Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78
burak takıma ve hocaya sallayan herkesi anlarım ama seni anlıyamam kardeşim.çünkü senin ne kadar galatasaraylı olduğunu biliyorum.evet hoca bir sorumluluk aldı 5 numara almadı 2 maç kaybetti.ama bu kumarı kazanabilirdi.bu kumar bizim şampiyonluğumuzu engelliyemez.fener maçında telekom maçında beşiktaş maçında gördün senin yüzünüde kara çıkardı..
serhat konusunda ise serhat o şampiyonada o kadar skorer değildi yanlış hatırlıyorda olabilirim.serhatı almadı tercihini murat ve tufandan kullandı kötümü oldu?[/quote:3kg62n3r]Burak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma!!! önce konunun aslını öğren!!!
Serhatı almadık değil alamadık.[/quote:3kg62n3r]
Ya abi sizleri anlamıyorum gerçekten..
Boşuna klavyede parmaklarınızı yoruyorsunuz..
Ona laf anlatmak için değil bütün forum 30 Milyon Galatasaraylı gelse yine başarılı olamaz..
Bazı tabuları var yıkamadığı..Keşke Ayhan Şahenk'e gelebilse de Murat Hocamızın gözlerine bakabilse..
Bu yüzden forumda mesaj okurken Burak Barut yazan mesajları transit geçiyorum..
Benim zamanım o mesajları okuyarak geçirdiğim derecede değersiz değil..
Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":3kg62n3r][quote="Burak Barut":3kg62n3r]2 Sene Avrupa Ümitler Şampiyonasını İzmir'de Murat Hoca izlemeye gitti ve elimizdeki Serhatla sözleşme yenilemedi . ! Gitti Cemal'i aldı 2 hafta izledi ve sadece Cemal'i aldı bu haftaki performansıyla Murat Hoca'nın scout olarak sınıfta kaldığını belirtmekten mutluluk! duyuyorum.
burak takıma ve hocaya sallayan herkesi anlarım ama seni anlıyamam kardeşim.çünkü senin ne kadar galatasaraylı olduğunu biliyorum.evet hoca bir sorumluluk aldı 5 numara almadı 2 maç kaybetti.ama bu kumarı kazanabilirdi.bu kumar bizim şampiyonluğumuzu engelliyemez.fener maçında telekom maçında beşiktaş maçında gördün senin yüzünüde kara çıkardı..
serhat konusunda ise serhat o şampiyonada o kadar skorer değildi yanlış hatırlıyorda olabilirim.serhatı almadı tercihini murat ve tufandan kullandı kötümü oldu?[/quote:3kg62n3r]Burak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma!!! önce konunun aslını öğren!!!
Serhatı almadık değil alamadık.[/quote:3kg62n3r]
Ya abi sizleri anlamıyorum gerçekten..
Boşuna klavyede parmaklarınızı yoruyorsunuz..
Ona laf anlatmak için değil bütün forum 30 Milyon Galatasaraylı gelse yine başarılı olamaz..
Bazı tabuları var yıkamadığı..Keşke Ayhan Şahenk'e gelebilse de Murat Hocamızın gözlerine bakabilse..
Bu yüzden forumda mesaj okurken Burak Barut yazan mesajları transit geçiyorum..
Benim zamanım o mesajları okuyarak geçirdiğim derecede değersiz değil..