TBL 19. Hafta | Galatasaray: 81 - Torku Konyaspor: 80

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 19. haftasında Torku Konyaspor'u ağırlıyor.Euroleague Top 16 E Grubu'nda oynadığı 7 maçın önemli bir bölümünde -yeni Galatasaray yönetiminin ısrarla köstek olmasına karşın- elinden gelenin en iyisini yapan ve sahada Galatasaray gibi duran takımımızın yarını pek belirli olmasa da görüntünün bu çizgide devam edeceğini umuyoruz.15 Şubat Pazar günü saat 15:00'da oynanacak karşılaşmaya Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Bu yorgun ve stresli ortamda ben biraz ümitsizim. Herkes bize karşı aslan kesiliyor. Rotasyon da daraldı, umarım kaza yaşamayız

takim cok kötü oynuyor hoca kenarda izliyor. erceg desen zorla oynuyor gercekten bu adami cekemem ben daha. sene sonu 1000000000% gönderilmeli

Konya 5/4 üçlükle başladı. Biz maça çok ruhsuz başladık, ben anlamıyorum gerçekten hoca bence bilerek yapıyor, böyle bir tarz olamaz yarışmacı sporlarda kişiler kendini geliştirmeli. Koç neden mola almaz anlayamıyorum, bu molalar parayla mı? Ya da mola alınca ne kaybetmiş oluyor? maça kötü başladık al mola hem rakibin hızını kes hem kendi takımını toparla.
Ergin Hoca kendini değiştirmeli geliştirmeli.
Edit: Ergin Atamanın 5-10 yıl bizle kalmasından yanayım ayrıca hocanın bizim için en iyi koç olduğunu düşünüyorum.

Koç 3. çeyrekte sadece micov-sinan değişikliği yaparak son çeyrekte takımın çok yorulmasına sebep olacak. Carterı, youngı bir iki dk oturtsan ne olur sanki şu çeyrekte, maçın sonuna yine çok yıpranmış girecekler.

Ben takımın 2 ve 3. periyotlardaki enerjisini beğendim. Son periyotta faul kaçıra kaçıra bir hal olduk, pahalıya patlamadı neyse ki.

Ligi küçümsediğimiz doğru ama bu şu an için doğru. Playofflarda Ergin hoca her zaman ki gibi vites topuzunu 5 e getirdiğinde daha farklı şeyler olacaktır şüphesiz.