savas49' Alıntı:26.01.08 C.tesi Caferağa 14:00 Alpella Galatasaray CC
Caferaga 1500 kişilik ... 3000 alır mı?
sırf sosisli yemek için bile gidilir
Ahmet yeme bizi... ne gelmesi sen orada oturuyorsunAhmet Akay' Alıntı:Geliyoruz
Aykun Alan' Alıntı:of ya ben bütün planlarımı abdi ipekçi diye kurmuştum aslında,başlıkta caferağayı görünce şok oldum
ben ataköyde oturduğum için bana baya bi uzak kalıyo...o yüzden gelemicem bu maça...ama siz ordasınız ya ve orada boş yer bırakmayacığınızı biliyorum ya bu bana yeter...caferağayı sarı kırmızı görmek büyük keyif olsa gerek....hadi bakalım kadıköylü aslanlar
aslında bu maçın sonucunu hemofarm maçı etkileyebilir.ama normal şartlar altında biz bu alpellaya rahat 30 sayı fark atmamız lazım...önce hemofarm sonra alpella galibiyetleri alırız inşallah
Ahmet yeme bizi... ne gelmesi sen orada oturuyorsunEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Ahmet Akay":381catnd]Geliyoruz
sosisli ve sıkma portakal suyu ( nar suyu) süperArda EZER' Alıntı:savas49' Alıntı:26.01.08 C.tesi Caferağa 14:00 Alpella Galatasaray CC
Caferaga 1500 kişilik ... 3000 alır mı?
sırf sosisli yemek için bile gidilir
Sosisliler senden mi abi
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Aykun Alan":7msgy0yj]of ya ben bütün planlarımı abdi ipekçi diye kurmuştum aslında,başlıkta caferağayı görünce şok oldum
ben ataköyde oturduğum için bana baya bi uzak kalıyo...o yüzden gelemicem bu maça...ama siz ordasınız ya ve orada boş yer bırakmayacığınızı biliyorum ya bu bana yeter...caferağayı sarı kırmızı görmek büyük keyif olsa gerek....hadi bakalım kadıköylü aslanlar
aslında bu maçın sonucunu hemofarm maçı etkileyebilir.ama normal şartlar altında biz bu alpellaya rahat 30 sayı fark atmamız lazım...önce hemofarm sonra alpella galibiyetleri alırız inşallah