TBL 18. Hafta | Tofaş 62 - 90 Galatasaray CC

Tarih: 19.02.2011 13.00
Yer: BURSA ATATÜRK SPOR SALONU
Yayın: Spormax

Kazanma alışkanlığını yeniden kazanan takımımız umarım kolay bir galibiyet alır. Yorulmamaları dileğiyle.
 
Maçı erken koparıp rahat bir galibiyet alrız umarım Pepsi maçı öncesi. Tofaş'ta İlkan'ı izlemek ilginç olacak. Uzunlarımızı son zamanki gibi etkin kullanırsak rahat kazanacağımızı düşünüyorum :)
 
Hakikaten yani, sabah namazına koysalardı maçı bari...

Yıkar geçeriz Allah'ın izniyle. Tekrardan ritm yakalamak için, yeni bir seri için tam zamanı. Ve inşallah Andric'ten yine görkemli bir performans görürüz, oyuncular içinde en çok istediğim olay bu...

Saldır Galatasaray !
 
Efes deplasmanda Karşıyaka,Banvit ise deplasmanda Olin Edirne ile oynayacak bu hafta bu maçı mutlaka kazanıp üstümüzdeki 2 takımla puanları eşitlemeliyiz.Federasyonun sitesinde saat 17.30 gözüküyor?
 
arkadaşlar maç 19 şubat cumartesi günü saat 13.00 da daha önce belirnen saat 17.30 fakat bunun değiştirilme sebebi saat 16.00 da bursaspor-gaziantepspor maçının olmasıdır saatler birbiriyle çakışdığı için federasyona belki tofaş tarafından rica olmuş olabilir saat 14.45 de spormax de EPL maçı olduğu için bence bu saate alınmış fakat çok erken olmuş
 
premier lig maçı da yok şu anda yayın akışında. o zaman neden 13:00 seçilmiş anlamadım. bursa seyircisi ile alakalı ise saçma bir karar olmuş. bi kere takımların adı bile farklı :)

benim için sorun yok c.tesi çalışmıyorum ama çalışan bi dünya insan var. bu kadar erken saate koymaktan ne zaman vazgeçecekler acaba. en azından tv karşısında izlenebilmesi için daha geç bir saat olabilirdi..
 

Üst