansa diyecek fazla söz yok. Oyun içerisinde liderlik, skora katkı ve arkadaşlarını oynatma. Her özelliği sahada sergiliyor ve yaşı 39. Gerçekten takdir edilecek bir oyunu var ve daha da sevindirici nokta, sezon başından beri takımı bir kez bile yalnız bırakmadı. Kendisine iyi baktığı ortada dilerim özellikle genç oyuncularımızın kendisini örnek alarak kariyerlerine şekil verirler.

Göksenin'in ise müthiş bir savunma performansı vardı. Altını çiziyorum, oyunun sadece savunma tarafında sivrilen bir Göksenin vardı. Hücumda acele tercihleri kolay top kayıplarına yol açtı ancak savunmada gösterdiği enerji, takıma büyük katkı sağladı. Özellikle skor 44-46 iken topu çalıp yaptığı smaç maçın dönüm noktalarından biriydi.

Bizim adımıza güzel bir zamanda All - Star arası geliyor. Sakatların da takıma dönmesiyle beraber eski günlerin geri geleceğini düşünüyorum. Ancak bu dönüşlerin yaşanması dilediğimiz vakit de çok kritik Avrupa maçlarımız olacak ve artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Takımımızın asıl karakterini ortaya koyacağı zamana geldik ve ben bu adamlara sonuna kadar güveniyorum. Dilerim Salı günü bu güveni gösteririz bizler de.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

Göksenin'in topu kazanıp yaptığı smaç bence de dönüm noktasıydı.Benim de gözüm hep Rancik'teydi.Hasta dediler sonra mide zehirlenmesi geçirmiş falan.Yine de üçlü çektirirkenki formu yerindeydi :D Her türlü şartlarda üçlü çektirebiliyor adam :D
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

Skorer bir forvet lazim sanki
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

Bu arada fotoğraf güzel çıkmış da sosyal paylaşım sitelerinde etiketlemek racona ters.

Kınıyorum bu davranışı sergileyenleri. : )
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY 80-67 Karşıyaka

Onur Yavuz' Alıntı:
Bu arada fotoğraf güzel çıkmış da sosyal paylaşım sitelerinde etiketlemek racona ters.

Kınıyorum bu davranışı sergileyenleri. : )
3.2 megapiksel kameralı telefonla çeksek bence daha iyi olurdu.Kerem abi etiketlememi istedi. Seni bilen biliyor abi.
 

Üst