TBL 18. Hafta | Alpella 81 - 78 Galatasaray CC

Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":3kg62n3r][quote="Burak Barut":3kg62n3r]2 Sene Avrupa Ümitler Şampiyonasını İzmir'de Murat Hoca izlemeye gitti ve elimizdeki Serhatla sözleşme yenilemedi . ! Gitti Cemal'i aldı 2 hafta izledi ve sadece Cemal'i aldı bu haftaki performansıyla Murat Hoca'nın scout olarak sınıfta kaldığını belirtmekten mutluluk! duyuyorum.

burak takıma ve hocaya sallayan herkesi anlarım ama seni anlıyamam kardeşim.çünkü senin ne kadar galatasaraylı olduğunu biliyorum.evet hoca bir sorumluluk aldı 5 numara almadı 2 maç kaybetti.ama bu kumarı kazanabilirdi.bu kumar bizim şampiyonluğumuzu engelliyemez.fener maçında telekom maçında beşiktaş maçında gördün senin yüzünüde kara çıkardı..

serhat konusunda ise serhat o şampiyonada o kadar skorer değildi yanlış hatırlıyorda olabilirim.serhatı almadı tercihini murat ve tufandan kullandı kötümü oldu?[/quote:3kg62n3r]Burak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma!!! önce konunun aslını öğren!!!
Serhatı almadık değil alamadık.[/quote:3kg62n3r]

Ya abi sizleri anlamıyorum gerçekten..

Boşuna klavyede parmaklarınızı yoruyorsunuz..

Ona laf anlatmak için değil bütün forum 30 Milyon Galatasaraylı gelse yine başarılı olamaz..

Bazı tabuları var yıkamadığı..Keşke Ayhan Şahenk'e gelebilse de Murat Hocamızın gözlerine bakabilse..

Bu yüzden forumda mesaj okurken Burak Barut yazan mesajları transit geçiyorum..

Benim zamanım o mesajları okuyarak geçirdiğim derecede değersiz değil..
 
Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Serhat ÇETİN olayının asıl yüzünü bildiğim halde cevap verme gereği duymadım. Burak Baruk sonuçta. Geldiğinden beri saldırıyor sadece.
 
Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Arda abi söylediklerine sonsuz saygım var biliyorsun seni de ne kadar sevdiğimide biliyorsun.Ben sadece bir hafta önce hedefsizlik yazımı yazdıktan sonra gene bir kura ve gene hedefsiz açıklamalar gördüm.Bizim almadığımız ve ya alamadığımız oyuncunun bizi yıktığını gördüm.(Bizim alamadığımız oyuncuyu P.Karşıyaka en parasız döneminde aldıysa bir kere daha yazıklar olsun derim ayrıca.) Son 7 maçtır sahada savunma yapmayan ve savaşmayan bir takım görülüyor önümüzde.Eğer denirse ki Hüseyin yüzünden anlarım ve buna da cevap olarak TT,FBÜ-BJKCT maçlarında da rakiplerin o sakatlık avantajlarından mı yararlandık diye de ciddi ciddi düşünürüm.
Gelelim Eyüp Abinin felsefik sözüne.Abi benim bilgimde fikrimde açık ve net.Her konuda aynı düşünmüyor olabiliriz.17 yıl sonra şampiyonluk için ciddi adımlar atılırken Murat Hoca'nın dediğim dedik huyları yüzünden kaybedilen çok saçma maçlar var.Yıllar sonra bu derece sağlam para varken şampiyon olmak zorundayız.
Murat Abi'nin 'Burak Barut sonuçta' lafına kırıldığımı söylemek isterim.Hoş olduğunu düşünmedim açıkcası.Sonuçta forum Admini ve abisi yapıcı olmalı direkt olarak belden aşağı vurmaması gerekir ki Murat Abiyle de bu güne kadar sorunum olmamıştır.

Ayrıca Murat Hocanın açıklamalarında 'Son topların günahı olmaz' dediğini duydum ve aklım almadı.Will Solomon her idmandan sonra kendi son top çalışırken bizim takımımızda çalışsaydı nasıl olurdu diye sormak isterim ? Kafaya kafaya giden tüm maçlarda son topları oyuncular kendi bireysel davrandılar hiç biri sete bağlı kalmadılar.O yüzden de günahı büyük olur ve bu günah da size aittir hocam.


Son olarak eklemek istediğim benim Murat Hoca'nın kişiliğine lafım yoktur.İnsan olarak beğendiğim ve örnek alınacak karaktere sahip bir insan fakat yanlışlarını gördüğümüzde söylemem gerekir.

Eğer burası demokratik bir yerse eşitlik olmalı ve yorumlara saygı duyulmak zorundadır !
 
Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Öncelikle yazdıklarına cevap vereyim.

*Herşey play*offlarda belli olacak.Bu sene acaip bir play*off süreci bizi bekliyor. Şu an da kaybedilen maçlar avantaj ve hava dışında birşey vermiyor.
*7 maçın kaçını izledinde yorum yapıyorsun. Yok ben yerlerde toplara atlayan oyuncular hatırlıyorum da farklı bir takımmı izledim. Geçiniz.
*Murat hoca ve dediğim dediklik. Oldu. Komik açıkçası. Bizde sağlam para varsa rakiplerde daha fazlası var. Önce bunun farkına var.2 sene öncesine göre 10 kat bütçemiz varsa lig ortalaması da 6-7 kat arttı.
*Kendi yazdığını oku. Solomon kendisi çalışıyor. Kişisel çalışmadır bu. Yine de çalışılan belli setler vardır ama tamamen şanstır ve tabiik günahı olmaz bu nedenle. MJ bile kaçırıyordu napabilrsin ki.
Murat hoca şutu kendisi kullanmadıkça günahı yoktur. Ben hatırlamıyorum daha kendisinin şut attığını.
*Yaptıkların yorum değil saldırı. Ve temeli olmayan saldırılar. Hala özür borcun var bu foruma ve bazı kişilere.

Gelelim benle ilgili yazdıklarına. Bak kaç senedir buradayız. Ben kime böyle bir yazı yazmışım. Kendini tartmaya ne dersin biraz. Senle ilgili duyduğum tek cümle artık "kabak tadı verdi".
Hıncal tarzı sürekli havadan sallarsan bir gün hedef vurursun sonra da ben söylemiştim dersin. Ama burada bu işe yaramaz. Hepimiz neyin ne olduğunu az çok biliyoruz.
Temeli olmayan sadece yazmak için yazılan şeylrin çoğunu siliyorum zaten artık. Kimsenin buraya girip zamanını harcayan , pozitif enerji vermeye çalışan insanlardan çalabileceği birşeyi yok benim önümde.
 
Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Burak zaman zaman doğru şeyler düşünüyorsun ancak bunları belirtme tarzın fazla dikkat çektiği için tepki alıyorsun. Olayları fazla abartma ve bunları üslupsal bir bozuklukla açıklama sorunun var. Ancak tabii, olaylara uzak bir pencereden bakıyor olman ve kısıtlı bilgiler ile düşüncelerini destekliyor zorunda kalman, burada Murat hoca ile birebir konuşmuş, görüşmüş, klüp için tanınan ve haberler alan insanların haklı olarak zoruna gidiyor. Tam olarak sorun bu.
 
Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Murat İnal' Alıntı:
.
*7 maçın kaçını izledinde yorum yapıyorsun. Yok ben yerlerde toplara atlayan oyuncular hatırlıyorum da farklı bir takımmı izledim. Geçiniz.
* Kimsenin buraya girip zamanını harcayan , pozitif enerji vermeye çalışan insanlardan çalabileceği birşeyi yok benim önümde.


Murat Abi söylediklerinden bu ikisi çok dikkatimi çekti.Öncelikle 7 maçın 6sını izledim şüphen olmasın son Alpella maçını izlemedim fakat duyduklarım izlemiş kadar olmamı sağladı açıkcası.
Murat Hocayla oturup muhabbet ettiğim yok tanımıyorum da imkanımda olacağını sanmıyorum.Ben dışardan görüneni söylüyorum.Ben konuşmalarımda kıvırmıyorum zıt şeylerde söylemiyorum.Sene başından beri tezimde devam ediyorum.Yanılırım yanılmam ama benim yukarıda yazdığın gibi kimse kimseden daha Galatasaraylı değildir.
Ömer'in dedikleri doğrudur klubün içinde değilim fakat bazı gerçeklerde var.Başarıya açız en son şampiyon olduğumuzda ben 3 yaşındaydım.Taraftar olarak şampiyonluk istemek hakkımızdır.
Helede yıllardır bu sitede küme düşerken bile beraberken sinirli günlerimizi Özhan Canaydın'ı istifaya davet ettiğiniz günleri hatırlarım.
Yani biz oldukça başarıya açız abi.
Sana karşı 5-6 senedir buradayım ve asla terbiyesizlik yapmadım sadece düşüncelerimi belirttim.Msn'de ya da özel mesajla da konuşabilirdik oradan da uyarı yapabilirdin fakat burada bu tarz yazı belden aşağı vurmak olduğunu düşündüm.
Basketbolda hava kötüydü zemin bozuktu tarzı bahanelerde olmadığına göre tek yapmak gereken konsantre olmak malesef son zamanlarda olamıyoruz bunu bugun hoca da söyledi.Bende bunu söyledim ama gene kabak tadı olarak algılandı.
Tekrar diyorum benim sözlerimi silebilirsin itirazım olamaz fakat gereken üyelere de gereken uyarıları yaparsan sevinirim abi.
Forum ortamında kimseye karşı saygısızlık yapmam saygısızlık yapılmasına izin vermemenizi de dilerim.
 
Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Burak senin eleştrilerin kendi içinde bir mantık içerse eyvallah ama bir şamdasın bir vanda sorun bu.
 
Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Eyüp Abim Van'da Şam'da doğu tarafta.Bir Van'da Bir İzmir'de olsaydım dediğin doğrudur.
 
Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78

Burak Barut' Alıntı:
Eyüp Abim Van'da Şam'da doğu tarafta.Bir Van'da Bir İzmir'de olsaydım dediğin doğrudur.
Şam ile Van güzel kafiye oldu okuyanlara bir hoşluk yapmak istedim sadece....
ama anladın sen onu.....
 

Üst